Jeg tenkte å vise dere denne filmen som jeg har laget til noen av venninnene mine!

Det er minner fra da jeg var i Rhodos med en venninnegjeng i juni. Noe som jeg savner så utrolig mye! Jeg hadde det utrolig gøy på den turen, synd det bare varte en uke. Nå som jeg er i New York, så liker jeg å se på denne videoen når jeg savner vennene mine!

Jeg tenkte dere skulle få se "The extended version" av filmen også. Der jeg kan vise mye mer film fra turen, men jeg er ikke ferdig med den heeeelt enda... Dette klippet var bare "Traileren" hihi!

Hva syntes dere om filmen?!SNAKKES!Hahaha flaut, jaja...

Håper dere likte den!

 
Hva syntes dere om den lille videosnutten? Hehe...
Her er videobloggen som egentlig skulle blitt lagt ut myye tidligere i dag! Jeg har hatt problemer med nettet og youtube som ikke ville laste opp videoen. Utrolig kjipt, men fikk det til til slutt da!

Husk at jeg lager aldri videoblogger! Så virker veldig nervøs og flau, haha.. Jeg er ikke så flink å redigere heller, men men. Uansett, hva syntes dere om videobloggen?! Håper dere likte den!

 
Her er videobloggen fra da vi var på ørken safari! Jeg fikk ikke filmet alt vi var med på, noe som var litt kjedelig. Vi kjørte ATV, edderkoppbil og jeep i ørkenen. Vi fikk også ri på kameler, se på slanger og andre ørken dyr. Vi kunne også ri på hester og eseler om vi ville! Men jeg liker ikke å ri på hester.. jeg syntes de er fine da, men liker bare ikke å ri... Eselene så bare så triste og svake ut at jeg syntes synd på dem!

Etter alt dette sprellet spiste vi god egyptisk mat i "basen", og fikk prøve å røyke vannpipe med epplesmak! Deretter var det show med magedansere og en rar mann med kjole. Forresten, vannpipe er ikke RØYK... Det er vanlig damp med smak!

Hva syntes dere om filmen ?!

 Han mannen som snurrer rundt og rundt hele tiden, stod slik i 10 minutter. 10 MINUTTER! Jeg hadde svimlet av scenen etter 1 minutt...

PS; Nå er jeg hjemme igjen i Norge. Home sweet home! Men jeg har fortsatt en del innlegg fra Egypt å vise

 
OKEI.... dette er min aller første videoblogg, jeg er så flau over meg selv. Det virker ikke som om det er meg! Men men, jeg har lovet flere ganger å legge ut denne videoen, så sånn får det bare være. Det er første gangen jeg redigerer en video i tillegg, så ikke noe frekkhet :D hahaha. Tror forresten jeg aldri har brukt så mye "øøøhm" før.!

 Håper dere liker det da!


Headeren min er laget av http://loosethreads.blogg.no/ . Hun er utrolig flink, anbefales!
Venninnen min sin blogg er http://yvjo.wordpress.com/ . Hun jeg ble inspirert til å blogge av.

Nå håper jeg virkelig dere fikk svar på alt, og at jeg ikke virket heelt ute på videobloggen. haha!
Hvis det er noe mer, er det bare til å stille spørsmål under i innlegget.

SNAKKES!


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits