// Genser fra Forever 21, Smykke fra Forever 21, Shorts fra Bik bok

Hva syntes dere om antrekket? 

 

SNAKKES! 

 









// Alt er fra Forever 21


Hva syntes dere?!

 

SNAKKES! 




I dag er det min aller siste dag som butikkmedarbeider hos Morris i Bergen. Jeg har jobbet der i tre år nå, og jeg er klar for nye utfordringer! Siden jeg skal flytte til NY i tre måneder, så var det like greit å slutte i jobben, og heller begynne med noe nytt når jeg kommer hjem igjen til jul! 

Men, det er jo veldig trist å forlate mine kjære kollegaer og butikken!

Nå har jeg nettopp laget meg en god liten lunsj, som egentlig er frokosten min.. Hehe, jeg har sovet litt for lenge i dag! Men nå må jeg snart løpe til bussen for å rekke jobb. Jeg jobber fra 16:00 - 20:00 i dag, så det er ikke så veldig lenge.. Blir litt trist å gi fra meg nøkkel og alt, men så skal jeg jo reise til NY på torsdag.. Og hva er ikke mer spennende en denne fantastiske byen?!










// Alt er fra Bik Bok

Jeg tok på meg et heeeelt enkelt antrekk i dag! Ikke noe spesielt, men tok på meg litt rosa leppestift..hihi


SNAKKES!

 

 














//Topp og shorts fra Bik Bok, Smykker fra Gina Tricot, Solbriller fra Morris


Hva syntes dere om antrekket?!

 

 











Blazer // H&M, Topp // Bik bok, Shorts // Bik bok, Sko // Converse

Hadde det utrolig vanskelig for å bestemme meg om hva jeg skulle gå med i dag... Ble veldig rosa! Haha..


Hva syntes dere??

 

 















Skjorte // Bik bok, Topp // Bik bok, Bukse // Gina Tricot, Sko // Converse

Hva syntes dere om antrekket?














Vest // Avenue, Topp // Zara

Hva syntes dere om antrekket?

I dag er det mandag og da betyr det jobb. Så jeg må nesten løpe til bussen nå!! Jeg jobber som oftest senvakter, så da blir det lite blogging utover dagen. Jeg er ikke hjemme igjen før halv ni tiden...

 
















Skjorte // Bik bok, Smykke // Bik bok, Singlett // Gina Tricot, Belte // Gina Tricot, Bukse // Gina Tricot.

Hva syntes dere om antrekket?

 


















Skjorte // Bik Bok, Shorts // Bik Bok, Smykke // Bik Bok, Ring // Bik Bok

Altså, hele antrekket fra Bik bok... Jeg elsker Bik bok! Haha... Bik Bok Bik Bok Bik Bok......

Dette var gårsdagens antrekk fra da jeg skulle i bursdagsbesøk til venninnen min!

 Hva syntes dere?

 




Nå skal jeg kose meg med tv og gode boller som mamma har kjøpt! Deilig å slappe av litt, men nå er jeg lei av å ha så mange fridager fra jobb.. Trenger å jobbe, elsker jobben min! Det er så kjedelig å bare sitte hjemme på fridagene i uken, mens alle venner er på jobb og skole selv. Heldigvis får jeg en del ekstravakter fremover!

Men som sagt, nå skal jeg kose meg med boller og tv titting. Ha en fin onsdags kveld videre jenter og gutter!

Hva syntes dere om antrekket mitt for i dag?











Genser // Bik bok, Haremsbukse // Bik bok, Sko // Bianco, Jakke // Vila

Deilig og komfortabelt med haremsbukser, syntes jeg! Elsker det

 

bloglovin bloglovin bloglovin




I dag våknet jeg til strålende fint vær ute! Det var bare helt herlig! Solen skinner og kanskje det er litt varmere i luften. Eneste som er kjipt på en så fin dag som denne, er at jeg skal på jobb! Kjedelig å stå inne i en butikk hele dagen når det er sol for en gangs skyld!

Men men, siden det var så fint vær, så ble det outfit ute denne gangen! Ps; Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, så innlegget ble lagt ut litt for sent i dag!

Hva syntes dere om antrekket?













Skjorte // Bik Bok, Shorts // Bik bok, Sko // Gina Tricot

Ha en strålende dag videre dere!!

 












Genser // Gina Tricot, Veske // Morris, Armbånd // Gina Tricot, Bukse // Silvian Heach

Hva syntes dere om antrekket ? Veldig enkelt og greit i dag!

 












Shorts // Bik Bok, Genser // Bik Bok, Veske // Morris

Nå skal jeg på kino med en god venninne. Vi snakkes senere i kveld dere!

 




Hei hei! Jeg har vært på jobb i hele dag og har hatt varetelling på jobben. Så det har vært litt stress i dag, men vi ble ferdig til stengetid heldigvis! Sist gang ble to kollegaer sittende med det til klokken tolv på natten! Slitsomt..

Forresten, så ble det ikke blogging i går på grunn av "Valentine's day". Da var det kjæreste tid vet dere! Stefan tok meg med på restauranten Fridays. Så fikk jeg til og med kjole og ring av han fra Bik Bok! Noe jeg har ønsket meg! Han er så snill med meg!!

Her er dagens outfit! Hva syntes dere om det ?!















Blazer // H&M, Playsuit // Bik Bok, Smykke // Bik Bok, Strømpebukse // Change

De tykke strømpebuksene er utrolig herlig å gå med! Du kan jo bruke de til absolutt alt nesten! Den er fra change og så er det den tykkeste de selger... Den holder faktisk varmen i dette kalde vinterværet. Anbefales..!

SNAKKES!














Shorts // Bik Bok, Topp // Bik Bok, Blazer // H&M, Smykke // Bik Bok, Strømpebukse // Change

Hva syntes dere ?!

 




For litt over en uke siden bestilte jeg en pakke fra nelly.com. I den pakken var det ett par med svarte wedges som ventet på meg da jeg kom hjem fra Egypt! Jeg har letet etter wedges over alt, og da mener jeg over alt !! Endelig har jeg funnet noen jeg virkelig er fornøyd med! Grunnen til at jeg har letet etter slike, er fordi de passer til både dongri bukser og harems bukser. I tillegg er de utrolig kule!

Eneste som er litt kjipt, er at jeg ikke vil bruke de før snøen har gått vekk. Det er så mye salt i snøen som gjør at skoene blir fort ødelagt. Når du først får salt på skoene, så går det aldri vekk uansett hvor mange ganger jeg har imprignert skoene!

Hva syntes dere om outfit'en og wedges'ene ?!







Jakke // H&M, Topp // Bik Bok, Harems bukse // Bik Bok, Sko // Nelly.com







Skoene kan kjøpes HER og koster bare 379 kr. Jeg elsker dem!!

 




I dag har jeg hatt veldig lite å gjøre på. Jeg sov til klokken halv tre... HALV TRE FAKTISK! Men det var utrolig deilig å sove lenge i dag når jeg har hatt fri fra jobb. Jeg har vel egentlig bare stått opp og spist middag i dag. Det at jeg sov så lenge i dag skyldes søvnproblemer! Jeg får bare ikke sove for tiden og da ligger jeg i sengen våken til langt på natt og gjør alt mulig rart..

Uansett. Her er dagens outfit! Jeg skulle jo også lage videoblogg, og den holder jeg faktisk på med nå. Eneste er at jeg har bare lagd en videoblogg før... og den tør jeg ikke å se på. Jeg har bare windows moviemaker til å redigere videobloggene med, derfor gjør jeg det aldri!! 

Er det noen som kan anbefale meg et bra redigeringsprogram?! 











Jeg lover dere!! Hvis jeg får noen tips om et bra redigeringsprogram til videoblogg, så skal jeg begynne å lage videoblogg hele tiden....

 




I dag har jeg hatt en utrolig koslig kveld sammen med min venninne Cathrine. Vi har kost oss med gode reker! Moren til venninnen min hadde stelt i stand med reker, lyst brød, maijones og sitron til oss. Utrolig snilt gjort! Jeg har ikke spist reker på lenge, og jeg klarer ikke å vente til neste gang. Da skal jeg hvertfall ha i meg litt krabbe også! Elsker reker og krabbe rett og slett! Meg og Cathrine ble sittende å spise og mase i ett par timer før vi bestemte oss for å leie film! Filmen vi leide var Dagfinn Lyngbø med "Revolusjon". HAHA, den er så sinnsykt bra! Jeg anbefaler alle dere jenter å ha en jentekveld med masse digg og denne filmen! Du kommer til å tisse på deg!... lol.

Ja, så har vi Outfit for i dag! Hva syntes dere?



Genser fra Gina Tricot, 199,-
Tights fra Gina Tricot, 249,-
Klokke fra Cmyk, 199,-
Ring fra Bik bok, 99,-

Herreguud, tightsen var faktisk dyrere enn genseren... haha.




















Strikk genser fra Bik Bok, 299,-
Singlet fra Gina Tricot, 99,-
Bukse fra Bik Bok, 299,-
Veske fra Morris, 349,-
Ring fra Bik Bok, 99,-

Tips;  Når man skal bruke en mage topp eller mage genser som jeg har på meg er det faktisk lurt å bruke en bukse med litt høyere liv enn normalt. Det både ser bedre ut og føles bedre ut i og med at genseren er så kort og da føles det ikke ut som om det er noe som mangler i mellom. Jeg må bare si at jeg begynner å få en liten forelskelse for militær grønn farge! Liiiiker det!

 











Misslykket bilde, selvutløser er kompliserte greier!!


Jeg har faktisk vært på sykkeltur i dag! Første gang på 3 år eller noe.. Det er helt fantastisk!





SNAKKES, nå er det middag på hotellet..












SNAKKES




I dag skal vi en dagstur til Pompei. Noe som blir utrolig gøy og spennende! For de som ikke vet hva eller hvor Pompei er, så er det en by i Italia som forsvant. Hele byen ble plutselig begravd for mange tusen år siden av et vulkan utbrudd. Dette skjedde så fort at de var ingen som kom seg vekk og alle ble "forsteinet" under asken og lavaen som kom fra utbruddet. Den dag i dag har de funnet byen og gravd den ut igjen! Det gikk altså ikke ann å se byen fordi den på en måte lå under bakken på grunn av utbruddet. Det går fortsatt ann å se alle menneskene og dyrene ligge på bakken forsteinet. Så dette skal bli spennende! Det kommer masse bilder på bloggen!


Hva syntes dere om outfiten?












Genser fra Primark, 80 kr
Topp fra Primark, 20 kr
Shorts fra Gina tricot, 299 kr












Det er så utrolig deilig i Italia! Jeg elsker varmt vær hvor jeg kan gå med akkurat de klærene jeg vil og masse fine sommerklær! Hehe, jeg liker å pynte meg!

Hvit kjole fra Bik Bok
Sko fra Primark, 20 kr
Shorts fra Gina Tricot, 299 kr













Huff, det irriterer meg faktisk noe dyrisk at bh'en min vises utenfor playsuit'en bak på ryggen! haha.. 

Playsuit fra Gina Tricot, 149 kr
Sko fra Bianco, 500 kr (?)
Armbånd og øredobber fra H&M






Jeg bor nå på et utrolig koslig hotell midt i roma og vår nærmeste nabo er det flotte Colloseum! Hotellrommene var så utrolig koslig og intimt, med en egen terrasse! Roma er akkurat som jeg forventet at det skulle bli! Folk er helt gale i trafikken og det kjører italienere rundt på vespa over alt! Nå sitter vi på hotelrommet og har terrasse døren åpen, og nedenfor sitter det en italiensk mann og spiller koslig italiensk musikk på trekkspill! Det er HERLIG! Været her er så utrolig mye bedre enn i Norge, i og med at Bergen holder på å fryse ned.... Her i Roma er det nemlig ca. 30 grader på kveldstid og vi skal straks ut å spise god mat! Jeg reiser forresten sammen med min mamma, pappa og mormor!

Har du vært i Roma før?


Her har du vårt lille koslige rom!






DAGENS OUTFIT








LA CITTA ETERNA <3

Roma, Evighetens by!





I dag skal jeg på blåtur med jobben. Det vil si om en time så må jeg være inne i byen i Bergen! Tingen med blåtur er at vi ikke får vite hva vi skal være med på og hvor vi skal, så dette kan bli spennende og gøy! Eneste vi har fått vite er at det blir mye 50/60-talls musikk og slikt. Vi har fått ett inntrykk av at vi skal ut på en stor partybåt ved bryggen og der skal vi være resten av kvelden. Jeg gleder meg!   Det kommer sikkert en del bilder i morgen fra blåturen og festingen på partybåten!

Dette er min outfit for dagens fest!

















Håper denne lørdagen blir like gøy og koslig som min blir! <3







Jeg ELSKER streik. Det er en stor streik på gang her i hordaland, og skolen våres er heldigvis trukket ut til en av de som er "hardest rammet". Streiken har vi blitt svært glad i ettersom at vi har sluppet å ha hele TO skriftlig eksamener, og mest sannsynlig også muntlig eksamen som kommer neste uke. Jeg har sommerferie!! Jeg har ikke vært på skolen på to uker nå på grunn av den herlige streiken.. Streik, jeg hyller deg!


Hva syntes dere om outfiten da?





Kan ikke akkurat skryte over outfit bildene i dag.. problemer med vind om du skjønner.... haha




Da stikker jeg til min kjære Stefan, snakkes! <3






HVA SYNTES DERE?





Genser fra Zara, 120 kr
Neglelakk fra H&M, 39 kr ?
Topp fra Gina Tricot, 129 kr
Bukse fra Gina Tricot, 199 kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr
Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjonen, 600 kr








SHIT... jeg kan ikke skrive mer, må løpe til bussen! Skal på T.G.I FRIDAYS med venninner!!

SNAKKES





Husker dere at jeg trengte hjelp til å velge en av disse veskene?



Veeeel, jeg føler meg litt flau.... men jeg endte opp med alle tre!!



Her er dagens Outfit!!  Hva syntes dere?


Genser fra Zara, 120 kr
Topp fra Primark, 40 kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr

Fikk også min første russepakke på mandag! Det var bare tre par med solbriller, så nå venter jeg spent på russeklærene som kommer neste uke. Gleder meg!!




Kule? De kan kjøpes på Beltespenner.com


MÅ løpe og rekke bussen til jobben. Snakkes!



 Hva syntes dere om outfit'en i dag da? :)





Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjonen, 600 kr
Genser fra Bik Bok, ? kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr

Stefan er også med på outfit bildene i dag, haha!

Genser fra Jack & Jones
Bukse fra Jean Paul






Nåååw, søte kjæreste bilder, saaaaant?




Hei! Jeg har gledet meg veldig til akkurat i dag... fordi i dag kommer min mormor her for å ordne og stelle håret mitt. Hun er en veldig god frisør, så jeg er veldig glad for at hun gjør dette gratis for meg og mamma. Noe dere kanskje ikke visste er at jeg har aldri klippet meg i en frisørsalong før. Snakk om luksus, en liten lyd så kommer mormor på døren og fisker det gratis! hahaha, mente fikser.... jepp, jeg er også litt i siget i dag skjønner dere! Ellers, pleier mamma og meg å få dyre produkter til håret av mormor, slik at vi skal teste det ut for salongen. Og så har det seg slik at jeg bruker stritte tang nesten hver dag, så hun kommer med en ny stritte tang som er lik ghd som jeg skal prøve ut. Jeg får også beholde den!!  Kommer innlegg senere senere med bilder av den nye look'en jeg får.

Hva syntes dere om outfit'en?





Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjon, 600 kr
Genser fra Voice of europe, 300 kr
Skinn tights fra Bik Bok, 199 kr
Sko fra Bianco, 800 kr





Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr
Ring fra Vita, 30 kr ?


Snakkes!



Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits