På torsdagen var jeg å så på Gossip Girl innspilling. Noe som var utrolig gøy!! Gossip Girl er en av mine yndlingsserier og jeg hadde aldri trodd jeg skulle få være på settet med dem! Det er rett og slett en New York drøm...iiiiik! Jeg stod bare et par meter unna dem, mens de holdt på med innspillingen. 

Gossip Girl innspillingen var på 71 street Madison Avenue, Upper East Side. Hvor de spilte inn i Saint James Church. Vi var altså vitne til et bryllup!! Jeg kan tenke meg det var Blair og prinsen sitt... Uff, men hun burde jo gifte seg med Chuck!!

Jeg fikk møte Nate Archibald, Rufus Humphrey, Lily van der Woodsen, Dorota Kishlovsky, Gorgina Sparks & Harold Waldorf. Gikk glipp av å møte Dan Humphrey som hadde gått rundt rett før vi kom... Men hvor var Chuck Bass?! 
Christoffer og Andrine

Hihi, Andrine tuller seg!

Her sitter jeg på vei i taxi, superspent på hvem jeg vil få møte!!

Utenfor kirken!

Bryllups gjestene.Her er bilder av Dorota! Den søte damen i rosa kjole.

Her ser dere Gorgina! Gossip Girl skuespillerne var veldig sky for å bli tatt bilde av...

Gorgina!
Her har dere Nate Archibald! Han er bare sååå kjekk!Her er Lily van der Woodsen og Rufus Humhrey!Bare så dere vet det.... Rufus Humphrey er mye kjekkere i virkeligheten! 

Faren til Blair, Harold Waldorf!
Dette er absolutt en av de gøyeste tingene jeg har fått vært med på mens jeg har bodd her i New York! 

Og så en liten ting til, jeg skal kanskje få treffe de i dag også. De skal ha enda en innspilling til i dag på samme sted! Så jeg tror virkelig jeg må ta turen i håp om å få treffe Dan Humphrey, Chuck Bass, Serena og Blair også!

SNAKKES!

 
På onsdagen denne uken var vi å så "9/11 Memorial", noe som var utrolig vakkert!

I år er det jo akkurat 10 år siden 9/11 skjedde. Den dagen USA ble terrorisert. Det er utrolig trist å tenke på, og det var trist å være på stedet der det forferdelige skjedde. "9/11 Memorial" har nesten nettopp åpnet for folket, så da bestemte vi oss for å ta turen for å se de flotte fossefallene. På stedet var det mange brannmenn i uniformene sine, som hadde egen minnestund for ofrene.

Vi fikk blant annet også se det nye World Trade Center, som er blitt bygget rett ved siden av hvor det orginale stod. 

Litt kø for å komme inn på området..


Utrolig fint å stå der!

Rundt begge fossefallene står navnene på alle ofrene. Andrine

Christoffer og meg

Andrine og meg


SNAKKES!

 

 

// Uff, bildene ble skikkelig dårlig med Iphonen, jaja.... Turte ikke å ta med speilrefleksen på glattisen!

Utrolig koslig dag på skøyter i New York City. Nesten som på film!

 

SNAKKES!
 
 // Nå skal jeg stå på skøyter ved Rockefeller Center med noen søte jenter. Utrolig koslig!!

 

SNAKKES! 

 

 
Empire State Building på dagen er en utrolig flott opplevelse, nesten like bra som å se utsikten på nattelivet.. 

I dag har vi vært oppe i Empire og sett hvordan den flotte utsikten over Manhatten ser ut på dagen. Det er helt ubeskrivelig å forklare hvordan det er å stå der oppe. Den er absolutt en fin opplevelse og anbefales på det sterkeste. Nå må jeg faktisk innrømme at dette var den fjerde gangen jeg var oppe i Empire State Building og begynner kanskje å bli litt lei...? Neida, man blir aldri lei denne byen!

Jeg var på ferie i Usa i 2008, og da var jeg oppe i Empire på dagen. Nå mens jeg har bodd her har jeg vært oppe i tårnet to ganger og sett utsikten på nattelivet, og i dag en gang til på dagstid.

Jeg vil absolutt si at utsikten fra Empire er klart finest og mest koslig på kvelden, når det er mørkt og alle lysene kommer frem. Ellers er utsikten på dagen helt fantastisk. Man ser absolutt alt og får en veldig god oversikt over hvor alt er!
Jeg bor i de to ytterste høye tårnene ved sjøen. Om dere ser hvilke jeg mener. Silver Towers!!Dere kan såvidt se Statue of Liberty ute på den lille øyen der!Bildene før dette bildet er fra etasje 86. Men så bestemte vi oss for å gå enda lenger opp til etasje 102, iiiiik!

Utsikt fra 102 etasje mot Central Park.. 


Jeg elsker New York. Det er en helt fantastisk by, og jeg angrer absolutt ingenting på at jeg flyttet hit i 4 måneder. 

 

SNAKKES!

 
I går tok vi turen til berømte Wall Street, som blir regnet som verdensøkonomiens sentrum!

Wall street ligger lengst sør på Manhattan og er fullpakket av business menn i svarte dresser. Denne gaten er egentlig veldig small og tett i tett med foretningsbygg som når helt opp til himmelen. Det er egentlig ikke noe særlig spesielt å se på Wall street, men det er her mange store filmer har blitt innspilt også. 

Vi gikk ihvertfall gjennom hele Wall street og ned til havnen. Det var kjempe deilig vær ute, nesten 20 grader! Så det var bare helt herlig å gå en liten tur bortover havnen. Der ifra kan man blant annet se Brooklyn Bridge og det ligger ikke så langt ifra China Town. Anbefales å ta turen hit!

I tillegg ligger det en butikk som heter Century 21 rett rundt hjørnet fra Wall street, hvor man selger utrolig mye billigere merkeklær!! Der kan man virkelig få med seg noen gode kjøp. De har absolutt alt av merkevarer, men det er selvfølgelig ikke de nyeste trendene de selger. Men man kan finne mye fint!!
Andrine og Christoffer

MegBroen til venstre her er Brooklyn Bridge. 

Vi tok oss en liten lunsj pause på denne koslige restauranten ved havnen.

Christoffer

Andrine

Bygget dere ser i midten av bildet her, er det nye World Trade Center.

Century 21 der borte et sted!


SNAKKES!

 

 Jeg elsker Central Park, og den er definitivt finest om høsten. Så mange fine farger på bladene og trærene! 

Hva syntes du om bildene?

 

SNAKKES!

 
På lørdagen ble det en tur ut på byen i New York!

Stedet vi vanligvis går ut i New York er Meatpacking district i Soho. Der kryr det av masse fine og greie utesteder, hvor man blant annet plutselig kan møte på kjendiser. Det ene utestedet som vi er blitt mest kjent med er 1OAK. Hvor i dag, blant annet Kanye West og Jay-Z skulle feste. Hvor kult er ikke det?!

Så på lørdagen bestemte meg og Iselin oss for å ha vorspiel i leiligheten vår. Noe som også utviklet seg til nachspiel etter en ganske så kort bytur. Vi bestemte oss for å kjøre rundt i limo resten av kvelden før vi tok et aldri så lite stopp for nattmat på Mc'donalds og deretter hjem på nach. Jeg syntes det ble en veldig koslig kveld!


Kamilla

Anja

Jesper, Iselin og ChristofferIngvild

AndrineIselin, Christoffer og meg

 

SNAKKES!

 

Iselin, Jesper og Christoffer

Christoffer, Andrine, Anja og Kamilla

Meg, Andrine, Anja og Kamilla

Vi feiret Halloween sammen med alle elvene fra Gateway College. Sosial komiteen hadde stelt i stand et kjempe halloween pyntet lokal til oss, hvor vi festet hele natten! Kjempe gøy!

Var ikke så mye bilder fra denne helgen, men gøy var det ihvertfall. 

Feiret du Halloween?

 

SNAKKES!

  
Beklager for lite blogging i det siste, jeg har så mye å gjøre... Jeg bor jo faktisk midt i New York, iiiiiik!

Da er jeg vel unnskyldt? 

 

SNAKKES!

 
Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, så jeg forteller litt fra de tre siste dagene nå i stedet. 

Tirsdagen var en veldig lang kjedelig dag. Vi satt å gjorde lekser og leste hele dagen, så jeg ble veldig rastløs når jeg ikke hadde vært ute av døren! Men så ble jeg og noen venninner her fra Silver Towers invitert på middag hos Jens fra skolen. Noe som var helt supert, for han var en kjempe flink kokk!

Jens lage en kjempe god middag til fem personer, mens vi tok med oss vin. Utrolig koslig kveld der vi bare satt å snakket og koste oss med god mat og vin.


Jens holder på å tilberede maten!Det var sååå godt! Jeg drar gjerne på middag til Jens igjen ;)


Onsdagen var også en lang dag med bare lesing, men siden det var så dårlig vær i New York.. så var det like greit å være inne! Vi satt med lesing hele dagen, og på kvelden samlet vi oss i leiligheten til Kamilla og Natali for å se filmen "Taken" og spise masse godteri og popcorn!! Filmen "Taken" anbefales!!!


I dag har jeg vært rundt i New York helt alene. Jess, begynner å bli veldig selvstendig nå! Jeg hadde så lyst å utforske litt og kikke rundt i forskjellige butikker og bli bedre kjent. Så ble det litt shopping også da! Uff, lurer på hvordan jeg skal få med meg alt hjem igjen om 2 måneder.....

Så ble det herlig Sushi til middag!! Bestilte fra en nettside som heter Delivery.com her i New York.. Fersk, kjempe god sushi. Så nå sitter jeg god og mett forran tv'en og slapper av med film. 

//Sushi - Sushi King Salamon og Alaska. Nam nam! 

Hva syntes du om Sushi?

 

SNAKKES!

 
I går feiret vi bursdagen til Ingvild på "The View"!

Ingvild fylte 19 år i går, og dette måtte feires. Så vi tok henne med på en kjempe flott restaurant som heter "The View". Restauranten ligger midt på Time Square og er på toppen av Mariott Hotel. Det spesielle med "The View" er at selve restauranten går rundt, slik at man får sett hele NY i løpet av en time. Helt fantastisk utsikt! Den snurrer veldig veldig sakte rundt, bare så det er sagt. Haha, man blir ikke svimmel av å sitte der! 

Maten var veldig god, og det kostet $35 for "all you can eat" buffet og en rekke herlige desserter. Det var blant annet sjokolade fontene, jordbær, eplekake og masse annet godt. 

Vi satt der lenge og bare koste oss med god mat og jentesnakk. Jeg kan absolutt anbefale "The View" om dere skal besøke New York. Jeg håper Ingvild koste seg masse på bursdagen sin!
Meg

Iselin

Kamilla og Iselin

Bursdagsbarnet Ingvild og Kamilla

Ingvild og Natali

Iselin og Ingvild

Ingvild og meg

Natali og meg

Strawberry Daiquri $35 for all you can eat!Sjokolade fontene med jordbær!SNAKKES!

 

 
// Marc Jacobs kondom faktisk!!

Akkurat nå har vi vært på en liten shopping runde i Soho. Der har vi bare gått rundt å sett i de forskjellige Marc Jacobs butikkene og Michael Kors! De har så mye fint! Nå har jeg bestemt meg for at jeg SKAL kjøpe en nydelig Marc Jacobs klokke!

SNAKKES!
Nå er jeg god og svett etter en hard treningsøkt på tredemøllen med de nye Nike Shox'ene mine. Herlig!

Resten av dagen går til å gjøre lekser og lese på en liten test vi skal ha i Fashion i morgen. Får ikke noe karakter på den heldigvis... Så det er bare for at vi skal få øvd oss til eksamen. Noe som er veldig veldig greit!

Nå roper dusjen på meg! Hihi...

 

SNAKKES

  
Klokken er snart halv ni og jeg begynner på skolen klokken ni. Kjempe klar for Marketing med læreren Wolfie!!

Ha en fin dag videre dere!

 


I går hadde vi fri fra skolen fordi det var "Colombus Day". Så da utnyttet vi dagen med å sove helt ut så lenge vi ville og deretter bruke resten av dagen i Central Park. En herlig varm dag! 

Ellers i dag har vi vært på skolen, og jeg er nesten nettopp kommet hjem. Meg og Iselin venter på noen gode ostesmørbrød som ligger i ovnen, mens vi tenker å begynne på lesingen! Senere ikveld skal vi samles noen jenter og lage god hjemmelaget pizza og bare kose oss!!

SNAKKES! 

 

 
Nå er vi hjemme i New York igjen etter en kjempe fin skoletur til Washington D.C!

Jeg har kost meg kjempe masse sammen med de andre klassene. Alle i gjengen fra Gateway er utrolig greie og jeg er glad for å ha blitt bedre kjent med dem denne helgen. Vi tok bussen til Washington fra New York tidlig lørdags morgen, og var hjemme igjen sent søndags kveld. I Washington ble det skikkelig sightseeing, der vi fikk gå rundt og se det vi selv ville se hele søndagen. Vi så blant annet "The White House", President Lincoln statuen, "The Declaration of Independence" og var innom et par museumer. Har dere sett filmen "National Tressure" med Nicholas Cage før? Det var mye jeg kjente igjen fra den filmen! Haha... 

Da vi først kom frem til Washington, gikk vi rett på hotellrommet for å gjøre oss klare til en festaften. Alle pyntet seg og var kjempe fine! Etterpå samlet vi oss i en kjempe stor sal på hotellet for å spise en herlig Tapas middag. Noe som var kjempe koselig!  

Etter middagen dro alle til en "Liqour store" i nærheten og gjorde seg klare for en fest aften i hele tredje etasje på hotellet! En helt herlig gjeng å gå på skole med!!


Det hvite hus!! Vi ble alle utrooooolig skuffet... Det var jo så utroooolig lite i forhold på film og tv?!... HmmmVi dro på et av museumene og fikk sett alle kjolene til "The first Ladies". Altså alle presidentene sine koner sine kjoler!

Michelle Obama sin kjole!Utenfor bygget med "National Archives", hvor vi fikk se "The declaration of Independence".På vei for å se President Lincoln statuen!Memorial for World War 2!!

Iselin og meg!

Kamilla, Andrine, Iselin, Natali og Guro

Her skal det egentlig se helt herlig ut! Dere ser på bildet at de holder på å arbeide, men egentlig er det et kjempe fint vann der. Noe de fleste har sett i filmer og slikt... President Abraham Lincoln!!

Meg, Iselin og Kamilla <3
Her er litt bilder fra middagen. 

Her ser dere litt av antrekket mitt også. Jeg er den blonde jenten med paljett kjole og hvit topp.. hihi.

Bordet vi satt med!Her har vi Wolfgang som er Marketing læreren vår, Joshua som er Fashion læreren, Carrie som er Entrepreneurship læreren og Katryn som er Business English læreren! Veldig greie lærere!

Sheela, Helena, Monica og Mette

Lisa, Magnus, Kristina, Linda, Tonje og Pia

Kjetil, Darre og Jens

//Bildene fra middagen er lånt av Gateway. 

Kjempe gøy å ha fått opplevd Washington D.C. Det er faktisk veldig fint der!!SNAKKES! 

 

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra Washington. Har hatt to herlige dager! Elsker at det er internett på bussen, siden vi skal jo tross alt kjøre i 4-5 timer!! 

 

SNAKKES!

 

 
Akkurat nå sitter jeg på en buss med skolen på vei til Washington!

Denne lørdagen og søndag skal vi være i Washington D.C med alle klassene fra Gateway New York. Noe jeg har på følelsen at skal bli kjempe gøy! Buss turen tar ca 4-5 timer, men vi har heldigvis et par filmer vi får se, gratis internett og masse godt å spise. I går var meg og Iselin ute å feiret bursdagen til en venninne av meg fra ungdomsskolen. Hun studerer også i New York nå. Det var kjempe gøy! Men så kom vi litt sent hjem i går natt, og vi skulle møte opp ved bussene klokken halv 8 i dag tidlig. Veldig tungt å stå opp, men har fått sovet litt på bussen heldigvis!

Foreløpig har vi hatt et stopp på veien til Washington. Da stoppet vi ute på bondelandet ved noe som het "Family Farm". Der fikk vi spist hot dog til lunsj og gjort litt foskjellige aktiviteter.. Aktiviteter som blant annet hoppe i høyet, sekkeløp og en liten tur på en kjerre rundt på maisåkeren.. hahaha! Det var ihvertfall veldig herlig vær ute. Varmt og deilig og ikke så kaldt som i New York akkurat nå. Der er det faktisk blitt skikkelig høstvær, kaaaaldt!


Guro, Natali og KamillaAndrine og meg
Nå er vi snart fremme i Washington og alle på bussen sitter å ler seg ihjel til filmen "Bridesmades". Har dere sett den før?! Hihi. Anbefales!


SNAKKES!

 // Fine utsikten fra leiligheten vår til Empire State Building.

Nå kan jeg endelig begynne å trene på treningssenteret her i bygget. Jippi!


Husk spørsmålsrunden jeg har om NEW YORK her.  

 

SNAKKES! 

 

 

 


Dere kan spørre om akkurat det dere vil og lurer på!!

Siden jeg har flyttet til New York og går på skole her, så tenkte jeg at det er greit å ha en spørsmålsrunde om det! hihi.. Så sett i gang om spør om alt det dere vil vite :-)

 

SNAKKES!

 
På tirsdag var vi på toppen av Empire State Building!

Da jeg var på ferie i USA 2008 og besøkte blant annet New York, var jeg på toppen av Empire State building for første gang. Da var jeg der på dagen og fikk en skikkelig oversikt over hele byen! Men på tirsdagen bestemte vi oss for å se Empire State building på kvelden i stedet! Kvelden er helt klart mye finere og kosligere. Det er så utrolig fint å se alle lysene i hele New York, de høye flotte bygningene og en god ting er også at det var mye mindre folk! Men om du er der på dagen, så er det helt klart at du får en mye bedre oversikt over hvor forskjellige steder er. 

Nå har jeg fått gjort begge deler! Om litt over to uker når meg og Iselin får besøk, må vi nokk besøke Empire State Building enda en gang både dag og kveld. Jeg gleder meg. Det er en helt utrolig utsikt over New York! Men jeg kan også anbefale om dere skal til NY, å besøke "The Rock". Det er også en veldig høy bygning hvor man kan se hele byen, i tillegg til at du får en flott utsikt rett bort på Empire State Building!!

Her er bilder fra kvelden våres på toppen av Empire State Building


Meg, Kamilla og Anja

Iselin og King kong! hihi

Iselin og meg klare med billetter

Kamilla og Anja

På vei opp til etasje nr. 86!!!Central Park ligger rett bak GE bygget på bildet her..Iselin

Meg

Kamilla, Anja og Iselin

Anja, Iselin og meg
Anbefaler alle å dra til New York. Det er så mye fantastisk å se!!

Har du vært i Empire State Building før? Dagstid eller kveldstid?SNAKKES! 

 
Høsten har kommet til New York, men i dag var det herlig vær!

Etter skolen i dag, dro meg og tre andre jenter på en liten shoppingtur. Andrine har fått besøk av en venninne fra hjemme i Norge, så da må vi vise frem New York. Vi spaserte litt rundt på Time Square først og var innom for å kikke i Disney butikken. Helt herlig butikk, der kommer virkelig alle barndomsminnene frem! Butikken har også de flotteste prinsesse kjolene, noe som gjør at jeg virkelig skulle ønske at jeg var en liten jente igjen. 

Etterpå tok vi turen opp på 5th Avenue, hvor det beste shopping stedet er. Jeg måtte ha meg nye treningssko! Jeg har faktisk glemt å ta med meg treningssko til New York.. Noe som er veldig kjedelig i og med at vi har et kjempe fint treningssenter i bygget hvor vi bor!! Så da fikk jeg kjøpt meg helt nye Nike Shox på Nike butikken som er gigantisk. Endelig! På tide nå som jeg har vært her i over en måned allerede.. hihi. 

Da vi var ferdig med vår lille shoppingtur ble det en herlig middag på Hard Rock Cafè'en på Time Square!! Namm!


Fine IselinTime Square!!

Noen som har sett Phineas and Ferb?! Hvor er Perry? hahah... Fineste kjolene!

Minnie Mus!!!! 


Nå skal jeg legge meg, klokken er nesten 12 her i NYC!! 

 

SNAKKES!

 

 

// Alt er fra Forever 21

Hva syntes dere om innkjøpene?

 

SNAKKES!

 

 

 

 
I går var vi på en liten shopping tur!

Jeg trengte å fylle på kontant kortet mitt på den amerikanske mobilen, bytte en kjole på H&M og kjøpe en ny kjole til kvelden! Det er alltid noe gøy å se på i byen her. Masse spennende butikker, spesielt Forever 21, som er såå billig! Det er farlig å gå inn der... Jeg fikk hvertfall kjøpt en paljett kjole til lørdags kveld, som dere skal få se i morgen!!

I går gikk vi innom den store tre etasjers M&M butikken på Time Square. Den er kjempe svær og full av M&M drops i alle slags farger! Man blir veldig snopesyk av å gå inn der, men jeg klarte å holde meg uten å kjøpe noen ting! 


Andrine, Kamilla og Iselin

Meg og Iselin

 

SNAKKES!

 

 
Det er fredag i New York, og helg står for tur!

Denne uken har bestått av mye Business English lesing og oppgaveskriving. Så det vil si at vi egentlig ikke har fått gjort noe særlig annet enn å være hjemme i leiligheten. Så nå vil jeg ut å utforske byen litt mer! I dag skal vi mest sannsynlig ut og gå litt rundt å kike i alle gater rundt Time Square. Og etterpå finne oss en koslig restaurant der vi kan spise pizza margarita!! Vi har for det meste holdt oss mest på Time Square og 5th Avenue som er den største shopping gaten. Men nå er det på tide å utforske andre steder!

Det er jo også planer om å gå ut på byen i dag og i morgen. Men vi får se, det holder vel med en dag! Hihi... Så da blir det festklar lørdag og en tur til IKEA på søndagen. Jeg trenger litt forkjellige ting til leiligheten som gjør den litt mer hjemme koselig! 

Kjøpte med meg en sunn og fersk kyllingsalat på vei hjem fra skolen. Føler det kan bli litt for mye usunn matspising her, det finnes jo ikke noe som er sunt! Det eneste jeg har funnet hittil er salaten.. 


SNAKKES!

 

 
I dag har vi spist på Shake Shack. De har New York's beste burger!

Allerede de første dagene i New York, ble vi fortalt at Shake Shack var stedet vi skulle gå om vi ville ha god burger. Så i dag tok vi sjangsen på å prøve ut New York beste anbefalte burger! Og det stemmer... Shake Shack har virkelig den beste burgeren!! Den var så sykt god. Her skal jeg tilbake! Burgerene på de forskjellige restaurantene her i New York er så utrolig mye fett i. De er utrolig usunne, kjøttet er ikke ekte kjøtt og brødet er veldig søtt på en måte. Noe som gjør at det legger seg som sten i magen. Men, Shake Shack burgeren var noe helt annet! Det er skikkelig ferskt biffkjøtt, fersk salat og tomat og litt ost. Den har også en veldig spesiell dressing, som er en "hemmelig ingrediens". Smaker bare så mye bedre enn vanlig kjedelig burger. 

Jeg bestilte den berømte Shack burgeren, pommes frittes, coca cola og sjokolade shake! Heeeerlig, hihi!

Det eneste som er litt kjipt, er at Shake Shack er veldig anerkjent! Så man må regne med litt lang kø før man får kommet inn og bestilt. De har også bare en etasje, så det er veldig liten sjangs for at man får plass ved bord. Så vi tok det med oss hjem til leiligheten og spiste der! 

Shake Shack finnes bare i New York, og har to shop's her. Den første Shake Shack ble åpnet i 2004 og har et "grønt" konsept. De er miljøvennlig. Shake shack anbefales på det sterkeste om dere tar turen til New York!!
Kamilla, Andrine, meg og Iselin

Meg og IselinHer jobbes det, lang kø som venter!!NataliNam nam nam, mmmmmm!

God natt / God morgen! Nå skal jeg legge meg. Klokken er faktisk kvart på et om natten her, og i Norge er den kvart på syv om morgenen. Håper dere alle får en kjempe fin dag!


SNAKKES!

 

 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen!

Begynte veldig tidlig i dag, klokken åtte om morningen.. Det var utrolig hardt å stå opp! Meg og Iselin ble sittende å snakke jentesnakk i flere timer i går kveld og plutselig var klokken halv fire om natten.. Så vi fikk bare tre timer søvn før vi måtte på skolen. Har hatt fire timer med Business English, men det gikk helt fint! Hard jobbing med oppgaveskriving, men koste oss med litt Starbucks på siden. hihi! 

Jeg lover dere. Chocolate chunk cookie fra Starbucks er den beste cookien jeg har smakt. Perfekt!!Butikkmedarbeiderene på Starbucks gjorde et par forsøk på å skrive navnet mitt på koppen... De forstår bare ikke navnet mitt! B I R G I T T E... Må stave det hver gang. Haha, men jeg skjønner jo det!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg må starte på leksene!
 

SNAKKES!

 
I går fikk klassen min være med på å lage film!

Noe som var utrolig morsomt! Læreren våres i Entrepreneurship faget tok oss med for å lære hvordan man lager, regissører og produserer en film. Det ble holdt et lite foredrag av en utdannet skuespiller og regissør som forklarte oss litt om hvordan vi skulle få lage en filmsnutt sammen. Det første vi gjorde var å leke den del leker for å "slippe oss løs". Veldig oppfinnsomme og morsomme leker. Alle stod i en ring og skulle gjøre forskjellige bevegelser og lyder som de andre måtte etterligne. Vanskelig å forklare, men en morsom opplevelse! 

Etterpå ble vi delt opp i to grupper. Den ene gruppen bestod av Darre, Kjetil og Jens. De tre eneste guttene i klassen som skulle være skuespillere i filmen vår. Den andre gruppen ble delt opp i forskjellig oppgaver som skulle være regissør og kamera crew. Så gjenstod det bare å spille inn film!

Hele dagen ble filmet og vi har blitt lovet å få filmen av alt vi gjorde. I tillegg får vi også en link snart med selve filmen vi har regissert og laget. Tenkte jeg skulle legge dette ut på bloggen når jeg får tak i det. Er veldig mosomt å se! 


Dere ser meg i grå genser, på nederste rad! hihi...

Her er vi i full gang med å spille inn film!!//Bildene er tatt med læreren våres iphone, så det er veldig dårlig kvalitet!


Gleder meg til å få tak i filmene fra dagen. Det blir så morsomt å se!

 

SNAKKES!
Det var så mye folk samlet rundt og klare for å se han, da vi tilfeldigvis gikk forbi på vei hjem! Jeg måtte jo selvfølgelig bare slenge meg på for å få et bilde av den store kjendisen. Hvem liker vel ikke Harry Potter?! Ikke det at det ble de beste bildene da, var så vanskelig når jeg følte meg så pitte liten i mengden! Men jeg fikk jo sett han bedre enn det som blir vist på bildene og det er det som teller! haha...iiiiiiiiiiiiik!

Helt normal dag i New York, det er sååå spennende her!

Jeg elsker byen sålangt.

 

SNAKKES!

 

 
I går var vi å besøkte Adelphi University, et universitet som Gateway sammarbeider med!

Det som er så gøy, er at Gateway sammarbeider med et universitet på Long Island for oss gateway studenter. Slik at, om vi har lyst til å fortsette med studiene våres her i New York, kan vi begynne der rett etter jul. Eller fra høsten 2012! Jeg syntes dette er en kjempe bra mulighet, men jeg er svært usikker på om ville ha gjort det. Universitetet var kjempe fint og virket veldig bra! Etter en lang busstur frem til Adelphi fikk to studenter som gikk der gi oss en skikkelig guidet tour rundt om på Campus'en. 

Vi fikk se litt forskjellige klasserom, dansestudio, treningsstudio, badebasseng, kantiner og til og med et ekte college door room. Door room'ene var ikke så veldig pene å se på.. Men det funker! Du gjør jo rommet ditt til ditt eget når du flytter inn der. Men det vanlige var at man bor på et slikt rom med en annen av samme kjønn det første året. Så pleier man å finne venner og flytte sammen med de i en leilighet eller et hus i nærheten av skolen senere. 

Det var veldig spennende å få hvordan det var på universitetet, vi fikk også servert middag med deilig dessert. Og etterpå en konsert med artisten Simone. 


Adelphi UniversityVi fikk også hver sin t-skjorte, der det stod Adelphi University.

Vi fikk også servert en helt herlig sjokoladekake!!!

//Bildet av artisten er lånt fra Kjetil, The Giant.

Jeg vet ikke om dere vet hvem denne artisten er! Jeg visste det ikke... Men hun går under navnet "Simone" og er datteren til en stor stjerne, Nina Simone. Utrolig rå stemme på denne damen!

Kunne dere tenkt dere å studert på et universitet i New York?!

 

SNAKKES!

 

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits