Det er komt masse snø til Bergen! Jeg er så glad vi fikk snø på julaften. Det beste er snø på julaften og tiden for å pynte juletreet. Da er julestemningen på topp for meg!


Når er julestemningen for dere på topp ?!
Først må jeg bare si at blogg har vært irriterendes i det siste.. Jeg har prøvd å skrive innlegg flere ganger, men jeg får ikke lastet opp noen bilder eller noe. Jeg hater å skrive innlegg når jeg ikke får tatt med bilder i det, skjønner dere.

Nå er det endelig juleferie! Noe jeg har gledet meg så lenge til, faktisk helt siden skolen begynte etter sommerferien. Jeg er bare så utrolig skolelei, og jeg er vel ikke den eneste?!  Her er ihvertfall bilder fra juleavslutningen på skolen, som jeg egentlig skulle poste samme dagen, men men bloggen sin feil!
Kosetime sammen med klassen før juleavslutning showet i kantinen. Koslig med pepperkaker og mandariner!Første man ut i juleshowet var Thomas Vikør & JD West med nye rap sanger! De er forresten med i Norske talenter etter nyttår. Så dere må følge godt med på disse to!


Her er det Thomas Tengs og Christine som spiller piano og synger sammen. De var utrolig flinke!

I går kveld bestemte meg å Stefan oss for å lage pepper kaker og pepperkake hus. Det ble litt stress med pepperkake huset fordi sukkeret som vi smelter til lim, stivner så utrolig fort. Men vi klarte å få det sammen til slutt! Senere etter bakingen, så vi en skjønn julefilm, og en time etterpå kom snøen til Bergen!! Nå er det skikkelig jul!

Har dere lagd pepperkaker eller pepperkakehus?
Er snøen komt til dere også ?

Meg å stefan <3


Okei.. ikke engang spør hvorfor jeg legger ut et slikt innlegg nå! Jeg får bare ikke sove.. Men jeg måtte informere om at jeg har kjøpt meg nye dritkule sko fra bianco! En egen liten julepresang til meg selv.

Hva syns dere bloggiser?Sko fra BIANCO, 800 kr
Leggvarmere under fra H&M, 99 krJeg er så heldig at jeg har fått fri fra skolen i dag og i morgen, så det blir skikkelig langhelg på meg! I dag har jeg sovet lenge, spist god frokost og så tatt bussturen opp til kjæresten min. Vi har rett og slett bare daffet på sengen og sett på Family Guy. Noe som må være det beste programmet på tv 3! Ser dere på Family Guy? Ellers har vi bare spist skikkelig god wok til middag og bare slappet av. Forresten så har jeg til nå vunnet 90 kr på flax kalenderen min. ohyes! Jeg får nemmlig ikke sjokolade kalender i år, mamma mener jeg er for stor -.- 

Man blir ALDRI for stor for sjokolade julekalender! 


Her er mitt outfit for i dag, helt ny topp fra GINA TRICOT, 199 kr
Mamma har pyntet en del til jul nå, med nisser her og der. Så jeg håper jeg begynner å få skikkelig julestemning snart, noe jeg absolutt ikke hadde i fjor. Det er jo ikke snø her engang! Det blir ikke skikkelig jul uten snø på julaften. Jeg gleder meg til helgen nå, fordi jeg skal så mye gøy. Det blir selvfølgelig juleshopping, har ikke begynt på julegaver enda. Meg å stefan skal lage pepperkaker og så skal vi stå på skøyter på søndagen! Blir kjempe kos!

Har dere julestemning?


Off, jeg vet jeg har vært utrooolig dårlig på bloggingen! Jeg må virkelig skjerpe meg.
Her er ihvertfall bilder av den nye paljett kjolen jeg har kjøpt meg, syns den var døds kul! Ellers er jeg gang med juleshoppingen. Folk er jo heelt gale i butikkene og kaster seg over alt som er på tilbud. haha.

Noen av dere som er ferdig med julepresangene?
Paljett kjole fra ONLY / VERO MODA, 460 kr
Øredobber fra GINA TRICOT, 199 kr
Veske fra MORRIS, 199 kr


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits