På torsdagen var jeg å så på Gossip Girl innspilling. Noe som var utrolig gøy!! Gossip Girl er en av mine yndlingsserier og jeg hadde aldri trodd jeg skulle få være på settet med dem! Det er rett og slett en New York drøm...iiiiik! Jeg stod bare et par meter unna dem, mens de holdt på med innspillingen. 

Gossip Girl innspillingen var på 71 street Madison Avenue, Upper East Side. Hvor de spilte inn i Saint James Church. Vi var altså vitne til et bryllup!! Jeg kan tenke meg det var Blair og prinsen sitt... Uff, men hun burde jo gifte seg med Chuck!!

Jeg fikk møte Nate Archibald, Rufus Humphrey, Lily van der Woodsen, Dorota Kishlovsky, Gorgina Sparks & Harold Waldorf. Gikk glipp av å møte Dan Humphrey som hadde gått rundt rett før vi kom... Men hvor var Chuck Bass?! 
Christoffer og Andrine

Hihi, Andrine tuller seg!

Her sitter jeg på vei i taxi, superspent på hvem jeg vil få møte!!

Utenfor kirken!

Bryllups gjestene.Her er bilder av Dorota! Den søte damen i rosa kjole.

Her ser dere Gorgina! Gossip Girl skuespillerne var veldig sky for å bli tatt bilde av...

Gorgina!
Her har dere Nate Archibald! Han er bare sååå kjekk!Her er Lily van der Woodsen og Rufus Humhrey!Bare så dere vet det.... Rufus Humphrey er mye kjekkere i virkeligheten! 

Faren til Blair, Harold Waldorf!
Dette er absolutt en av de gøyeste tingene jeg har fått vært med på mens jeg har bodd her i New York! 

Og så en liten ting til, jeg skal kanskje få treffe de i dag også. De skal ha enda en innspilling til i dag på samme sted! Så jeg tror virkelig jeg må ta turen i håp om å få treffe Dan Humphrey, Chuck Bass, Serena og Blair også!

SNAKKES!

 
På onsdagen denne uken var vi å så "9/11 Memorial", noe som var utrolig vakkert!

I år er det jo akkurat 10 år siden 9/11 skjedde. Den dagen USA ble terrorisert. Det er utrolig trist å tenke på, og det var trist å være på stedet der det forferdelige skjedde. "9/11 Memorial" har nesten nettopp åpnet for folket, så da bestemte vi oss for å ta turen for å se de flotte fossefallene. På stedet var det mange brannmenn i uniformene sine, som hadde egen minnestund for ofrene.

Vi fikk blant annet også se det nye World Trade Center, som er blitt bygget rett ved siden av hvor det orginale stod. 

Litt kø for å komme inn på området..


Utrolig fint å stå der!

Rundt begge fossefallene står navnene på alle ofrene. Andrine

Christoffer og meg

Andrine og meg


SNAKKES!

 

 

// Uff, bildene ble skikkelig dårlig med Iphonen, jaja.... Turte ikke å ta med speilrefleksen på glattisen!

Utrolig koslig dag på skøyter i New York City. Nesten som på film!

 

SNAKKES!
 
 // Nå skal jeg stå på skøyter ved Rockefeller Center med noen søte jenter. Utrolig koslig!!

 

SNAKKES! 

 

 
Empire State Building på dagen er en utrolig flott opplevelse, nesten like bra som å se utsikten på nattelivet.. 

I dag har vi vært oppe i Empire og sett hvordan den flotte utsikten over Manhatten ser ut på dagen. Det er helt ubeskrivelig å forklare hvordan det er å stå der oppe. Den er absolutt en fin opplevelse og anbefales på det sterkeste. Nå må jeg faktisk innrømme at dette var den fjerde gangen jeg var oppe i Empire State Building og begynner kanskje å bli litt lei...? Neida, man blir aldri lei denne byen!

Jeg var på ferie i Usa i 2008, og da var jeg oppe i Empire på dagen. Nå mens jeg har bodd her har jeg vært oppe i tårnet to ganger og sett utsikten på nattelivet, og i dag en gang til på dagstid.

Jeg vil absolutt si at utsikten fra Empire er klart finest og mest koslig på kvelden, når det er mørkt og alle lysene kommer frem. Ellers er utsikten på dagen helt fantastisk. Man ser absolutt alt og får en veldig god oversikt over hvor alt er!
Jeg bor i de to ytterste høye tårnene ved sjøen. Om dere ser hvilke jeg mener. Silver Towers!!Dere kan såvidt se Statue of Liberty ute på den lille øyen der!Bildene før dette bildet er fra etasje 86. Men så bestemte vi oss for å gå enda lenger opp til etasje 102, iiiiik!

Utsikt fra 102 etasje mot Central Park.. 


Jeg elsker New York. Det er en helt fantastisk by, og jeg angrer absolutt ingenting på at jeg flyttet hit i 4 måneder. 

 

SNAKKES!

 
I går tok vi turen til berømte Wall Street, som blir regnet som verdensøkonomiens sentrum!

Wall street ligger lengst sør på Manhattan og er fullpakket av business menn i svarte dresser. Denne gaten er egentlig veldig small og tett i tett med foretningsbygg som når helt opp til himmelen. Det er egentlig ikke noe særlig spesielt å se på Wall street, men det er her mange store filmer har blitt innspilt også. 

Vi gikk ihvertfall gjennom hele Wall street og ned til havnen. Det var kjempe deilig vær ute, nesten 20 grader! Så det var bare helt herlig å gå en liten tur bortover havnen. Der ifra kan man blant annet se Brooklyn Bridge og det ligger ikke så langt ifra China Town. Anbefales å ta turen hit!

I tillegg ligger det en butikk som heter Century 21 rett rundt hjørnet fra Wall street, hvor man selger utrolig mye billigere merkeklær!! Der kan man virkelig få med seg noen gode kjøp. De har absolutt alt av merkevarer, men det er selvfølgelig ikke de nyeste trendene de selger. Men man kan finne mye fint!!
Andrine og Christoffer

MegBroen til venstre her er Brooklyn Bridge. 

Vi tok oss en liten lunsj pause på denne koslige restauranten ved havnen.

Christoffer

Andrine

Bygget dere ser i midten av bildet her, er det nye World Trade Center.

Century 21 der borte et sted!


SNAKKES!

 

 Jeg elsker Central Park, og den er definitivt finest om høsten. Så mange fine farger på bladene og trærene! 

Hva syntes du om bildene?

 

SNAKKES!

 
På lørdagen ble det en tur ut på byen i New York!

Stedet vi vanligvis går ut i New York er Meatpacking district i Soho. Der kryr det av masse fine og greie utesteder, hvor man blant annet plutselig kan møte på kjendiser. Det ene utestedet som vi er blitt mest kjent med er 1OAK. Hvor i dag, blant annet Kanye West og Jay-Z skulle feste. Hvor kult er ikke det?!

Så på lørdagen bestemte meg og Iselin oss for å ha vorspiel i leiligheten vår. Noe som også utviklet seg til nachspiel etter en ganske så kort bytur. Vi bestemte oss for å kjøre rundt i limo resten av kvelden før vi tok et aldri så lite stopp for nattmat på Mc'donalds og deretter hjem på nach. Jeg syntes det ble en veldig koslig kveld!


Kamilla

Anja

Jesper, Iselin og ChristofferIngvild

AndrineIselin, Christoffer og meg

 

SNAKKES!

 

Iselin, Jesper og Christoffer

Christoffer, Andrine, Anja og Kamilla

Meg, Andrine, Anja og Kamilla

Vi feiret Halloween sammen med alle elvene fra Gateway College. Sosial komiteen hadde stelt i stand et kjempe halloween pyntet lokal til oss, hvor vi festet hele natten! Kjempe gøy!

Var ikke så mye bilder fra denne helgen, men gøy var det ihvertfall. 

Feiret du Halloween?

 

SNAKKES!

  
Beklager for lite blogging i det siste, jeg har så mye å gjøre... Jeg bor jo faktisk midt i New York, iiiiiik!

Da er jeg vel unnskyldt? 

 

SNAKKES!

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits