Bloggingen min har vært sugent i det siste, jeg vet! Men the bitch is back liksom, haha. Men flott det! Nå som jeg har begynt å få en del lesere burde jeg ihvertfall ta vare på de. Jeg syns det er så gøy å se at folk likevel går inn på bloggen min hver dag, unsett om jeg ikke har skrevet noe.  
I dag har jeg vært en tur på senteret etter skolen sammen med Yvonne. Vi spiste på Kina restaurant sammen med Amanda og Rebekka, som var kjempe koslig! Ellers har vi ikke gjort noe annet spesielt enn å gå litt rundt på senterert og tatt sol. Har ikke tatt sol på lenge, så var deilig å slappe av med musikk til.

Se hva jeg har fått i posten!!
cimg4251

cimg4255

cimg4253


Har dere onepiece ? Hvilken farge har dere ?


I dag skal jeg på julebord med jobben og så blir det en bytur etterpå sammen med Yvonne! Jeg både gruer og gleder meg. Jeg er ikke så veldig godt kjent med de på jobben, men da får jeg bare sette i gang med å bli kjent med de. Jaja, jeg håper ihvertfall det blir kjekt, vi skal spise pinnekjøtt til middag og så blir det vel en del dansing å sånt såklart! Vi er jo bare jenter på jobben.  

Hva syns dere om julebord outfit'en ?

idgiojiod

cimg4248


Sminke jeg har brukt!
cimg4242

Vi snakkes!Hei å hå! Nå har jeg nettopp stelt meg fordi jeg skal dra til Stefan. Denne helgen skal bli kjempegøy. Skal overnatte hos kjæresten min fra i dag til i morgen, og i morgen bli det julebord med jobben og byn etterpå! Såå, julebord outfit kommer i morgen å sånt. Ellers har jeg kjøpt meg en ny genser, den dere ser på bildet under. Jeg er blitt så glad i paljetter for tiden, syns det er kjempekult så lenge det ikke blir for mye av det da..

Hva syns dere om antrekket ?


odkp

Forresten!! Jeg er med i BLOGG VS BLOGG på en blogg, så hvis dere liker bloggen min, må dere gjerne legge fra dere en liten stemme! Dere kan stemme HER. Tusen takk hvis dere stemte på meg!

cimg4241

Genser fra Bik bok, 400kr

Meeen nåå må jeg løpe, ellers rekker jeg ikke bussen til Stefan. Vi snakkes!Jeg har blitt utrolig usunn for tiden. Jeg spiser aldri frokost før jeg går på skolen lenger, og jeg lager heller ikke matpakke til å ha med meg. Vi har kantine på skolen og en bensinstasjon rett bortenfor skolen, så pengene mine forsvinner der hver eneste dag. Jeg kjøper som regel boller, sjokolade og baguetter. Så nå har jeg virkelig bestemt meg for å starte et litt sunnere liv på skolen! haha.

Hva spiser du på skolen?

Jeg kjøpte forskjellig frukt på butikken, slik at jeg kunne lage en liten fin fruksalat.
Det er jo sunt og godt!
cimg4216

Så resultat mitt ble en liten fruktsalat i matboksen og en Go'morgen youghurt!

cimg4218

Det ser jo godt ut? haha.. Men da jeg kom på skolen endte jeg opp med å spise Go'morgen youghurten til frokost i første time, og så var det rett på BIG BITE!!! i storefri for å kjøpe big bite og cola.. Snakk om sunn kost! Jeg smakte så vidt på den gode fruktsalaten i tillegg.I dag har min søte venninne Yvonne fylt 18 år gammel, noe som selvfølgelig er veldig stort. Vi hyllet hun som en konge, sang bursdagssang og hun fikk kjøpt sin førte snusboks helt på egen hånd! Det er jo selvfølgelig veldig gøy å fulle 18. Gratulerer med dagen Yvonne!! Jeg håper virkelig du hatt en kjempe fin dag på 18 års dagen din. Gleder meg veldig til helgen, håper det blir knall gøy for deg :)

Slik så ihvertfall litt av dagen min med Yvonne ut.

Jess, her har vi kongestolen! Rasmus og Thomas er flinke. haha.
16112009434


Her kjøper hun sin første snusboks selv, og i tillegg viser legget sitt å hele pakken. haha! Noe av det gøyeste med å bli 18 er jo at du kan kjøpe slike ting helt selv.  Uten å være avhenigig av at andre må kjøpe det for deg da.
16112009435

Så avsluttet vi dagen med en hard gymtime i hallen
blogg


Vanligvis pleier søndager å være den slappe kjedelige dagen, hvor man ikke gjør stort mer enn å bare daffe og se på tv. Enig? Men i dag har jeg kost meg veldig! For det første så har jeg overnattet hos stefan fra lørdag til i dag, som var kjempe koslig! Vi lastet ned filmen "Zombieland" og koste oss med kakao og snop. Deilig med kakao nå som dagene bare blir kaldere og kaldere! Det eneste som mangler er denne deilige saken her som kommer i posten snart:

Hva syns dere om Kosedressene?

Trykk på bildet
kosedress

Ellers fikk jeg besøk av Elisabeth i dag (My BFF) fordi vi hadde avtalt å ta en hel "Pirates of the Caribbean" maraton. haha. Ble bare til at vi kjøpte en del snop, masse popkorn og brus, og så den første filmen av de 3. Det var kjempe koslig, så håper vi tar en "maraton" til snart. Ble jo selvfølgelig masse koslig jentesnakk i tillegg! Forresten, grunnen til "Pirates of the Caribbean" maraton sier seg selv med to ord, Johnny Depp og Orlando Bloom. Johnny Depp er våres yndlings skuespiller!

bilde 017
Ett bilde av Elisabeth og meg sommeren 09

Jaa, nå har jeg endelig fått meg ny header og nytt design. Det forrige designet har jeg hatt siden jeg begynte å blogge, og det er altså en liten stund siden. Jeg er egentlig veldig usikker på om jeg skal ha det slik som dette eller ikke?! Men jeg likte headeren veldig godt, så jeg tenkte å spørre dere lesere om hva dere syns. Eneste er at jeg har litt vanskligheter med å få menyen min på plass slik den var før! Jeg får det bare ikke til, men jeg får fortsette å prøve.

Hvilket design burde jeg hatt?

Nr1?
pdgpg3


Eller Nr 2?

birgitte2


Den nye headeren er laget av Marianne. Hun er utrolig flink til å lage headere! Jeg elsker header jeg fikk av hun. Vanligvis er jeg ganske kresen på headere, men denne var midt i blinken for meg. Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Så håper jeg dere likte headeren da!
Jeg fikk tre par sko fra jobben. Jeg jobber på morris og accent som før solgte sko og siden vi nå ikke selger sko lenger, skal de kastes. Derfor får jeg sko som er i min størrelse. Hvor flott hørtes ikke det ut? Syns skoene var helt greie jeg!

Hva syns dere om skoene jeg fikk?

sko

skooo

skooooo


I går kjøpte jeg meg en ny øyenskygge som jeg er veldig fornøyd med! Jeg pleier vanligvis ikke å bruke øyenskygge, men denne var veldig bra. Det er L'oreal Color Appeal øyenskygge og koster bare 99 kr. De har maange farger å velge mellom, så jeg vet ihvertfall hva min neste øyenskygge skal bli!
Håper dere prøver den, jeg anbefaler den ihvertfall :) 

cimg4203

cimg4204


Jeg har hatt det utrolig koslig i dag! Meg og Cathrine har vært på kina restaurant og spist god kinamat. Dette er noe vi virkelig burde gjort oftere. Det er jo alltid veldig koslig med jenteprat og god mat. I tillegg var resauranten veldig fin, den hadde til og med skilpadder og fisker i et lite vann ved siden av oss. Det som stod på menyen hos meg var kylling i sursøt saus, noe jeg alltid pleier å spise når det er kinamat. Jeg er litt skeptisk på kinamat! 
Etter en lang prat, tok vi en liten shoppingtur. Jeg kjøpte faktisk ingenting, mens cathrine kom hjem med en genser.

Liker dere kinamat og hva pleier dere å spise?

cimg4182

cimg4179

cimg4185

mmmmmmmmmmmmm......


Slik var mitt outfit i dag

nkdcgkf
Photoshoot må til på skolen også av og til, så da kommer jeg med disse fantastiske bildene. Jeg liker designet på skolen vår, det er så mange flotte farger på veggene. Knall grønn, lilla og lyse grønn, dødskult! Ingen slår denne skolen nei. Ellers er det kjedlig på skolen, så hva annet skal man finne på?

Her kommer de neste TOP MODEL folkene!

cimg4145
cimg4146
cimg4147
cimg4149
cimg4150
cimg4151
Modeller: Yvonne, Birgitte & Rasmus
Fotograf: Rasmus & Birgitte

cimg4126
Dere er virkelig søte..... Retards<3


Ååh, i helgen har jeg virkelig kost meg! Men det gjør jeg jo alltid når jeg er med Stefan. I går var det Halloweeeen, men jeg kan ikke akkurat si at det kom så veldig mange unger på døren i år. Like greit egentlig, for da fikk vi alt snopet! I dag på denne søndagen var meg og Stefan helt alene i huset mitt. Så vi koste oss ved å se på brann kampen på tv og lagde en veldig god lasagne. Jeg elsker lasagne, love it!

Så ikke denne god ut? Jeg har vært flink!

Lasagnen før den gikk i ovnen
cimg4170

Haha, sitter å stapper i meg masse lasagne. Like før magen min sprakk på slutten der.
cimg4173


Og ja, jeg liker best å sitte på gulvet å spise når vi er i stuen! Vi slasker begge to i joggebukse. Det er så deilig.
cimg4172

Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits