Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, så jeg forteller litt fra de tre siste dagene nå i stedet. 

Tirsdagen var en veldig lang kjedelig dag. Vi satt å gjorde lekser og leste hele dagen, så jeg ble veldig rastløs når jeg ikke hadde vært ute av døren! Men så ble jeg og noen venninner her fra Silver Towers invitert på middag hos Jens fra skolen. Noe som var helt supert, for han var en kjempe flink kokk!

Jens lage en kjempe god middag til fem personer, mens vi tok med oss vin. Utrolig koslig kveld der vi bare satt å snakket og koste oss med god mat og vin.


Jens holder på å tilberede maten!Det var sååå godt! Jeg drar gjerne på middag til Jens igjen ;)


Onsdagen var også en lang dag med bare lesing, men siden det var så dårlig vær i New York.. så var det like greit å være inne! Vi satt med lesing hele dagen, og på kvelden samlet vi oss i leiligheten til Kamilla og Natali for å se filmen "Taken" og spise masse godteri og popcorn!! Filmen "Taken" anbefales!!!


I dag har jeg vært rundt i New York helt alene. Jess, begynner å bli veldig selvstendig nå! Jeg hadde så lyst å utforske litt og kikke rundt i forskjellige butikker og bli bedre kjent. Så ble det litt shopping også da! Uff, lurer på hvordan jeg skal få med meg alt hjem igjen om 2 måneder.....

Så ble det herlig Sushi til middag!! Bestilte fra en nettside som heter Delivery.com her i New York.. Fersk, kjempe god sushi. Så nå sitter jeg god og mett forran tv'en og slapper av med film. 

//Sushi - Sushi King Salamon og Alaska. Nam nam! 

Hva syntes du om Sushi?

 

SNAKKES!

 
I går feiret vi bursdagen til Ingvild på "The View"!

Ingvild fylte 19 år i går, og dette måtte feires. Så vi tok henne med på en kjempe flott restaurant som heter "The View". Restauranten ligger midt på Time Square og er på toppen av Mariott Hotel. Det spesielle med "The View" er at selve restauranten går rundt, slik at man får sett hele NY i løpet av en time. Helt fantastisk utsikt! Den snurrer veldig veldig sakte rundt, bare så det er sagt. Haha, man blir ikke svimmel av å sitte der! 

Maten var veldig god, og det kostet $35 for "all you can eat" buffet og en rekke herlige desserter. Det var blant annet sjokolade fontene, jordbær, eplekake og masse annet godt. 

Vi satt der lenge og bare koste oss med god mat og jentesnakk. Jeg kan absolutt anbefale "The View" om dere skal besøke New York. Jeg håper Ingvild koste seg masse på bursdagen sin!
Meg

Iselin

Kamilla og Iselin

Bursdagsbarnet Ingvild og Kamilla

Ingvild og Natali

Iselin og Ingvild

Ingvild og meg

Natali og meg

Strawberry Daiquri $35 for all you can eat!Sjokolade fontene med jordbær!SNAKKES!

 

 
// Marc Jacobs kondom faktisk!!

Akkurat nå har vi vært på en liten shopping runde i Soho. Der har vi bare gått rundt å sett i de forskjellige Marc Jacobs butikkene og Michael Kors! De har så mye fint! Nå har jeg bestemt meg for at jeg SKAL kjøpe en nydelig Marc Jacobs klokke!

SNAKKES!
Nå er jeg god og svett etter en hard treningsøkt på tredemøllen med de nye Nike Shox'ene mine. Herlig!

Resten av dagen går til å gjøre lekser og lese på en liten test vi skal ha i Fashion i morgen. Får ikke noe karakter på den heldigvis... Så det er bare for at vi skal få øvd oss til eksamen. Noe som er veldig veldig greit!

Nå roper dusjen på meg! Hihi...

 

SNAKKES

  
Klokken er snart halv ni og jeg begynner på skolen klokken ni. Kjempe klar for Marketing med læreren Wolfie!!

Ha en fin dag videre dere!

 


I går hadde vi fri fra skolen fordi det var "Colombus Day". Så da utnyttet vi dagen med å sove helt ut så lenge vi ville og deretter bruke resten av dagen i Central Park. En herlig varm dag! 

Ellers i dag har vi vært på skolen, og jeg er nesten nettopp kommet hjem. Meg og Iselin venter på noen gode ostesmørbrød som ligger i ovnen, mens vi tenker å begynne på lesingen! Senere ikveld skal vi samles noen jenter og lage god hjemmelaget pizza og bare kose oss!!

SNAKKES! 

 

 
Nå er vi hjemme i New York igjen etter en kjempe fin skoletur til Washington D.C!

Jeg har kost meg kjempe masse sammen med de andre klassene. Alle i gjengen fra Gateway er utrolig greie og jeg er glad for å ha blitt bedre kjent med dem denne helgen. Vi tok bussen til Washington fra New York tidlig lørdags morgen, og var hjemme igjen sent søndags kveld. I Washington ble det skikkelig sightseeing, der vi fikk gå rundt og se det vi selv ville se hele søndagen. Vi så blant annet "The White House", President Lincoln statuen, "The Declaration of Independence" og var innom et par museumer. Har dere sett filmen "National Tressure" med Nicholas Cage før? Det var mye jeg kjente igjen fra den filmen! Haha... 

Da vi først kom frem til Washington, gikk vi rett på hotellrommet for å gjøre oss klare til en festaften. Alle pyntet seg og var kjempe fine! Etterpå samlet vi oss i en kjempe stor sal på hotellet for å spise en herlig Tapas middag. Noe som var kjempe koselig!  

Etter middagen dro alle til en "Liqour store" i nærheten og gjorde seg klare for en fest aften i hele tredje etasje på hotellet! En helt herlig gjeng å gå på skole med!!


Det hvite hus!! Vi ble alle utrooooolig skuffet... Det var jo så utroooolig lite i forhold på film og tv?!... HmmmVi dro på et av museumene og fikk sett alle kjolene til "The first Ladies". Altså alle presidentene sine koner sine kjoler!

Michelle Obama sin kjole!Utenfor bygget med "National Archives", hvor vi fikk se "The declaration of Independence".På vei for å se President Lincoln statuen!Memorial for World War 2!!

Iselin og meg!

Kamilla, Andrine, Iselin, Natali og Guro

Her skal det egentlig se helt herlig ut! Dere ser på bildet at de holder på å arbeide, men egentlig er det et kjempe fint vann der. Noe de fleste har sett i filmer og slikt... President Abraham Lincoln!!

Meg, Iselin og Kamilla <3
Her er litt bilder fra middagen. 

Her ser dere litt av antrekket mitt også. Jeg er den blonde jenten med paljett kjole og hvit topp.. hihi.

Bordet vi satt med!Her har vi Wolfgang som er Marketing læreren vår, Joshua som er Fashion læreren, Carrie som er Entrepreneurship læreren og Katryn som er Business English læreren! Veldig greie lærere!

Sheela, Helena, Monica og Mette

Lisa, Magnus, Kristina, Linda, Tonje og Pia

Kjetil, Darre og Jens

//Bildene fra middagen er lånt av Gateway. 

Kjempe gøy å ha fått opplevd Washington D.C. Det er faktisk veldig fint der!!SNAKKES! 

 

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra Washington. Har hatt to herlige dager! Elsker at det er internett på bussen, siden vi skal jo tross alt kjøre i 4-5 timer!! 

 

SNAKKES!

 

 
Akkurat nå sitter jeg på en buss med skolen på vei til Washington!

Denne lørdagen og søndag skal vi være i Washington D.C med alle klassene fra Gateway New York. Noe jeg har på følelsen at skal bli kjempe gøy! Buss turen tar ca 4-5 timer, men vi har heldigvis et par filmer vi får se, gratis internett og masse godt å spise. I går var meg og Iselin ute å feiret bursdagen til en venninne av meg fra ungdomsskolen. Hun studerer også i New York nå. Det var kjempe gøy! Men så kom vi litt sent hjem i går natt, og vi skulle møte opp ved bussene klokken halv 8 i dag tidlig. Veldig tungt å stå opp, men har fått sovet litt på bussen heldigvis!

Foreløpig har vi hatt et stopp på veien til Washington. Da stoppet vi ute på bondelandet ved noe som het "Family Farm". Der fikk vi spist hot dog til lunsj og gjort litt foskjellige aktiviteter.. Aktiviteter som blant annet hoppe i høyet, sekkeløp og en liten tur på en kjerre rundt på maisåkeren.. hahaha! Det var ihvertfall veldig herlig vær ute. Varmt og deilig og ikke så kaldt som i New York akkurat nå. Der er det faktisk blitt skikkelig høstvær, kaaaaldt!


Guro, Natali og KamillaAndrine og meg
Nå er vi snart fremme i Washington og alle på bussen sitter å ler seg ihjel til filmen "Bridesmades". Har dere sett den før?! Hihi. Anbefales!


SNAKKES!

 // Fine utsikten fra leiligheten vår til Empire State Building.

Nå kan jeg endelig begynne å trene på treningssenteret her i bygget. Jippi!


Husk spørsmålsrunden jeg har om NEW YORK her.  

 

SNAKKES! 

 

 

 


Dere kan spørre om akkurat det dere vil og lurer på!!

Siden jeg har flyttet til New York og går på skole her, så tenkte jeg at det er greit å ha en spørsmålsrunde om det! hihi.. Så sett i gang om spør om alt det dere vil vite :-)

 

SNAKKES!

 
På tirsdag var vi på toppen av Empire State Building!

Da jeg var på ferie i USA 2008 og besøkte blant annet New York, var jeg på toppen av Empire State building for første gang. Da var jeg der på dagen og fikk en skikkelig oversikt over hele byen! Men på tirsdagen bestemte vi oss for å se Empire State building på kvelden i stedet! Kvelden er helt klart mye finere og kosligere. Det er så utrolig fint å se alle lysene i hele New York, de høye flotte bygningene og en god ting er også at det var mye mindre folk! Men om du er der på dagen, så er det helt klart at du får en mye bedre oversikt over hvor forskjellige steder er. 

Nå har jeg fått gjort begge deler! Om litt over to uker når meg og Iselin får besøk, må vi nokk besøke Empire State Building enda en gang både dag og kveld. Jeg gleder meg. Det er en helt utrolig utsikt over New York! Men jeg kan også anbefale om dere skal til NY, å besøke "The Rock". Det er også en veldig høy bygning hvor man kan se hele byen, i tillegg til at du får en flott utsikt rett bort på Empire State Building!!

Her er bilder fra kvelden våres på toppen av Empire State Building


Meg, Kamilla og Anja

Iselin og King kong! hihi

Iselin og meg klare med billetter

Kamilla og Anja

På vei opp til etasje nr. 86!!!Central Park ligger rett bak GE bygget på bildet her..Iselin

Meg

Kamilla, Anja og Iselin

Anja, Iselin og meg
Anbefaler alle å dra til New York. Det er så mye fantastisk å se!!

Har du vært i Empire State Building før? Dagstid eller kveldstid?SNAKKES! 

 
Høsten har kommet til New York, men i dag var det herlig vær!

Etter skolen i dag, dro meg og tre andre jenter på en liten shoppingtur. Andrine har fått besøk av en venninne fra hjemme i Norge, så da må vi vise frem New York. Vi spaserte litt rundt på Time Square først og var innom for å kikke i Disney butikken. Helt herlig butikk, der kommer virkelig alle barndomsminnene frem! Butikken har også de flotteste prinsesse kjolene, noe som gjør at jeg virkelig skulle ønske at jeg var en liten jente igjen. 

Etterpå tok vi turen opp på 5th Avenue, hvor det beste shopping stedet er. Jeg måtte ha meg nye treningssko! Jeg har faktisk glemt å ta med meg treningssko til New York.. Noe som er veldig kjedelig i og med at vi har et kjempe fint treningssenter i bygget hvor vi bor!! Så da fikk jeg kjøpt meg helt nye Nike Shox på Nike butikken som er gigantisk. Endelig! På tide nå som jeg har vært her i over en måned allerede.. hihi. 

Da vi var ferdig med vår lille shoppingtur ble det en herlig middag på Hard Rock Cafè'en på Time Square!! Namm!


Fine IselinTime Square!!

Noen som har sett Phineas and Ferb?! Hvor er Perry? hahah... Fineste kjolene!

Minnie Mus!!!! 


Nå skal jeg legge meg, klokken er nesten 12 her i NYC!! 

 

SNAKKES!

 

 

// Genser fra Forever 21, Smykke fra Forever 21, Shorts fra Bik bok

Hva syntes dere om antrekket? 

 

SNAKKES! 

 

// Alt er fra Forever 21

Hva syntes dere om innkjøpene?

 

SNAKKES!

 

 

 

 

// Alt er fra Forever 21


Hva syntes dere?!

 

SNAKKES! 
I går var vi på en liten shopping tur!

Jeg trengte å fylle på kontant kortet mitt på den amerikanske mobilen, bytte en kjole på H&M og kjøpe en ny kjole til kvelden! Det er alltid noe gøy å se på i byen her. Masse spennende butikker, spesielt Forever 21, som er såå billig! Det er farlig å gå inn der... Jeg fikk hvertfall kjøpt en paljett kjole til lørdags kveld, som dere skal få se i morgen!!

I går gikk vi innom den store tre etasjers M&M butikken på Time Square. Den er kjempe svær og full av M&M drops i alle slags farger! Man blir veldig snopesyk av å gå inn der, men jeg klarte å holde meg uten å kjøpe noen ting! 


Andrine, Kamilla og Iselin

Meg og Iselin

 

SNAKKES!

 

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits