På jobben hin dagen fikk vi masse fine nyheter inn i butikken, og jeg falt for disse to veskene! Vi får ofte inn vesker som er inspirert av ekte merke vesker. Eneste er at jeg klarer ikke å velge hvilken av de jeg vil kjøpe! Så da spør jeg heller dere, som er så flinke til å hjelpe meg!

Hvilken veske bør jeg kjøpe?
Jeg var sikker på at all snøen skulle vært vekke i dag, men neida. Nå snør det masse! Folk over alt har problemer med bilene sine fordi de kommer seg ikke opp bakkene. Samme med meg og mamma. Vi var ute å kjørte i sted for å kjøpe noe på butikken og da vi skulle hjem klarte ikke vi å komme oss opp bakken uheldigvis. Om et par timer skal jeg i bursdagsbesøk til min kjære lille fetter som blir 7 år! Så det blir sikkert noe outfit bilder da!
Denne bloggen skrives av en søt jente med navnet Synne! Hun skriver mye om mote og litt om hverdag. Hun har en enkel blogg med masse bilder, hvor hun viser frem mange forskjellige fine og kule antrekk! Sjekk ut bloggen HER :-)

Har du lest denne bloggen før?
Æsj, det snør.. Det var meldt snø i bergen i dag og så begynte det å snø nå nettopp! Jeg er faktisk en skikkelig frysepinne. Akkurat nå sitter jeg inne med kjæresten min og slapper av med litt tv. Det er litt deilig med tanke på at det er så kaldt ute og når snøen har lagt seg på bakken. I kveld skal jeg sitte under teppe med en varm kopp te, det er ihvertfall sikkert. Det ble ikke noe særlig lang høst på oss her i bergen, men jeg regner med at om et par timer så er all snøen vekke igjen på grunn av regn. Det skjer alltid.

Har det allerede begynt å snø hjemme hos dere også??

Et par minutter senere var nesten alt dekket av snø og det snør fortsatt...

Nå er det kjærestetid. Det er helg og meg og kjæresten min har 2 års dag på mandag! Kan dere tenke dere! Jeg har vært sammen med stefan i 2 år og jeg er så glad! Jeg elsker ham virkelig høyt! Vi skal kose oss masse denne helgen og vi starter denne lørdagen med å spise krabbe i kveld. Det blir første gangen i år at jeg spiser krabbe og det er kjempe godt! Vi kommer nokk mest til å bare slappe av og kose oss i helgen, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir da! Beklager.. men uansett så skal jeg blogge masse etter helgen håper jeg!

Dere alle må ha en kjempe fin helg og kose dere masse!!
- hehe, dårlige webcam bilder må til av og til, ikke sant?
Jeg kan begynne med å si at jeg har vært syk. Og at jeg hater å blogge når jeg er syk. Når jeg er syk, så er det så utrolig kjedelig å blogge, fordi det eneste jeg kan blogge om er at jeg er syk og det kommer ikke noe særlig pene bilder ut av det heller! haha. Men! Nå er jeg endelig på god bedring. Jeg er litt snufsete her og der og det føles ut som om halsen min blir kvelt av slim! Deilig... Uansett! Jeg har kjøpt meg ny genser i dag. Den har en skikkelig fin "høstfarge" som jeg likte! Så det ble mitt outfit for i dag! Håper dere likte den ♥

Genser // Bik bok
Bukse // Silvian Heach
Jeg har endelig funnet og kjøpt et smykkestativ! Jeg her letet etter smykkestativ i lang tid og det er faktisk utrolig vanskelig å finne.. Jeg sett et par stykker på "farmors hus", men de koster rundt 600-800 kr per stykke. Og det er litt i det dyreste laget for meg! Men jeg var så heldig og fant et kjempefint og enkelt stativ på Nille faktisk! De har jo absolutt alt mulig rart der! På Nille kostet smykkestativet bare 129 kr !!! Det var PERFEKT... Her på bildene har jeg hengt på litt forskjellig armbånd og øredobber. Vurdere å kjøpe et smykkestativ til! Jeg har flere øredobber som må henges på plass.

Har noen av dere letet lenge etter smykkestativ slik som meg?! Håper jeg hjalp dere litt med letingen!Beklager for lite blogging forresten. Jeg er syyyyyk og skikkelig forskjølet. Jeg hater det!
I går kveld hadde jeg det utrolig koslig på Fridays sammen med gode venninner! Det ble både god middag og dessert! Jeg hadde min faste rett på Fridays som er Tapas Tower, utrolig godt! Ellers var det bare utrolig koslig å få være med Cathrine, Elisabeth og Ingrid igjen! Det er slik søndager burde være! Uansett, nå sitter jeg i stuen og ser litt på tv før jeg skal til kjæresten min! Jeg gleder meg til å se han!

Hva liker dere best med TGI Fridays?!


haha, jeg fikk en utrolig svær skje! Fikk så vidt plass i munnen da jeg skulle spise desserten min!

Forresten så møtte vi også min gode kompis da vi skulle gå fra restauranten.. Denne kompisen heter Vinnie og er vokalist i Paperboys! Hørt om han ?! haha.. Jeg ble faktisk "kjent" med han i kongeparken i russetiden. Nå prater jeg bare tull, men kjekt å se han i Bergen faktisk i går kveld!

Nå skal jeg noe utrolig koslig! Jeg skal til byen med tre veldig gode venninner og spise god middag på Fridays!! Jeg gleder meg! Nå kommer de straks på døren for å hente meg og er skrubbsulten. Siden jeg skal ut, tenkte jeg å dele dagens outfit med dere! Håper dere liker det ;-)

Ha en kjempefin søndagskveld!

Skjorte fra Bik bok, 299 ,-
Topp fra Gina Tricot, 199,-
Smykke fra Bik bok, 75,-
Fra nå av tenkte jeg å begynne å anbefale en blogg hver søndag. Søndager er alltid en daffedag og da tenkte jeg at det kunne være greit å anbefale litt blogger! Jeg vil anbefale blogger som interreserer meg mest! Det er bare til å melde seg på, så vil jeg anbefale en blogg i løpet av neste søndag! Jeg kommer til å linke til den bloggen jeg anbefaler så snart jeg får skrevet innlegget!

Det er bare til å legge igjen din bloggadresse!


//random bilde fra italia i sommer
I dag har jeg endelig vært på jobb! Jeg får altfor lite vakter, så jeg tror jeg skal søke på en ekstra jobb! Det har ikke skjedd noe spesielt i dag, så jeg har egentlig ikke noe å fortelle utenom jobben! MEN jeg kan blogge litt for i går! I går var jeg på shopping med to venninner. Vi spiste god middag på en cafè og gikk litt rundt og så. Jeg kjøpte meg en fin ring og et nydelig smykke på Bik Bok! Det kan jeg vise dere litt senere. Ellers så kommer Stefan til meg i dag! Jeg gleder meg utrolig mye til det! En stund siden jeg har sett han nå.. Så i dag blir det skikkelig kjærestetid!

Taio Cruz - Higher

Ha en strålende fin lørdagskveld videre alle sammen! 


Rose fra hagen! Måtte bare ta bilde av den ♥ haha..


Lite outfit bilde! Beklager får dårlig kvalitet på bildene.
 Det er ikke alltid jeg har kameraet i lommen så da blir det Iphonen sin tur!
Eneste fine bilde av meg.. de andre var helt retard.


mmmmmmmm!

 

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits