Det er fredag i New York, og helg står for tur!

Denne uken har bestått av mye Business English lesing og oppgaveskriving. Så det vil si at vi egentlig ikke har fått gjort noe særlig annet enn å være hjemme i leiligheten. Så nå vil jeg ut å utforske byen litt mer! I dag skal vi mest sannsynlig ut og gå litt rundt å kike i alle gater rundt Time Square. Og etterpå finne oss en koslig restaurant der vi kan spise pizza margarita!! Vi har for det meste holdt oss mest på Time Square og 5th Avenue som er den største shopping gaten. Men nå er det på tide å utforske andre steder!

Det er jo også planer om å gå ut på byen i dag og i morgen. Men vi får se, det holder vel med en dag! Hihi... Så da blir det festklar lørdag og en tur til IKEA på søndagen. Jeg trenger litt forkjellige ting til leiligheten som gjør den litt mer hjemme koselig! 

Kjøpte med meg en sunn og fersk kyllingsalat på vei hjem fra skolen. Føler det kan bli litt for mye usunn matspising her, det finnes jo ikke noe som er sunt! Det eneste jeg har funnet hittil er salaten.. 


SNAKKES!

 

 
I dag har vi spist på Shake Shack. De har New York's beste burger!

Allerede de første dagene i New York, ble vi fortalt at Shake Shack var stedet vi skulle gå om vi ville ha god burger. Så i dag tok vi sjangsen på å prøve ut New York beste anbefalte burger! Og det stemmer... Shake Shack har virkelig den beste burgeren!! Den var så sykt god. Her skal jeg tilbake! Burgerene på de forskjellige restaurantene her i New York er så utrolig mye fett i. De er utrolig usunne, kjøttet er ikke ekte kjøtt og brødet er veldig søtt på en måte. Noe som gjør at det legger seg som sten i magen. Men, Shake Shack burgeren var noe helt annet! Det er skikkelig ferskt biffkjøtt, fersk salat og tomat og litt ost. Den har også en veldig spesiell dressing, som er en "hemmelig ingrediens". Smaker bare så mye bedre enn vanlig kjedelig burger. 

Jeg bestilte den berømte Shack burgeren, pommes frittes, coca cola og sjokolade shake! Heeeerlig, hihi!

Det eneste som er litt kjipt, er at Shake Shack er veldig anerkjent! Så man må regne med litt lang kø før man får kommet inn og bestilt. De har også bare en etasje, så det er veldig liten sjangs for at man får plass ved bord. Så vi tok det med oss hjem til leiligheten og spiste der! 

Shake Shack finnes bare i New York, og har to shop's her. Den første Shake Shack ble åpnet i 2004 og har et "grønt" konsept. De er miljøvennlig. Shake shack anbefales på det sterkeste om dere tar turen til New York!!
Kamilla, Andrine, meg og Iselin

Meg og IselinHer jobbes det, lang kø som venter!!NataliNam nam nam, mmmmmm!

God natt / God morgen! Nå skal jeg legge meg. Klokken er faktisk kvart på et om natten her, og i Norge er den kvart på syv om morgenen. Håper dere alle får en kjempe fin dag!


SNAKKES!

 

 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen!

Begynte veldig tidlig i dag, klokken åtte om morningen.. Det var utrolig hardt å stå opp! Meg og Iselin ble sittende å snakke jentesnakk i flere timer i går kveld og plutselig var klokken halv fire om natten.. Så vi fikk bare tre timer søvn før vi måtte på skolen. Har hatt fire timer med Business English, men det gikk helt fint! Hard jobbing med oppgaveskriving, men koste oss med litt Starbucks på siden. hihi! 

Jeg lover dere. Chocolate chunk cookie fra Starbucks er den beste cookien jeg har smakt. Perfekt!!Butikkmedarbeiderene på Starbucks gjorde et par forsøk på å skrive navnet mitt på koppen... De forstår bare ikke navnet mitt! B I R G I T T E... Må stave det hver gang. Haha, men jeg skjønner jo det!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg må starte på leksene!
 

SNAKKES!

 
I går fikk klassen min være med på å lage film!

Noe som var utrolig morsomt! Læreren våres i Entrepreneurship faget tok oss med for å lære hvordan man lager, regissører og produserer en film. Det ble holdt et lite foredrag av en utdannet skuespiller og regissør som forklarte oss litt om hvordan vi skulle få lage en filmsnutt sammen. Det første vi gjorde var å leke den del leker for å "slippe oss løs". Veldig oppfinnsomme og morsomme leker. Alle stod i en ring og skulle gjøre forskjellige bevegelser og lyder som de andre måtte etterligne. Vanskelig å forklare, men en morsom opplevelse! 

Etterpå ble vi delt opp i to grupper. Den ene gruppen bestod av Darre, Kjetil og Jens. De tre eneste guttene i klassen som skulle være skuespillere i filmen vår. Den andre gruppen ble delt opp i forskjellig oppgaver som skulle være regissør og kamera crew. Så gjenstod det bare å spille inn film!

Hele dagen ble filmet og vi har blitt lovet å få filmen av alt vi gjorde. I tillegg får vi også en link snart med selve filmen vi har regissert og laget. Tenkte jeg skulle legge dette ut på bloggen når jeg får tak i det. Er veldig mosomt å se! 


Dere ser meg i grå genser, på nederste rad! hihi...

Her er vi i full gang med å spille inn film!!//Bildene er tatt med læreren våres iphone, så det er veldig dårlig kvalitet!


Gleder meg til å få tak i filmene fra dagen. Det blir så morsomt å se!

 

SNAKKES!
Jeg tenkte å vise dere denne filmen som jeg har laget til noen av venninnene mine!

Det er minner fra da jeg var i Rhodos med en venninnegjeng i juni. Noe som jeg savner så utrolig mye! Jeg hadde det utrolig gøy på den turen, synd det bare varte en uke. Nå som jeg er i New York, så liker jeg å se på denne videoen når jeg savner vennene mine!

Jeg tenkte dere skulle få se "The extended version" av filmen også. Der jeg kan vise mye mer film fra turen, men jeg er ikke ferdig med den heeeelt enda... Dette klippet var bare "Traileren" hihi!

Hva syntes dere om filmen?!SNAKKES!

Det var så mye folk samlet rundt og klare for å se han, da vi tilfeldigvis gikk forbi på vei hjem! Jeg måtte jo selvfølgelig bare slenge meg på for å få et bilde av den store kjendisen. Hvem liker vel ikke Harry Potter?! Ikke det at det ble de beste bildene da, var så vanskelig når jeg følte meg så pitte liten i mengden! Men jeg fikk jo sett han bedre enn det som blir vist på bildene og det er det som teller! haha...iiiiiiiiiiiiik!

Helt normal dag i New York, det er sååå spennende her!

Jeg elsker byen sålangt.

 

SNAKKES!

 

 
I går var vi å besøkte Adelphi University, et universitet som Gateway sammarbeider med!

Det som er så gøy, er at Gateway sammarbeider med et universitet på Long Island for oss gateway studenter. Slik at, om vi har lyst til å fortsette med studiene våres her i New York, kan vi begynne der rett etter jul. Eller fra høsten 2012! Jeg syntes dette er en kjempe bra mulighet, men jeg er svært usikker på om ville ha gjort det. Universitetet var kjempe fint og virket veldig bra! Etter en lang busstur frem til Adelphi fikk to studenter som gikk der gi oss en skikkelig guidet tour rundt om på Campus'en. 

Vi fikk se litt forskjellige klasserom, dansestudio, treningsstudio, badebasseng, kantiner og til og med et ekte college door room. Door room'ene var ikke så veldig pene å se på.. Men det funker! Du gjør jo rommet ditt til ditt eget når du flytter inn der. Men det vanlige var at man bor på et slikt rom med en annen av samme kjønn det første året. Så pleier man å finne venner og flytte sammen med de i en leilighet eller et hus i nærheten av skolen senere. 

Det var veldig spennende å få hvordan det var på universitetet, vi fikk også servert middag med deilig dessert. Og etterpå en konsert med artisten Simone. 


Adelphi UniversityVi fikk også hver sin t-skjorte, der det stod Adelphi University.

Vi fikk også servert en helt herlig sjokoladekake!!!

//Bildet av artisten er lånt fra Kjetil, The Giant.

Jeg vet ikke om dere vet hvem denne artisten er! Jeg visste det ikke... Men hun går under navnet "Simone" og er datteren til en stor stjerne, Nina Simone. Utrolig rå stemme på denne damen!

Kunne dere tenkt dere å studert på et universitet i New York?!

 

SNAKKES!

 

 
Igår var jeg på tacokveld og så videre på kino med NYC jentene!

Meg og tre andre jenter dro til Jersey på tacokveld hos Helena i går. Noe som var utrolig koselig! Jeg har enda ikke fått sett de andre delene av New York, bare Manhattan. Så nå venter bare Brooklyn og Bronx på besøk! Jersey var helt annerledes enn å bo midt i byen. New Jersey er jo en annen stat! Det var nesten ikke en eneste høy bygning og mye mindre bråk av trafikk og folk. Men jeg misunner likevel dem ikke å bo langt fra skolen! 

Etter at vi hadde kost oss med god taco og jentesnakk, dro vi på kino i Jersey for å se "Abduction". Den hadde premiere i New York i går, men har premiere i Norge i oktober! Og hovedpersonen er Taylor Launther, jenter!!! Jeg hadde ikke så store forventninger til filmen, men den var mye bedre enn jeg trodde. Anbefales å se!  


Iselin, meg og Helena

Iselin, Kamilla og meg

Kiiiiinooo, må ha skittles!

Hihi, han er så kjekk!

Håper dere alle får en kjempe fin lørdagskveld videre. Klokken er jo allerede halv åtte i Norge og bare halv to her!

 

SNAKKES!

 


// Alt er fra Forever 21 utenom "Nail polish remover" fra Sephora.


Hva syntes dere om innkjøpene?SNAKKES!

 
Tenkte jeg skulle vise dere hvordan klasseromene på skolen er!

Klasserommene var ikke helt det jeg hadde forventet. De er ganske så små, uten vinduer og med dårlig luft! De har heldigvis air condition i klasserommene, men hvis den er på er det som oftest alt for kaldt eller alt for varmt om den er av. Pultene vi sitter på er utrolig ubehagelige! De er små, trange og ikke noe særlig gode å sitte på. Det er slik at alle sitter å skifter stilling ved pulten hele tiden fordi vi ikke finner riktig behagelig sittestilling. Haha...

Utenom dette er klasserommene helt grei! Ble kanskje litt klaging her nå, men egentlig så var det ikke her vi skulle være i timene. Gateway har et bedre sted/skole, men det holder på å bli pusset opp! Derfor må vi bruke noen midlertidige klasserom i en bygning midt på time square!

Det som virkelig er så positivt er at skolen ligger på time square! Da tar det bare ti minutter for oss å gå til skolen, i tillegg ligger det utrolig sentralt til alt annet gøy. 


Her er Business English boken! Noe jeg tror kommer til å være det vanskeligste faget, uff!


Her er pultene som dere ser. Det er så typisk amerikansk! Stolen og pulten henger sammen i ett.
Andrine og Iselin

Vet ikke om dere ser det så godt, men pultene er veldig små og ubehagelig!


På vei hjem fra skolen hin dagen ble vi stoppet av politiet! Vi fikk ikke lov til å gå ned gaten hjem til der vi bor fordi de hadde sperret av hele gaten! Grunnen til dette var at Obama skulle kjøre forbi....!Nå skal jeg på skolen, en ny spennende dag i New York!

 

SNAKKES!

 

 

 
I går var vi ute med alle studentene fra Gateway!

Det var kjempe gøy! En annen student som heter Hilde fikk fikset en middag/kveld på utested sammen med alle fra Gateway. Utestedet het "Juliet's" og vi fikk servert forrett, hovedrett og gratis drikke for hele kvelden. Vi ble på "Juliet's" hele kvelden og bare danset alle sammen og hadde det utrolig gøy! Det som også var veldig kjekt var at jeg fikk truffet flere av studentene som jeg ikke har fått hilst på enda. For eksempel elevene som har valgt X.Phil og ikke Fashion Management slik som meg. Elsker å møte nye folk, så det var koslig å få hilst på de fleste!

Jeg håper vi får til flere slike kvelder som dette fremover!!
Kamilla og IselinMeg og Kamilla"Med vin blir du fin"

Margrethe, Andrine, Helena, Madeleine og Mette

Forretten vi fikk! Salat, Scampi og Calamari (frityrstekt blekksprut) med en dipp til.

Hovedretten! Var ikke særlig mye på fatet, men ble ihvertfall litt mett, hihi... Pasta og kylling med ris!

Jens og Pia

Darre, Jens og Pia

Darre, Jens, Pia og Monica


Resten av kvelden etter disse bildene bestod av vill dansing på dansegulvet! Ikke mye bra bilder fra det, haha...

 

SNAKKES!

 
I går kveld spiste vi middag på Hard Rock Cafè'en på Time Square!

Jeg elsker Hard Rock Cafè'er.. De er har så utrolig god mat der, spesielt fajitas, som jeg alltid velger å spise. Du vet liksom alltid hva du får der uansett hvilke del i verden du er å besøker. Jeg liker hele rock konseptet, musikken, maten og det at man kan samle på for eksempel en t-skjorte fra vært land du har vært i. 

Så i går bestemte Iselin, Andrine og meg for å ta vår første tur til Hard Rock Cafè New York! Det var så utrolig koselig. Jeg tror faktisk vi satt der i over fire timer. Vi snakket om alt mulig (jentesnakk), som var veldig kjekt og tiden gikk så fort! I tillegg var det så utrolig billig der! Det har jeg egentlig ikke opplevd før. HRC pleier å være veldig dyrt de fleste steder, men her var det veldig greie priser!

Vi bestilte forrett, hovedrett og dessert til alle tre jentene og likevel ble det bare rundt 500 kr.. Herlig, eller hva?!


Andrine og Iselin

Andrine og meg

Veggen var dekket av gitarer, veldig kult! 


Iselin og meg

Restauranten var utrolig svær! Denne Hard Rock Cafè'en var også nesten helt ny..


Andrine

Iselin og meg

Potato skins til forrett!Den berømte fajitas'en til hovedrett! mmmmmmmmm!

Chocolate Sundae is til dessert!!!


Utrolig koselig kveld!! Her skal vi definitivt tilbake 

 

SNAKKES!

 
Klokken er 18.00 hjemme i Norge, og her i New York er klokken 12.00....

Så jeg er klar for å gå på skolen! Jeg begynner på skolen klokken ett i dag, og det er så deilig! Vanligvis begynner vi alltid klokken ni.. Men jeg elsker å gå på skolen her, så det er ingen problem! Vi har ikke så lang dag i dag, så vi snakkes når jeg er hjemme!

 

SNAKKES!

 

 
Couture Fashion Week var kjempe gøy! 

Som jeg har nevnt, så fikk vi studentene fra Gateway College jobbe på Fashion Week denne helgen. Noe som var veldig spennende! Vi ble satt til å gjøre mange forskjellige oppgaver hele kvelden. Noen jobbet med å vise gjestene på plass til setene sine, noen stod i døren og hilste på gjestene og passet på og noen jobbet backstage med modellene! 

Etter at showet var ferdig, dro alle sammen på afterparty på en Restaurant/bar som het Nino's. Der var det åpen bar hvor vi kunne ta så mye gratis drikke vi ville, noe som var et supert vorspiel. hihi.. 

Her er bilder fra kvelden:
Helena, Iselin og Madeleine

Meg og MadeleineMadeleine, Helena og Iselin

Birgitte, Madeleine og Helena

Hilde og Kamilla

//Beklager for dårlige bilder, men fikk bare tatt bilder med iphonen min, uff.. hehe

Det var såå mange nydelige kjoler som ble vist frem!!


SNAKKES!

 

 
I går var jeg å jobbet på Couture Fashion Week her i New York!! 

Vi fikk strenge regler om hva vi måtte gå med, så antrekket ble veldig kjedelig svart. Vi fikk beskjed om å gå med svarte eller mørke klær. Dress bukse, skjørt eller kjole som måtte være knelengde på. Ikke for utringnet topp eller kjole, og komfortable svarte pensko. Så nesten ut som om alle fra Gateway College som jobbet der var på vei til begravelse. Veldig kjedelig kledd egentlig.. haha.

Men jeg hadde en kjempe fin kveld i går og det kommer bilder fra Fashion Week litt senere!


SNAKKES!

 

// Alt er fra Forever 21 New York


Hva syntes dere om mine nye accessories?

 

SNAKKES!

 

Timbuktu - Resten av ditt liv
 

Jason Derulo - It Girl 

Gym Class Heroes ft. Adam Lavine - Stereo Hearts
 

Beth - Someone like you
 

Skrillex - Scary monsters and nice sprites
 

Skrillex ft. Benni Benassi - Cinema


Nicki Minaj - Super Bass Hvilke sanger hører dere mest på for tiden?!  

Jeg trenger virkelig flere nye sanger å høre på, så gjerne legg igjen en kommentar med den sangen dere hører mest på nå for tiden! Jeg hører på så mye forskjellig musikk, så jeg liker nesten alt, hihi..
 

SNAKKES!

 


Mens klokken er nesten syv der hjemme i Norge, er klokken bare ett på dagen her!

Vi har nå tre fritimer før vi begynner på skolen igjen klokken 14.00. Så da får vi gått hjem, spist litt, lest og blogget litt selvfølgelig! Sitter nå og hører på bra musikk og leser "The Fashion Designer Survival Guide". Jeg elsker fagene jeg tar! Bare gøye og spennende ting å lese og lære om. Jeg er så glad!!


Er dette noe dere kunne tenkt dere? Å flytte til New York og studere?

 

SNAKKES!

 

 
I går gikk Iselin, Helana og meg en 4 timers tur rundt i Central Park!

Kan dere tenke dere at Central Park virkelig er så stor?! Det trodde ikke vi. Denne parken er faktisk utrolig stor, men vi fikk blitt godt kjent med den i går! Så nå skal det ikke være så vanskelig å finne frem der. Parken er nemlig laget med mange små stier og veier slik at den ligner en labirynt.

Meningen er at du skal gå deg vill og oppdage alt i parken. Det er utrolig koslig!! Må inrømme at vi var totalt utslitt i kroppen etter å ha gått rundt på forskjellige stier i 4 timer, men det er en veldig fin tur og rett og slett bare deilig å være der. Du kan se masse koslige dyr også! Det er masse ekorn rundt om, og faktisk en god del skilpadder å se i det koslige ferskvannet midt i parken. 

New York er jo en skikkelig "busy" by, og da er Central Park det perfekte stedet og slappe av.

Nå skal jeg ikke skrive særlig mer, for her kommer et skikkelig bildedryss fra dagen, hihi! 


Vi gikk inn på "Trump Tower" for å kjøpe Frappuchino på Starbucks der! Veldig spesielt med en foss inne i lobbyen! 
Helena og Iselin

Meg

Central Park.. Så nydelig og koselig!!!

Iselin og HelenaMeg og Helena

Iselin og Helena

Iselin og meg

Denne store cafè'en som dere ser på bildet er ofte med i filmen som er laget i New York. 
Sitter og ser på ferskvanns skilpaddene, så søte! 


Vi gikk tilfeldigvis forbi en ordentlig photoshoot av en modell! Litt usikker på hva eller hvem det var for, men stilig var det! hihi.. Litt spesielt.. Minnet med om Top Model som du ser på tv. 

Vi fikk ikke vært så mye på "The great lawn", altså den store plenen man forbinner med Central Park. Det var fordi de holdt på å bygge klart til Celine Dion konsert der! Og vi har blitt invitert av en VIP til denne konserten om vi vil gratis! 

Veldig koslig dag!

 

SNAKKES

 

 

 

Åååh, vi var på den norske sjømannskirken i New York i dag og kjøpte brunost, majones og blåbærsyltetøy. Jeg spiser brunost ofte hjemme i Norge, så jeg er så glad vi får kjøpt det her i NYC!!!  ♥
 
Hadde dere klart dere uten brunost i tre måneder?!
 
SNAKKES!
Det som er litt dumt, er at New York ligger hele seks timer bak Norge...

Som oftest er klokken åtte - ti på kvelden hjemme i Norge når vi er ferdig på skolen i to - fire tiden på dagen her! Så når jeg først da kommer hjem fra skolen er jeg ganske så sliten i kroppen, og prioriterer helst å ringe hjem til venner og familie på skype! Da får jeg kanskje snakket maks tjue minutter hver dag på skype, som har veldig dårlig kvalitet. Noe som er så utrolig irriterendes. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget en del! Hadde det bare ikke vært for at tidsforskjellen er så stor, så hadde jeg nokk hatt bedre tid til å legge ut et innlegg eller to om dagen!

Men nå får jeg jo ikke blogget før klokken er ett eller to på natten der hjemme i Norge som oftest.. Jeg skal prøve å finne en lur ordning på det! hihi...
//Utsikten fra leiligheten vår. Veldig gøy at vi kan se rett på Empire State Building. Det er faktisk det første jeg ser når jeg våkner i sengen om morningen og det siste jeg ser på natten før jeg sovner! Det er mye finere om kvelden!  

 

SNAKKES, GOD NATT!

 

I går var det søndag, og som vanlig er søndager den store daffe dagen!
Siden vi var ute på lørdag og var sen hjem... var det veldig greit med en skikkelig lang deilig dag å slappe av på. Jeg føler vi ikke har fått slappet av skikkelig siden vi kom hit! Vi har vært så utrolig travel og løpt rundt og utforsket alt! Eller jeg kan vel ikke si alt, vi har tross alt sikkert ikke sett mer enn en en svært liten del av New York. Så, i går passet det virkelig å bare holde seg hjemme hele dagen! Også fordi det var 11.september, så hadde vi fått beskjed om å helst holde oss hjemme den dagen.

USA hadde fått en god del terror trussler i forveien, noe som jeg egentlig tror er ganske så vanlig. Men alt gikk jo fint! Skjedde ingenting spesielt igår, utenom en veldig fin minnestund ved Ground Zero! Utrolig trist 
å tenke tilbake på at for allerede 10 år siden skjedde denne katastrofen!
Meg og Iselin holdt nå oss hjemme i hele går. Vi koste oss med besøk av Kamilla (Naboen vår) med Chinese Takeout og et par gode filmer på tv! Skikkelig amerikansk føler jeg, etter å ha sett Sex and the city ca. hundre ganger.. Koslig å sitte i sofaen i daffeklærene med flere kopper kinesisk mat!
 


Jeg klarer aldri å bestille noe annet enn frityrstekt kylling/svinekjøtt i sursøt saus hver gang jeg bestiller Chinese food... Det var så utrolig mye mat vi fikk, i tillegg til at det var utrolig billig! Veldig greit, fordi vi har masse mat igjen til middag i dag også! Elsker det! 
SNAKKES!I går var vi ute på byn med en liten gjeng fra skolen! 

Det var kjempe koslig med et par glass vin og kjekke folk på vorset. Vi samlet oss en gjeng i den ene leiligheten her i Silver Towers og så ble det byen etterpå på en nattklubb som het Club Mystique. Her i New York må du ha en god promotør hvis du skal ut på byen når du er under 21 år. Her er faktisk vaktene på utestedene veldig strenge med både jenter og gutter. Så vi har nå fått tak i en promotør som vil være våres faste gjennom hele den tiden vi er her! Han er en person som får oss gratis inn på utesteder helt fint og gir oss gratis drikke inne på utestedet.

Vi hadde det utrolig gøy i går på utestedet, og jeg er ganske så sikker på at vi danset i 2 timer i strekk på dansegulvet. Men jeg var rimelig sliten da jeg kom hjem i leiligheten igjen. Jeg sluknet på sengen med en gang og fikk ikke med meg at det skulle være nach! 

Uansett, jeg håper hver byndag vi skal på fremover blir like gøy!


Kamilla og Madeleine

IselinSkikkelige college kopper!

Kamilla

Iselin, Darre og SverreKjetil og megJens, Johanna og Natali

Helena og Iselin 

 

SNAKKES!

Meg og Iselin, roomies på Silver Towers! 

 

SNAKKES!

 
Jeg koser meg virkelig på skolen!

For det første er lærerene utrolig flinke her, det er virkelig noe helt annet enn på videregående. For det andre så er fagene jeg har valgt utrolig kjekke! Jeg går Fashion Management, Marketing, Entrepreneurship og Business english. Fashion Management er moteledelse og har mye å gjøre med historien innenfor mote og slikt. Marketing er utrolig gøy! Det handler om å selge, selge og selge! Vi har en veldig morsom lærer der som heter Wolfgang "Wolfie", som gjør hver eneste time utrolig morsom å følge med på. Vi har såvidt begynt skikkelig med skolen, så vi har ikke hatt business english helt enda. 

I går hadde vi entrepreneurship, noe som også er veldig spennende! Det handler om hvordan vi kan bygge opp vårt eget firma! Læreren våres heter Carrie, som er en veldig snill og skjønn dame. I går la hun frem en hel haug med gummistrikk, papir og tusjer på en pult, delte oss opp i fem grupper og lot oss bruke fantasien til å lage en ide med disse få hjelpemidlene!

Det var kjempe morsomt, bare se her: 


GRUPPE 1: Dette var min gruppe. Vi lagde en jersey beach babe ut av Darre! Dette er den nyeste strandkolleksjonen til "Gateway Fashion", laget av resirkulert papir! Her ser dere en borat inspirert badedrakt med strandveske og solhatt! Veldig nydelig..


Her er gruppen til Iselin! De har laget "The scary Mummy" haha.. 


Her er gruppen til Andrine, Pia og Kjetil! De har laget en utrolig flott kjole ut av resirkulert papir, haha..


Her ser dere "The protection brah". Denne bh'en skal beskytte jenter mot voldtekt! Da kan du stikke vekk guttene med bh'en... HAHA.

Håper det blir mange gøye dager fremover, nå som vi holder på å bli bedre kjent med klassen.

 

SNAKKES!

 
Åååh, i går var vi ute på Fashion Night Out! 

Det var en helt herlig kveld ute med gode jenter, der vi startet kvelden med å pynte oss klare til å shoppe og møte kjendiser. Vi hadde selvfølgelig hørt om alle kjendisene som skulle komme til byen NYC og representere forskjellige butikker her! Så vi dro først til Time Square for å se Kat Von D fra LA INK på Saphora!! Og det fikk vi! Hun kom på scenen for å synge og spille piano. Denne dama er så rå! 

Jeg har masse film ut av det, som dere skal få se snaaaart!

Etterpå dro vi til 5th Avenue for å shoppe undertøy på Victoria's secret. Der vi hadde hørt at alle englene/modellene skulle være! Som for eksempel Adriana Lima!! Utrolig vakker kvinne! Men vi rakk ikke å få tatt bilde sammen med dem fordi det tok så lang tid før Kat Von D kom frem på scenen på Saphora.... Jaja!

Det ble litt shopping av sexy undertøy på Victoria's secret da! Veldig mye fint der og herregud for noen mirakel bh'er... Noen av de er gigantiske.. Men jeg følte det ble litt for mye å gå med, hihi!

Her er bilder fra kvelden: 


Iselin, Andrine, Madelen og Kamilla


Meg, Andrine, Madelen og Kamilla
Masse fine jenter!!! 


Inne på Saphora, mens vi venter på Kat Von D!
Iselin 


Hihi 


Skulle ønske jeg hadde et like rått piano! Da hadde jeg virkelig begynt å spille piano igjen...


Jentene med shoppingposene fra Victoria's secret!! Blide og fornøyde, iiiiiik! Åååh, jeg koser meg sånn her i New York!

Men det er mange jeg savner der hjemme i Norge 

 

SNAKKES!

 
Ææh, jeg har nesten ikke tid til å blogge! 

Det skjer så mye for tiden. Vi løper rundt over alt og det er så mye å gjøre her! I tillegg ligger vi seks timer bak dere hjemme i Norge, så det er ikke så lett å få alt til å klaffe! Hihi..

På onsdags kveld dro meg og Iselin til Soho i nærheten av meatpacking district. Der bor det fire skjønne jenter vi har blitt godt kjent med som går på skolen vår! Vi bestemte oss for å bare ta et par drinker på en veldig fin hotelbar i nærheten der, slik at vi kunne ha litt jentesnakk!

Jeg må ærlig innrømme at det er virkelig ikke så lett å få kjøpt drikke å slikt her i barer når man er under 21....


Iselin, Marlene og Linda


Tonje, Sheela og meg

Veldig koselig....!

 

SNAKKES!
//YSL arty oval ring in white

Jeg elsker denne ringen. Den er så spesiell. Jeg gleder meg virkelig til å bruke den!! Hva syntes dere om denne ringen?

 

I går var vi på shoppingtur i New York, men det ble overraskende lite shopping! 

Dagen startet med at vi skulle stå opp tidlig og planlegge en tur til Ikea. Her i New York eller USA generelt, bruker de bare laken/teppe som dyner. Noe helt annet enn det vi er vandt med hjemme i Norge! Så da er det greit å få tak i skikkelig gode dundyner som de selger veldig billig på Ikea her. Planen var også å få kjøpt noen koselige sterinlys og bilderammer til å ha bilder av venner og kjærester i også. Slik at leiligheten vi bor i kan bli litt mer hjemmekoselig!

Men, vi hadde egentlig ikke planlagt helt hvordan vi skulle komme oss til Ikea. I og med at det ligger i Brooklyn og vi bor i Manhattan, så burde vi egentlig planlagt dette hvertfall dagen før. Subway'en her er faktisk ikke så veldig oversiktlig som de skal ha det til. Så det endte opp med at vi tok feil subway opp til flere ganger helt til vi ble lei, og gikk hjem.

Så da ble det shopping på 5th avenue på Manhattan. For de som ikke vet hvor 5th avenue er, så er det der aboslutt alle de beste shopping buttikkene er! Gaten starter med alle de kjente og dyre butikkene som Louis Vuitton, Gucci, Dior, Burberry, Tiffany's, YSL og mange mange fler! Deretter fortsetter gaten med alt fra Forever 21, Urban Outfitters, Zara helt til det vanlige H&M
 


Madelen og Iselin


Det stod om fantastiske Norge på Subway'en! Hihi.


Forresten så er det helt utrolig varmt nede i subway'en! Det føles virkelig ut som om du skal smelte der nede. Klamt og ekkelt, ikke slik man ser på film! Haha....


Den høye svarte bygningen dere ser rett fram her, er Trump Tower! Du finner to slike bygninger på Manhattan. Det ene bygget er "Open for public".
Iselin 


Her er den ene enden av Central Park!


Kamilla, Iselin og Andrine


Iselin og Kamilla


Meg og Iselin


Kamilla, meg og Iselin


Iselin og meg utenfor Louis Vuitton!YSL, Burberry, Chanel & Dior

En ting som er helt sikkert... Det er at det er umulig å unngå de kjente merkevarebutikkene! Du må bare inn og se, og det er så mye flott å se på. Men dyrt er det! Jeg så på en nøkkelring til å ha nøkler på eller henge på vesken fra Louis Vuitton, men den koster 2400 kr. Altså 2400 kr for en nøkkelring!!!!!!

 Uansett, vi kunne ikke la vær å gå inn i disse butikkene og kikke! Vi gikk også innom YSL (Yves Saint Laurent) for å se på ringene. Jeg endte da opp med å kjøpe denne ringen som dere ser på bildet under. Bare det at ringen jeg kjøpte var den nyeste modellen med en farge som ingen andre har! Utenom i New York da.. Jeg kjøpte den siste og den passet perfekt på min høyre ringfinger! iiiiiik!

Dere skal få se ringen skikkelig senere. Gleder meg til å bruke den!


SNAKKES!

 
I går var vi på båttur!! Helt herlig når det er så varmt ute. Har jeg forresten nevt at det er 30 varmegrader her, og veldig fuktig i luften? Det føles virkelig ut som om jeg skulle vært i Tyrkia eller Hellas midt i juli en varm sommerdag. Men, i går hadde vi oppmøte klokken 11.15 med alle fra Gateway New York for å ta båttur rundt Manhattan og frihetsguddinen.

Båtturen tok ca 3 timer, og vi fikk servert masse god mat, kaffe og kaker!! På båtturen fikk vi også blitt litt bedre kjent med flere av jentene som skulle gå Fashion Management. Masse greie og koslige folk!!

 Her er bilder fra turen:

Iselin i taxi'en på vei til oppmøteplassen. Vi var litt forsinket, så vi ble nødt til å hive med oss frokosten i taxi'en! He he..


Venter på å få gå inn i båten!


Det var veldig fint inne i båten, til og med leid inn DJ til oss! Spilte mye bra musikk, blant annet svenske og norske sanger!


Iselin


Meg


Iselin, Andrine og Kamilla


Karoline og Malin
Kamilla og Iselin
Her er de tre norske lærerene/kontaktene fra Gateway College! Mari, Jon og Karin.
Jeg fikk styre båten!! Hadde ikke litt kontroll, så ga rattet fra meg fort.... haha!
Frihetsguddinnen! Etter båtturen dro vi til 5th Avenue for å kjøpe ny Iphone 4 på Apple store!!!! Ååååh, jeg er så fornøyd! Jeg kjøpte den i hvit faktisk, og jeg bare elsker den. Som dere kan se i et par innlegg nedover, så er min gamle iphone helt total ødelagt.. Så det var virkelig på tide med en ny og bedre versjon!!
Apple store var helt stappfullt og air condition funket ikke der.. Så det var ganske så varmt og klamt der.. Men vi fikk nå tak i iphone ihvertfall! iiiiiiik!


SNAKKES!

 

 
I går hadde vi vår første dag med skolen! Vi ble hentet av en fra Gateway, og gikk sammen en gruppe fra Silver Towers bort til Time Square. Skolen våres ligger midt på Time Square, så det tar ca 5 minutter å gå!! Veldig deilig å ikke ha så lang vei til skolen i en ukjent by. Da vi kom til Time Square skulle hele klassen stille seg på en stor rød trapp og ta klassebilde! Etterpå fikk vi masse informasjon inne på skolen, og ble sittende der i flere timer. Vi fikk hilse på alle lærerene vi skulle ha i de forskjellige fagene i Fashion Management, og jeg virkelig gleder meg til å begynne med fagene! Lærerene var utrolig greie og flinke virket det som!

Vi fikk også donuts og kaffe til frokost mens vi fikk informasjonen, så ble det en liten pause med subway baguetter til lunsj! I mellomtiden fikk vi melle oss på til å være med i fashion week!!!! Der skal meg og Iselin jobbe i 2 dager om ikke så lenge. I tillegg meldte vi oss på en rundtur på tre timer der de har spilt inn SEX AND THE CITY!!

Gleder meg utrolig mye!

På vei til Time Square:
Her blir det shopping! Forever 21!!!


På skjermen ser dere alle oss fra Silver Towers!Iselin!

Meg!

Trappen vi tok klassebilde på!


Nå er klokken halv 11 om morningen her! Meg og Iselin skal gjøre oss klar nå og så skal vi på båttur rundt manhattan og frihetsguddinnen!! Så vi må egentlig løpe nå!

SNAKKES!


 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits