Herregud. Jeg blir bare sprekere og sprekere jeg. Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv av å ha gått til fløien og hjem igjen. Det er en tur for sprekinger! Turen tok faktisk fire timer og jeg er sikker på at jeg kommer til å kjenne det på hele kroppen i morgen. Jeg syntes det er litt deilig, for da kjenner man at man har trent litt muskler! Jeg tror jeg skal gjøre denne fjellturen til en vane for hver tirsdag fremover. Jeg trenger nemlig å trene og få kondisen min på topp igjen til før februar! Jeg reiser nemlig i februar og det er en hemmelighet jeg ikke har fortalt dere lesere enda! Noe som kommer til å gjøre bloggen min superduper spennende! Jeg skal fortelle alt en dag snart!

Pleier dere å gå lange fjellturer innimellom?!


Utrolig fin natur her på fjellet! ♥
Litt dårlig bilde av utsikten fra Fløien i Bergen, men men... Den er mye finere i virkeligheten!! ♥

 

Jeg har dette antrekket og jeg elsker det, utrolig deilig å gå med  ♥

Hva syntes dere om høst kolleksjonen til Gina Tricot ?! Jeg liker det!

Har dere sett den nye stilen til Zac Efron?! Hva syntes dere om barten og skjegget? Han ser med en gang mye eldre ut og  han er mye mer røffere i stilen. Men jeg må ærlig innrømme at jeg likte gutten best uten alle skjeggstubbene! Haha.. uansett han vil alltid være HOT for min del.. 

Så hva blir det til jenter ?!


Vel, nå er det jobb igjen. Endelig! Jeg jobber altfor lite for tiden, spesielt nå når jeg har tatt friår for å jobbe! Jeg får ikke flere vakter enn tre ganger i uken og det er litt for lite for meg. Jeg har faktisk en stor hemmelighet å fortelle dere. Men jeg har ikke helt funnet ut når jeg har tenkt å fortelle det enda. Kanskje i morgen! Uansett nå stikker jeg på Morris for å jobbe, så vi snakkes i kveld mine søte!

Ha en strålende fin dag videre dere!

Forresten, det irriterer meg at det ikke går ann å understreke teksten i innleggene lenger.........


Da skal jeg bare spise opp kveldsmaten min og så er det lalletid for min del! Jeg har hatt en lang dag i dag, men det forklarer jeg i morgen! God natt og sov godt mine søte bloggere og ikke-bloggere ♥
Jeg har vært hos kjæresten min i to dager nå, så jeg har faktisk ikke fått sjangs til å blogge! Jeg fikk ikke tatt bildene mine inn på pc'en hans, så jeg beklager! Men uansett.. Jeg har kost meg masse disse to dagene! Vi har bare slappet av og egentlig ikke gjort så veldig mye. Vi har hatt en liten tur på shopping, vært litt med venner og fikset bilen min! Nå er varmeannlegget endelig fikset og jeg slipper å fryse i vinter, takket være faren til Stefan! I går kveld lagde Stefan vafler til oss til kveldsmat! Han er så snill, verdens beste kjæreste! Jeg elsker deg ♥Mmm, jeg elsker vafler!  ♥

 
Herregud, det er helt sinsykt oppførsel på enkelte folk. Syntes nesten synd i henne, men bare nesten!!
I dag har jeg kost meg masse!  Meg, Tonje og Linn har sett verdens skjønneste film! Jeg har hørt i det siste at det har vært mye snakk om filmen "The last song" med Miley Cyrus på blogg.no. Og i dag måtte vi bare leie den! Jeg elsket filmen. Den er både morsom, ironisk, søt og trist! Det er rett og slett en skikkelig søt grinefilm. Alle burde se den gutter og jenter! hehe. Dette var ihvertfall ikke den siste gangen jeg så denne filmen!

Har du sett "The last song" før?!
LINSELUS NR. 1


LINSELUS NR.2THE LAST SONG ♥


E n d e l i g har jeg funnet jakken jeg ville ha! Jeg tror dette må være den jakken jeg har vært mest fornøyd med hittil i mitt gode liv... Den er ikke så veldig tykk og det syntes jeg er deilig! Da er det god plass til varme vintergensre og jeg slipper å føle meg helt svett og innpakket! Jeg er bare så fornøyd og ikke var den noe særlig dyr heller. Den koster 499,- og du finner den på Vero Moda. ♥
I dag har jeg hatt en utrolig koslig kveld sammen med min venninne Cathrine. Vi har kost oss med gode reker! Moren til venninnen min hadde stelt i stand med reker, lyst brød, maijones og sitron til oss. Utrolig snilt gjort! Jeg har ikke spist reker på lenge, og jeg klarer ikke å vente til neste gang. Da skal jeg hvertfall ha i meg litt krabbe også! Elsker reker og krabbe rett og slett! Meg og Cathrine ble sittende å spise og mase i ett par timer før vi bestemte oss for å leie film! Filmen vi leide var Dagfinn Lyngbø med "Revolusjon". HAHA, den er så sinnsykt bra! Jeg anbefaler alle dere jenter å ha en jentekveld med masse digg og denne filmen! Du kommer til å tisse på deg!... lol.

Ja, så har vi Outfit for i dag! Hva syntes dere?Genser fra Gina Tricot, 199,-
Tights fra Gina Tricot, 249,-
Klokke fra Cmyk, 199,-
Ring fra Bik bok, 99,-

Herreguud, tightsen var faktisk dyrere enn genseren... haha.

Hva syntes dere om disse buksene? HOT OR NOT ?!

 

I dag har jeg hatt en utrolig koslig dag sammen med min gode venninne Amanda. Dagen startet med en tur på Eat my muffin på exhibition shopping senter i Bergen. Dette stedet er nå blitt en av mine yndlings plasser! Det er utrolig koslig der og de har verdens beste muffins. Vi kjøpte hver vår muffin og varm drikke! Veldig deilig på en dag som dette når det regner her i Bergen... Nå vet jeg ihvertfall hvor jeg skal gå på en kald vinterdag!

Har du vært på Eat my muffin før? Hvilken muffin liker du best?

Jeg anbefaler forresten sjokolade muffin og jordbær muffinsene der! De er rett og slett helt herlig med den gode kremen som de har på toppen. Løp og prøv det ut selv! 
Først må jeg bare si at jeg elsker Lady gaga og at jeg digger måten hun tør å vise seg frem på! Hun er en dristig kvinne og skiller seg ut på mange måter! Det er nokk grunnen til at vi bare elsker henne enda mer...

Men, på Mtv Music Awards stilte den nokså dristige kvinnen opp i en kjole av kjøtt fra topp til tå og overrasket de fleste! Ikke akkurat på en positiv måte... Jeg personlig, syntes hun gikk alt for langt med dette antrekket! Etter denne hendelsen har hun også fått PETA etter seg og det forstår jeg godt.Hva syntes dere om dette antrekket?!//bilder fra Google
Strikk genser fra Bik Bok, 299,-
Singlet fra Gina Tricot, 99,-
Bukse fra Bik Bok, 299,-
Veske fra Morris, 349,-
Ring fra Bik Bok, 99,-

Tips;  Når man skal bruke en mage topp eller mage genser som jeg har på meg er det faktisk lurt å bruke en bukse med litt høyere liv enn normalt. Det både ser bedre ut og føles bedre ut i og med at genseren er så kort og da føles det ikke ut som om det er noe som mangler i mellom. Jeg må bare si at jeg begynner å få en liten forelskelse for militær grønn farge! Liiiiker det!

 

Min mormor er frisør for Ramsvik Frisør og neste uke skal de ha hårmodell show! I går fikk jeg lov til å ta med meg en gjeng venninner som var villig til å farge og klippe håret sitt! Så nå venter vi bare på svar fra de slik at vi får vite hvem de har brukt for som hårmodell! Det kommer til å bli kjempegøy! Vi skal være der hele lørdagen neste uke og bli sminket, stylet på håret og får den nye motens klær på oss! Jeg gleder meg!

Har du noen gang vært hårmodell?
Nå skal jeg på jobb.. vi snakkes! ♥

"Pussi, as good as it looks" hahhaha.. Lol, inteeern humor til tusen! Akkurat nå er jeg overaktiv på facebook mens jeg har dataen på fanget og tv-skjermen forran meg. Om en liten stund er det jobb igjen!
                                                                                        
Forresten.. Hvorfor går det ikke ann å midtstille teksten i innleggene lenger ?!

I dag er det søndag, og som alle vet er det den store daffe dagen.. I noen tilfeller kan det hende at søndagen ikke er fullt så kjedelig.. men det er en sjelden gang! I dag har jeg ikke gjort stort sett mer enn å sove, spise, se på tv, spise og sove... men det er utrolig deilig av og til! I morgen er det rett på jobb igjen, så jeg skal nyte resten av denne dagen med en skål sjokoladepudding etterpå! I morgen tenkte jeg å vise dere noen nyheter vi har fått inn på jobben som jeg har kjøpt meg! Så følg med!

Ha fortsatt en fin søndag videre!


Jakke fra nelly.com, 599 kr
Det å gå tur i fjellet, skal jeg absolutt gjøre oftere! Du får god trening og frisk luft i tillegg til å lufte hunden. En ting er ihvertfall sikkert, og det er at du føler deg utrolig sporty og flink etterpå. Det er deilig! Det beste tipset mitt er å gå med en god venninne! Da er det alltid mye å prate om og turen går fort og fint!

Går du ofte på fjelltur?!

HA FORTSATT EN FIN LØRDAGS KVELD

Jeg trenger en ny jakke, noe som sikkert alle andre ser etter nå som det begynner å bli høst! Jeg har egentlig blitt veldig glad i den grønne millitærfargen som er ute å går nå. Så jeg har sett etter noen kule og gode jakker i den duren. Jeg har allerede funnet en jakke jeg likte veldig godt på Carlings til hele 799 kr. Men jeg har gått bergen rundt og sett etter andre alternativer! Sååå det jeg lurer på er om noen av dere lesere vet om noen fine jakker til salgs og i hvilke butikker! 

Beklager for dårlige bilder, men de er tatt fra mobilen!
 
Jakke fra Carlings, 799 krOkei, det har vært lite blogging og jeg skal skjerpe meg! I helgen klarte jeg å være på to bursdagsbesøk på samme kveld, noe som var utrolig gøy! Det ble mye dansing på byn og jeg koste meg! Det skjedde alt mulig rart fra sjalusi til å snakke østlandsk for å komme seg inn på 20 års steder og en hel del latterkramper...! Men det gøyeste av alt var "bend and snap" fra Lovlig blond filmen.. Alle har vell sett den!


Beeeeend


And SNAP!


Også ler vi etterpå!! ?SNAKKES

SNAKKES SENERE!Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits