Jeg fant ilise Jacobsen - Hornbæk støvler. Disse støvlene er faktisk døds kule syns jeg, hvertfall i forhold til vanlige støvler selvfølgelig. Jeg har begynt å like veldig godt Hunter støvlene og disse her som mamma hadde. Flaks at de passet til meg og de er jo nesten helt nye! Så nå vet jeg om ett ekstra par med sko jeg kan bruke fremover!

Hva syns dere om disse støvlene, HOT or NOT?


cimg4030

dobbeeel støvle r


Her er ELVIS! Denne karen har skikkelig drag på damene, det er sikkert og visst!

cimg4032
Skjønneste!
Hei å hå! Jeg skal bare komme med noen flere bilder fra bursdagsfesten på lørdagen. Håper dere liker bildene, det var en knall gøy dag for meg. Så vil jeg si en liten ting, jeg er med på BLOGG VS BLOGG på denne siden her : http://anita92.blogg.no/1254141872_blogg_vs_blogg_stem.html#comment

Håper virkelig dere vil stemme på meg, om dere liker bloggen min da såklart.

882618590414504065749004042550805351523n
882618589578004065749004042550332755274n
882618588929504065749004042549365872953n
882618589182004065749004042549971660677n
882618590369504065749004042550657599715nJeg har hatt en kjempe fin helg, det er helt sikkert. Helgen min har gått ut på å være med Stefan, feiret bursdagen min, vært i bursdag til bestevennen min og slappet helt av i dag. I bursdagsfeiringen min, var jentene samlet i stuen sammen med masse chips, dipp og godsaker, mens vi så "En shopoholikers bekjennelser". Det var kjempe kos å ha en skikkelig jentekveld! Jeg overnattet hos kjæresten min fra fredag til lørdag som var utrolig koslig som alltid. Vi så filmen "The Proposal", som jeg anbefaler ALLE å se. Den er romantisk og ikke minst utrolig morsom.
Lørdag var også utrolig gøy! Bursdagen til cathrine startet med ett vors og endte på byn med full fart og morro.

Her er presangen jeg fikk av 3 venninner, men smykket og øredobbene kjøpte jeg for litt av bursdagspengene jeg fikk :)
Forresten, CMYK er min yndlingsbutikk fra nå av!

bursdagspresang

Her er bilder fra bursdagen til Cathrine!

cimg4000
cimg4001
cim40
cimg4004
cimg4005
cimg4008
cimg4012
cim400


I dag har jeg fri fra jobben for første gang på en onsdag, så jeg brukte fritiden min til å være med kjæresten min. Jeg gleder meg alltid til Stefan kommer på besøk, kiler litt som sommerfugler i magen hver gang. Tenk at neste måned, så har vi vært sammen i 1 år! Det må vi nesten feire, hehe. Jeg har kjøpt meg ny veske igjen. Jeg har jo nesten ikke vesker så det trenger jeg jo virkelig. Denne gangen ble det denne vesken heer.
Hva syns dere om vesken ?


sjjsdjdj


SÅ må dere hjelpe meg litt her! Jeg lurer på om dere vet om noen brae filmer jeg kan leie til bursdagen i morgen? Jeg skal jo ha en skikkelig koslig jentekveld, og da er vel en skikkelig chick flick film midt i blinken ?!

Pappa har blitt så veldig engelsk for tiden, men det er jo ikke så veldig rart fordi han er jo engelsk. Dere har sikkert fått dette med dere siden jeg heter Jeeves til etternavn. Jeg har aldri sett pappa drikke te før, og nå sitter han i stuen hver kveld med en kopp te og noen kjeks. Så jeg følte for å gjøre det samme siden jeg ikke kan huske sist jeg drakk te. Men jeg må nå ærlig inrømme at jeg ikke liker te! Det er liksom ikke noe godt med smaken i det hele tatt. En kopp med kakao eller solbærtoddy så er vi midt i blinken.

Liker dere te? Eller pleier dere helst å drikke kakao eller solbærtoddy?

nammm

Så sitter jeg å ser på disse filmene på youtube. Har dere hørt om Lasse Gjertsen?
Hva syns dere om videoene han lager?Jess, jeg fant endelig noe som passer sammen med skinn thights'en min. Syns skinn tights er dødskult, hva syns dere om det? Har på en måte ikke helt visst hvordan jeg skal bruke den, så nå her jeg funnet på masse gøy!
I dag var det utrolig tungt å komme seg opp av sengen. Jeg føler ukene går like tregt som en snegl og helgene går fortere enn lynet. Jeg vil forlenge helgene med en ekstra dag!.. Etter skolen var det jobb og etter jobb var det rett hjem å proppe seg full meg hodepinetabeletter og legge hodet på puten. Har såå vondt i hodet!

Hva syns dere om Outfit'en min i dag da?
birgitte

Ellers sitter jeg nå og smaker på deilig melkesjokolade. Skålen var helt full før jeg satt meg ned ved siden av den!


bir

Jeg har masse å glede meg til når helgen nærmer seg igjen!
- Tordag er det mitt bursdags selskap
- Fredag skal jeg kose meg med kjæresten min
- Lørdag er det fri fra jobb og venninnen min sin 18 års dag!

Det kommer nokk masse bilder fra dette denne uken. Jeg gleder meg, vil ha helg !
Jeg vil virkelig ha disse tingene, spesielt skoene som er rosa med nagler på. De var utrolig kul og jeg elsket kjolen. Noen som vil kjøpe kjolen til meg? Den kostet bare 14.000 kr...... Jeg må bare begynne å spare nå jeg, for skoene kostet ett par 1000 kr de også!  Ikke si dere ikke likte dette her ?!


polyvore


Forresten så lagde jeg denne helt selv! Dere kan også lage en slik ved å gå inn på www.polyvore.com :)
Så var det på tide med prøve øving, noe jeg virkelig hater. Jeg har ikke god nok konsentrasjon til å sitte i ro hele dagen, og øve på en historie prøve som jeg har øvd på i dag. Revolusjon meg her og revolusjon meg der... Det er faktisk ett ganske tungt prøvestoff, så meg å mamma dro en liten tur på senteret! Jeg kjøpte meg en kjempe fin genser og en topp som passet til under den. Jeg trengte jo en liten godbit siden jeg har vært så flink å øve!
Kjenner du deg igjen når det gjelder prøve øving?


fellini
Hva syns dere om innkjøpet?

Nå er jeg faktisk helt utslitt etter all jobbingen hver onsdag, fredag og lørdag. Så i dag, da jeg kom hjem fra jobben, tenkte jeg å slappe heelt av i sengen min med en god film. Så jeg gjorde en helaften av denne kosestunden og lagde meg en varm kopp med solbær toddy, Bixit kjeks og "svigermors" strikkesokker! Sokkene er så deilig og gode, skikkelig kose sokker som jeg fikk av moren til stefan for en liten stund siden.

mmmmmm

mmmm2

Så nå sitter jeg å ser på en god Jim Carrey film som heter "Fun with Dick and Jane". Noen som har sett den?
Alle filmer med Jim Carrey syns jeg er utrolig morsom,  han er en veldig god skuespiller!


Se på denne søte gutten som bare sover når han kommer på besøk. En hard skoledag på fredagen kanskje? hehe, han er verdens skjønneste! Jeg måtte bare ta noen bilder og en liiten film. Han sov i 5 min og i søvne slang han puten sin over fjeset, og da er Birgitte i full gang med en photo shoot..

skjnningen

jaja, i helgen ble det ikke noe blogging fordi jeg nesten ikke var hjemme. Men jeg kan jo fortelle litt om den fine søndagen min! Så sprek som meg å stefan er, så gikk vi på fløien i solskinnet på dagen. Etter en god fjelltur gikk vi på kino og så Harry Potter, for det er jo en film alle bare må se. Syns den var bra jeg!
Fikk ikke ta noen bilder av stefan på turen, men han tok av meg.


cimg3934

nw

cimg3936

Litt av Bergen by fra fløienVet dere hva! I dag har jeg fått tak i USB ledning til videokameraet mitt. Og ja, det var på tide altså! Så nå blir det kanskje litt gøyere ting som skjer på bloggen min fremover. Jeg kommer til å svare på spørsmålsrunden med videoblogging en av dagene nå, men i helgen kan det bli veldig lite blogging. Jeg skal nokk få det til så fort jeg kan.

Blir ikke dette bra så vet ikke jeg, eller hva?!


ajaj


Vel, i dag var det min tur til å være en supersterk og stor bodyguard! Det har seg slik at da jeg var på jobben i dag, så skjedde det spennende ting som at jeg måtte snakke med politiet og fange onde skurker. Neida, det var altså 3 godt voksne personer fra Nederland eller noe, som skulle stjele dyre skinnvesker til en venninne av de. Og jeg da, den søte lille Birgitte bak kassen fikk med meg dette tullet. Jeg gikk faktisk rett bort til den ene mannen mens han holdt på å gå ut av butikken, med to skinnvesker! Eneste jeg gjor var at jeg dro de to veskene rett ut av hånden på han, mens han så på meg med et sleskete smil og gikk. Likevel kom han tuslende tilbake for å prøve igjen. Denne gangen fikk han med seg en veske, så jeg ringte til vakten som da tok han i døren på vei ut med vesken. Slik ble dagens heltejobb reddet! Det skjedde selvfølgelig en del mer detaljer, men jeg sparer dere med å vise et fint bilde med musklene mine.

Hvem hadde trodd jeg fikk være en skikkelig barsking for en dag!


tenk


jaa, musklene mine ser ut til å vokse for hver dag som går, stoore nå!

jess3

Jeg har faktisk kjøpt meg en ny veske, noe jeg aldri gjør. Dette er kanskje den eneste vesken jeg har kjøpt på to år nå! Jeg er vel kanskje mest opptatt av klær og smykker, men jeg likte ihvertfall denne vesken!
Likte dere den?

uten navn


Nå tenkte jeg egentlig å slenge meg ned på sofaen å se på tv en stund, men så har jeg en haug med lekser som venter på meg! Forresten, jeg fikk lastet ned Spotify i dag. Det er noe av det beste jeg har vært borti innenfor musikk! Dere burde alle laste ned spotify, for de som elsker musikk da. Dette var et STORT pluss for meg ihvertfall.

Dagen i dag startet med en tøff Birgitte som forsov seg til skolen, kranglet med sin mor, trampet sint ut døren og sklei rett på baken nedover en gresshaug. Ikke akkurat den beste starten på dagen nei. Heldigvis, kjørte naboen min forbi i "skli" øyeblikket og lot meg sitte på opp til skolen. Takk å lov for det, jeg rakk jo hvertfall skolen i siste sekundet!
Jaja, i helgen har jeg jobbet og hatt min skjønne Stefan på overnattng. Stefan kom på jobben til meg på lørdag med en presang! Han hadde tatt et veldig fint bilde av oss fra ferien og rammet det inn! Kjempe fin gave som står perfekt på nattbordet mitt akkurat nå. Ellers farget jeg også håret mitt, tok nye lyse striper som dere kanskje kan se på bildene under.

Hva syns dere om Outfit'en min og det nye håret?


mee


Ellers så skal jeg nå sitte meg ned, se på tv og kose meg med disse kjeksene

kjeks

Jeg ser jeg har en flekk på den grå toppen.... jeg klarte å søle litt vann.Ja, det skulle hvertfall vært en nydelig dag i dag. Noe den absolutt ikke ble. Dagen startet selvfølgelig med skole som vanlig. Et par kjedelige timer, gøye friminutt med mye drama i, og en skummel skriveøkt i norsk faget de siste timene. Etter skolen dro meg å Yvonne til byn, fordi vi hadde avtalt en fantastisk date på Egon restauranten. Dette var første gangen jeg spiste der, kan dere tenke dere?!. Når vi kom til byn møtte vi kjæresten min og en kompis av han, som var veldig koslig! Det som da ødelagte dagen våres, var at jeg fikk en tlf fra jobben. Jeg skulle visst jobbe i dag, og jeg hadde ingen aning om det fordi ingen hadde sagt ifra (jeg jobber aldri på fredager). Da var den dagen ødelagt og jeg måtte være på jobb innen en halvtime. GREAT! Det at jeg ble så hissig var vel bare underholdende for de andre.

Jaja, vi fikk tatt noen bilder på bussturen til byn! Noen andre som missliker når jobben tilkaller deg??


picnik collage
meg å yvonneHer er noen sanger jeg hører mest på for tiden. Dette er sanger jeg synger på og ikke har gått lei helt enda. Jeg vil gjerne høre nye sanger, så hvis noen har en yndlingssang eller en sang de syns er bra som er ny, må dere bare legge igjen en kommentar til meg. Jeg trenger ny musikk hele tiden, hvem elsker vel ikke musikk?!

Hvilke sanger liker du?


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits