I dag er det min aller siste dag som butikkmedarbeider hos Morris i Bergen. Jeg har jobbet der i tre år nå, og jeg er klar for nye utfordringer! Siden jeg skal flytte til NY i tre måneder, så var det like greit å slutte i jobben, og heller begynne med noe nytt når jeg kommer hjem igjen til jul! 

Men, det er jo veldig trist å forlate mine kjære kollegaer og butikken!

Nå har jeg nettopp laget meg en god liten lunsj, som egentlig er frokosten min.. Hehe, jeg har sovet litt for lenge i dag! Men nå må jeg snart løpe til bussen for å rekke jobb. Jeg jobber fra 16:00 - 20:00 i dag, så det er ikke så veldig lenge.. Blir litt trist å gi fra meg nøkkel og alt, men så skal jeg jo reise til NY på torsdag.. Og hva er ikke mer spennende en denne fantastiske byen?!


// Alt er fra Bik Bok

Jeg tok på meg et heeeelt enkelt antrekk i dag! Ikke noe spesielt, men tok på meg litt rosa leppestift..hihi


SNAKKES!

 

 
Nå er det bare fire dager igjen til jeg reiser til New York!!! iiiiiik!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvor jeg skal bo i NYC! Jeg skal faktisk bo midt i smørøyet, Manhattan! Vi har fått leilighet i et bygg som heter Silver Towers, skikkelig "upper east side" som i Gossip Girl...(!) Silwer Towers er utrolig fint og moderne og det ligger ca ti minutter fra Time Square og Central Park.

Lelighetene er ikke akkurat så veldig billig å leie, og koster 1900$ i måneden hver for meg og venninnen min. Det er ca. 10.000 i norske kroner hver for meg og Iselin!! Men med leilighetene følger det med 24-timers dørvakt, trådløs internett, svømmebasseng, gratis medlemskort på treningssenter etc. Vi kommer virkelig til å leve luksuslivet i tre og en halv måned!!

Her er bilder fra Silver Towers, hvor vi skal bo: 


 Er det ikke fint?! Åååh, som jeg gleder meg og gruer meg!!


SNAKKES!

 
Nå skal jeg på jobb, min tredje siste dag på Morris etter 3 år som butikkmedarbeider der. Litt trist, men men. I dag skal jeg jobbe fra fire til åtte. Bare fire timer, så det er ikke så lenge! Jeg ser virkelig frem til senere i kveld, for da får jeg besøk av Christoffer fra Oslo! Han skal bo hos meg hele helgen, så det blir koslig!

Men nå må jeg løpe! Vi snakkes senere ikveld! Noen andre som mister mobilen sin i bakken minst 10 ganger om dagen?...

Uff, nå er iphonen min så ødelagt at det virkelig er på tide å kjøpe en ny! Det går ikke en eneste dag nå uten at en ny liten bit detter av telefonen min. I tillegg har jeg mistet den i bakken så mye at lyden har helt sluttet å virke. Jeg kan verken ringe eller bli oppringt av andre, noe som er utrolig kjipt! Forresten, skjermen på iphonen min er det mamma som har klart å ødelegge. Så alt er ikke bare min feil, haha.

Jeg fikk snakket med skadeforsikringen i går og de tilbyr meg en helt ny iphone, så lenge jeg betaler en liten egenandel. Men jeg tror ikke jeg får den nye mobilen før jeg flytter på torsdag neste uke.. Irriterendes at jeg ikke tenkte på dette lenge før, jeg visste ikke at jeg hadde forsikring på iphonen engang... 

Har dere sett noe så hardt skadd iphone før?? 

Har vært alt for glad i denne telefonen at jeg ikke har klart å gi den fra meg til forsikringen og fått ny, tydligvis...

SNAKKES! 

 //Topp og shorts fra Bik Bok, Smykker fra Gina Tricot, Solbriller fra Morris


Hva syntes dere om antrekket?!

 

 
I dag jeg har jeg bare vært hjemme og slappet av. Jeg har hatt fri fra jobb og ikke hatt noen planer! Så jeg har faktisk sittet i hele dag med mac'en min på fanget og prøvd å komme skikkelig inn i det. Endte opp med å sitte i over en time og leke meg med "photo booth" haha.. Mac'en har så mange rare forskjellige effekter på webkameraet, det er kjempe gøy! 

Ellers må jeg begynne å tenke på å pakke kofferten min! Jeg må vaske klær og finne ut hvordan jeg skal pakke hele klesskapet mitt i en koffert, når jeg bare har lov til å ta med 23 kg!! Uff, dette blir vanskelig... 
//Froske-effekt

Haha, herregud.. det ser helt jævlig ut for å si det rett ut..!


SNAKKES!

 

 
Jeg skal flytte til New York 1.september!!! Noe jeg både gleder og gruer meg noe helt sinssykt til. Jeg skal studere Fashion Management ved Gateway College og er utrolig spent på hvordan dette skal gå! Tenk at jeg flytter allerede på torsdag neste uke... Jeg har mye å gjøre før jeg skal reise, blant annet pakking, betale for leiligheten i NY og gjøre klart alt av billetter og reiseutstyr. Nå begynner heldigvis det meste og falle på plass.

I forrige uke var jeg i Oslo for å hente visum, slik at jeg har oppholdstillatelse til å bo i New York i 3,5 måneder. Jeg er også litt heldig som skal reise sammen med en venninne, og ikke helt alene. Selv om det er mange andre norske studenter som skal reise på en fellesreise til NY med skolen, så er det alltid greit å en kjent person rundt seg! Det var først og fremst venninnen min Iselin som bestemte seg for å studere gjennom Gateway i NY.. Men det tok ikke lang tid før jeg følte jeg måtte hive meg på! Det er jo absolutt en sjangse jeg burde ta!!

Så det ble til at jeg droppet BI Bergen i år, drar til NY dette halvåret og sparer opp igjen penger på jobbing neste halvår. Da blir det heller BI til neste høst igjen!

Dette kommer virkelig til å bli minner for livet!


Jeg kommer til å fortelle dere masse på bloggen mens jeg er i NY. Følg med!


SNAKKES!

 


Loving it!

Noen andre som har MacBook Pro? Tok det lang tid før dere kom skikkelig inn i det?

 
Hei dere!

Nå blir det mer blogging fremover! Jeg har bare gitt helt opp med bloggingen den siste tiden.. Jeg har ikke hatt tid eller lyst til å blogge i det hele tatt.. Var så lei designet på bloggen, syntes det var altfor "sukkersøtt" i og med at alt var rosa.

Uansett! Jeg har mye å fortelle dere og det er en grunn til at jeg begynner å blogge igjen. Men det skal dere få vite i morgen.. hihi.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg tok turen inn til byen for å gjøre noen ærender. Ellers har jeg vært i bursdagsbesøk til min kjære Oldemor (!). Hun er blitt hele 87 år gammel nå. iiiiik.

Det har vært skikkelig dritt vær i Bergen i dag, baaaare regn som vanlig. Så da fikk jeg sjangs til å ta på meg de nye fine støvlene mine fra Moods of Norway, som jeg har fått av mamma! Jeg har forresten vært innom eplehuset i byen i dag! Noen som kan tenke seg til hva jeg har kjøpt der?!
Åååh, jeg er helt overlykkelig over innholdet i denne posen!!!


SNAKKES!Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits