God morgen! Nå har jeg så og si nettopp stått opp.. Jeg skal straks i dusjen og stelle meg, for i dag skjer det nemlig ting. Jeg skal i 40 + 40 års dag til mamma og pappa. De har leid lokal og dj, så det skal bli skikkelig gøy! Jeg sitter her og tenker på hva jeg skal gå med og at jeg ikke har noen sko som passet til det jeg vil gå med!! Men nå stikker jeg i dusjen! Vi snakkes!

Har dere forresten hørt denne sangen? Jeg digger den!!

Mika - Kick ass
Åååh, jeg elsker meg selv uten sminke!
Haha, det første jeg tenkte når jeg kom på konserten var "hva i huleste er det jeg har sagt ja til". Jeg fikk nemlig en gratis billett av pappa til å gå på konserten med han fordi mamma ikke ville. Stefan, kjæresten min,  skulle egentlig være med også.. men det ble ikke noe av. Så der gikk jeg rundt blant eldre menn med halvlangt fett hår og ølmager. Alle hadde Iron Maiden t-skjorte på seg og alle var helt gal. Ærlig talt, jeg har faktisk aldri hørt om Iron Maiden før!! Jeg likte faktisk en av sangene og det var en sang som het "the number of the beast" eller noe.. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er noe særlig fan.

Var noen av dere på Iron Maiden konserten?SNAKKES!

I dag har jeg overnatting av min kjære fetter som er en nykommende Star Wars fan! Nå har vi nemlig sett hele to av filmene, og Robin er storfornøyd! Jeg må faktisk ærlig talt si at jeg har sett alle de seks filmene før.. men kun på grunn av min bror som hadde star wars fetish for noen år tilbake. Han derre Hayden Christiansen er ikke så værst altså, eller hva? Neida, men jaja.. Nå er det legge tid for min del! Jeg skal på jobb i morgen tidlig klokken ni.. Fra nå av jobber jeg fra ni til fire hver eneste dag. Så ikke bli så veldig sinna om jeg ikke blogger før på kvelden!

Har dere sett Star Wars filmene før ?!

Hvis dere tilfeldigvis har lagt merke til de fine plasterene jeg har på armen min, er det på grunn av de helsikkenes myggene i Italia. Jeg hater mygg....

Og folkene... Jeg vil tilbake! Nå er jeg kommet hjem igjen til kalde Norge. Bergen er så deprimerende og kjedelig for tiden. Uheldigvis har vi ikke hatt noe sommer her i det hele tatt! Utrolig trist å komme hjem fra Italia og den deilige varmen, når alt Bergen har er overskyet himmel og yr. Jaja, jeg sitter her og trøster meg med de fine bildene og minnene fra Italia nå, så det hjelper litt! Men bare litt.. Jeg har forresten en del andre bilder fra Hotellet og folkene vi/jeg ble kjent med der! Det er bare det at de er på speilrefleks kameraet til mamma. Så de kommer litt senere!

Har dere det slik når dere kommer hjem igjen fra ferie?


Hotel Della Baia i Baia Domizia... Utrolig koslige folk der!


Pompeii ble begravd under et tykt lag aske under et voldsomt vulkan utbrudd i år 79 etter Kristus, og ble gjenoppdaget i 1748. I går var jeg nemlig i Pompeii, noe som var utrolig spennende! Jeg har fått tatt bilder av døde mennesker som ble forsteinet, byen som ble begravd og forskjellige eiendeler og "leiligheter" som de bodde i. Menneskene som ble forsteinet har fortsatt tenner, skjelett og kroppsformen sin. Hele byen er blitt gravd ut igjen! Husk at Pompeii er en utrolig gammel by og man blir utrolig overrasket over hvor utviklet de egentlig var på den tiden. Pompeii er virkelig til å anbefale!


Utenfor Pompeii
Inne i byen


De hadde svære teater forestillinger som rommet mange mennesker
Det største teater huset i Pompeii
Et av husene til det rike folket fra Pompeii
De hadde store flotte malerier inne i husene som var malt på veggen


De hadde også store flotte bad! De hadde svømmebaseng, bobblebad og badstue!!
De hadde egne svære vin gårder


Gravplassene de hadde før utbruddet


De hadde faktisk egne "leiligheter" med ovn, kjøkken, soverom og toalett.


Ooog, her er byens horehus! Jepp, de hadde horer på den tiden også! Penis med vinger på faktisk. haha


Krukker og eiendeler fra husene og butikkene


Her ser dere en forsteinet person!
Inne i glasset ligger det en forsteinet hund


Denne personen sitter og holder  seg for nesen og munnen fordi asken fra vulkanen var giftig!


Her er en gravid dame som også var slave!


Man kan fortsatt se tennene og beina i kroppen.

Det er løshunder over alt i Italia! Og da mener jeg OVER ALT.


Til slutt ville jeg bare vise hvor brun jeg har blitt på bena.. første gang i hele mitt liv!!! hahaVille du ha besøkt Pompeii?


Jeg trenger deres mening om denne buksen! I begynnelsen av ferien var jeg i Roma på shopping, og da fant jeg denne buksen på Zara. Vanligvis er ville ikke denne buksen vært min stil, men jeg syntes den var kjempe fin! Jeg klarer bare ikke å bestemme meg for jeg stusser sånn på den.

Hva syntes dere? Burde jeg kjøpe den?
TAKK FOR DERES MENING!Misslykket bilde, selvutløser er kompliserte greier!!


Jeg har faktisk vært på sykkeltur i dag! Første gang på 3 år eller noe.. Det er helt fantastisk!

SNAKKES, nå er det middag på hotellet..
SNAKKES
Capri må være den kosligste øyen jeg noen gang har vært på! Jeg rett og slett elsket denne øyen.. Jeg anbefaler virkelig å ta turen der hvis dere først er i Italia! Men jeg ville ikke anbefale å bo der. Det er utrolig mye turister, men masse små koslige gater og folk. Det er forresten ikke lov til å ha med seg bil på denne øyen heller, fordi det ikke er plass til mer enn det det allerde er på øyen! Så man blir kjørt rundt i en texi - cabrolè, haha.På tur i Taxi - Cabrolè'enJEG ELSKER CAPRI!  Har du vært i Capri?


I dag skal vi en dagstur til Pompei. Noe som blir utrolig gøy og spennende! For de som ikke vet hva eller hvor Pompei er, så er det en by i Italia som forsvant. Hele byen ble plutselig begravd for mange tusen år siden av et vulkan utbrudd. Dette skjedde så fort at de var ingen som kom seg vekk og alle ble "forsteinet" under asken og lavaen som kom fra utbruddet. Den dag i dag har de funnet byen og gravd den ut igjen! Det gikk altså ikke ann å se byen fordi den på en måte lå under bakken på grunn av utbruddet. Det går fortsatt ann å se alle menneskene og dyrene ligge på bakken forsteinet. Så dette skal bli spennende! Det kommer masse bilder på bloggen!


Hva syntes dere om outfiten?
Genser fra Primark, 80 kr
Topp fra Primark, 20 kr
Shorts fra Gina tricot, 299 kr
Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits