I dag har det vært en trist dag. Nesten så trist at det ikke kan bli tristere. Dagen startet med at jeg forsov meg, i tillegg tror jeg at jeg stod opp med feil fot. Mamma har ryddet på rommet mitt og jeg kunne ikke finne noe av det jeg trengte. Hun må snart skjønne at jeg har et system i rotet mitt. Noen andre som kjenner seg igjen? Ihvertfall rakk jeg akkurat skolen, kliss våt, fordi været bestemte seg for at i dag skulle det være storm! Ellers fikk jeg vite at vi har 2 store prøver denne uken også. SÅ nå ligger jeg bare slapt under dynen i sengen og slapper av. Men men nok fra min lille klaging.

Kos dere med bildene fra kostymefesten!


572016793056004065749004040051101383986n

572016793061004065749004040051192653119n

572016793067004065749004040051301693134n

572016793071004065749004040051377308432n

cimg3860
Det er bare et sugerør, skal etterligne sandy! Jeg røyker ikke.
cimg3858

572016793094504065749004040051795147148n


572016793093504065749004040051784855011n


Det ble ingen skole i dag, på grunn av at skolen min sendte 2. klassingene på kino og 3.klassingene på fjelltur i regnværet! Fjelltur i regnet er ikke akkurat det jeg liker best, så jeg ble hjemme akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg har fått sovet lenge, slappet av og nå skal jeg i dusjen. Tenkte å ha rent å pent hår til utkledningsfesten i dag!
Jeg valgte å kle meg ut som bad sandy, "you're the one that i want, you oo oo oh honey" !

Dette er ett lignende antrekk jeg skal gå med i dag, kuult ??

poly sandyJeg har hjulpet venninnen min Yvonne med å lage en header til bloggen hennes. Hun har vært litt på blogg.no og litt på blogspot.com, men har nå funnet ut at blogg.no er der hun "hører hjemme". Jeg har lagd denne headeren slik at hun blir på blogg.no for hun skriver veldig bra syns jeg! Jeg anbefaler dere å ta en tur innom bloggen, og håper hun kommer med mange nye innlegg fremover!

Hva syns dere om headeren ?


yvonne 4
Forresten!
Jeg har en del trøbbel med å lage videoblogg. Merker det at jeg snart flyr i taket, men jeg skal få tak i ledning til videokameraet mitt nå, så da blir det fart på sakene!
Jeg skal i bursdagsfest på fredag! Det er mine to gode venninner elisabeth og ingrid som har blitt 18 år og skal ferie med en skikkelig jentefest. Jeg gleder meg veldig fordi det er ett kostyme party. Oh hell yes! Disse jentene har bestemt at vi skal kle oss ut med noe som begynner på forbokstaven våres. Jeg begynner jo på B, så hva skal jeg være?!
Jeg har nesten bestemt meg for å være den bitchye siden av sandy i grease, altså bad sandy. Syns det er veldig kult, jeg får jo gå med svarte skinn tights, rød leppestift å hele pakken. Dessuten elsker jeg denne filmen, gjør ikke dere?

Hva syns dere bloggiser? Gjerne kom med forslag! Jeg må være noe som begynner på B.


video:introoo

Okei, nå må dere ikke få skyhøye forventninger her! Jeg har hatt en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på enda, fordi jeg ikke hadde lagd noe intro eller noe videoblogg før. Jeg skal nemmlig svare på videoblogg, og hittil er dette den beste introen jeg har klart å lage. Jeg kommer nokk til å lage enn bedre senere. Dere må bare skjønne at jeg ikke er så veldig teknisk av meg, sååå :)

Hva syns dere om introen?

Det var første skoledag i dag som tredje klassing på skolen min. Det er stort å være de eldste på skolen igjen og jeg føler på meg at dette året blir bra! Jeg følte meg faktisk ganske opplagt og energisk da jeg stod opp i dag tidlig, og ikke like dø som jeg vanligvis pleier å være. Ikke minst var det gøy å se alle de kjente folkene igjen. Klassen min sitter å maser til tusen mens den nye læreren prøver å snakke til oss om den fæle svineinfluensaen. Så nå må vi stå på rekke å rad for å vaske hendene før vi får spise noe som helst. Hvis vi er begynt å bli forkjølet må vi holde oss hjemme i syv dager, så kanskje svineinfluensaen ikke er så gale likevel!

Hvordan var deres første skoledag?

Kjøpte meg ny hårpynt i dag før jobb!

hrpynt


Hårpynt fra H&M, 39,50 krI dag startet dagen min med å stå opp veldig tidlig og rett på min første kjøretime! Jeg er så stolt nå, fordi kjørelæreren min sa jeg var en veldig flink jente og at kjøringen gikk som en kule. Dette blir bra! Jeg har også vært på en lang og god båttur i dag sammen med familien. Da var det blå himmel, frem med fiskestangen, michael jackson cd og good attitude. Jeg fikk til og med kjøre båten, hvor kult ekke det! Senere på dagen tok vi båtturen innover mot byen og spiste på steak house restaurant som var veldig godt! Så toppen vi hele dagen med hver sin softis med sjokolade strø på slutten av dagen!
Meg å stefan har også hatt 10 mnd dag i dag. JEG ELSKER DEG!

Hvordan har dagen deres vært?
Her er bilder fra min dag

cimg3801

cimg3802


cimg3803

cimg3806

cimg3822

cimg3829

cimg3808


Alle har hatt sin første tur på byn når de er blitt 18 og denne gangen var det min tur. Jeg var altså på byn på lørdags kveld her i bergen. Jeg har hørt før at byn faktisk er veldig oppskrytt og dette er jeg litt enig i. Jeg hadde noen venner på vors hos meg før vi dro så det var koslig! Selv om byn er oppskrytt var det gøy, men jeg syns egentlig en god fest er mye bedre enn byn. Eneste som var noe stress var å komme seg hjem fra på byn på kvelden.
Ellers har jeg jobbet i helgen og så overnattet jeg hos Stefan fra igår til i dag. Gledet meg sånn til å være med han igjen, så jeg koste meg masse. Vi slappet bare av og så film. Jeg fikk stefan til å se lovlig blond med meg!

Hva syns dere om byn? Hva foretrekker dere best, en god fest eller en tur på byen?

cimg3785

cimg3784

cimg3783

Sjåførene våres
cimg3790

cimg3791

cimg3796

Mikke mus plaster i pannen.. den nye fjesmoten!Hvorfor har det seg slik at jeg har shoppet hele livet mitt, men likevel ikke har noe å ha på meg? haha, noen andre som føler det slik også? Jeg har vært på shopping i dag, og kjøpt meg nye bukser, smykker og genser. Kjøpte også nye ting til skolestart, begynner jo på skolen allerede på onsdag. Kunne GODT ha tenkt meg lengre ferie. 
Ellers har vi besøk av familien fra england og det er utrolig gøy å snakke engelsk igjen. Jeg glemmer meg faktisk av og til, da hender det at jeg snakker engelsk til mamma og pappa. Tenker ikke over det.
 
Såå, hva syns dere om innkjøpet??cimg3779

cimg3780


Buksene er fra bik bok
Smykkene fra glitter
Skolesaker fra norli

Denne jenten har jeg fulgt med på lenge nå. Hun har en UTROLIG fin stemme og ble funnet på youtube. Hun synger, spiller gitar og skriver sanger selv. OMG... Jeg syntes i hvertfall hun er veldig flink. Under er det tre videoer av hun. Jeg klarte rett og slett ikke å bestemme meg, hun er god på ALLE videoene.
Noen av dere har kanskje sett hun på youtube, Mia Rose heter hun. Hva syns dere?Her synger hun sin egen sang, som hun selv har skrevet


Forresten! En liten ting til, bloggen min er under konstruksjon, altså jeg er ikke helt ferdig med disignet enda. Men men kos dere, jeg svarer alle!Nå har jeg virkelig, og da mener jeg virkelig, jobbet hardt for å skjønne noe som helst om hvordan man får meny under headeren. Så fikk jeg det endelig til, sånn halvveis da. Jeg må jo ha noe mer enn bare "forsiden" og "om meg".
Men hvordan syns dere bloggen ble nå da? Litt bedre endring når jeg fkk meny og slide å greier.
Ellers har jeg jobbet både i går og i dag, så det har ikke vært noe særlig blogging. Jeg ringte også kjørelæreren min i dag og fikk bestilt min første kjøretime. Den skal være nå på tirsdag neste uke. Da er jeg ett steg nærmere bil lappen. Noen andre som nærmer seg lappen snart??lalacimg3765
Vel, i natt overnattet jeg hos Stefan. Vi hadde en god avtale om at første gangen etter ferien skulle vi kjøpe kebab og se oppdrag nemo sammen! Må si jeg bare må le når dorri snakker hvalsk. Isåfall var det veldig koslig og deilig med en saftig kebab og stefan i sengen sammen med meg.  Ellers så har jeg begynt å jobbe igjen, så må jeg være ærlig med at det kanskje ikke blir så særlig mye blogging fremover pga. skole, jobb og slikt. Men jeg skal prøve så godt jeg kan!

Alle har vel sett oppdrag nemo, og hvem liker vel ikke en god kebab ??

neeemo

Da kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Det er første gangen jeg har det, så nå er det bare til å hive seg på med spørsmål. Jeg svarer på alt, spørs hvor gale spørsmålene er. Jeg skal nok være litt "crazy" å svare på det meste...Ikke vær flau for å spørre om noe ihvertfall, haha. Nå håper jeg det kommer en hel haug med spm. for jeg SKAL svare på videoblogg. Så det blir min første videoblogg i tillegg, og det er jo supert!

Vil du komme med noen spørsmål??


kekfjk
I dag har jeg hatt en full opprydning på rommet mitt. Kastet klær jeg ikke bruker og slikt, så nå ser det mye bedre og ryddig ut her. Jeg har også vært på joggetur med hunden min i dag, fordi jeg skal begynne å trene litt igjen. Jeg føler meg som den slasken.. men det er vel lov når det er ferie, right? Jeg tenkte jeg også skulle begynne å legge meg litt tidligere på kvelden, slik at jeg blir skikkelig opplagt til skolen begynner. Blir gøy å se folkene igjen! Noen som er klar for skolen nå?! Jeg har også hatt besøk av mine kjære tre venninner cathrine, elisabeth og ingrid i dag. Jeg fikk en kjempe søt sommergave av ingrid som jeg likte utrolig godt. Ellers er klokken 12 nå! Det betyr at familien min fra england er her hvert øyeblikk. Gleder meg til å snakke engelsk igjen, ooh yeah.

Hva syns dere om sommergaven jeg fikk ?

Det er ett kjempe søtt smykkestativ fra Spain
cimg3769

cimg3766
Jeg har prøvd meg på en liten Lady Gaga sløyfe på mamma! Jeg kan ikke si at den er så veldig perfekt, men jeg brukte ikke noe lang tid på den og ikke noe hårspray heller.  Lady Gaga har jo startet trenden med sløyfe i håret, men også sløyfer på kjoler, øredobber, klær osv. er blitt en stor trend nå!
Hva syns dere om denne trenden, HOT OR NOT ??

Her er bilde av mamma med Gaga sløyfe, hva syns dere?

ladyyyy

lady gaga

Det er ikke den fineste, men hadde jeg hatt bedre tid ville den vært bedre :)Hei å hå, da skal jeg hjem igjen til bergen. Blir ingen blogging i dag fordi jeg skal kjøre i hele dag. Tar ca. 8-9 timer før jeg er hjemme igjen, så vi får se om jeg kaaanskje kommer med ett innlegg i kveld.
Legger med noen få bilder til fra ferien min i kristiansand


img0924

img0932

img0937

img0939

img0993

img1088

img1104

img1120

img1127

img1188

GOD TUR TIL MEG :)Jeg vil ha en ny kjole og har nå funnet meg tre favoritter. Jeg klarer ikke å velge hvilken jeg vil kjøpe, så nå er det opp til dere bloggiser. VS VS, stem i vei! Kan jo ikke kjøpe alle tre, da ville jeg jo vært gal ifølge mamma. ha-ha neida.
Gleder meg til å se hvilken kjole dere liker best!

1                                                                   2                                                              3 
kjolekjole

Alle kjolene er fra nelly.comI dag var det shopping på sørlandssenteret igjen. Kom hjem med litt mer enn jeg hadde trodd. Jeg kjøpte meg en ny kjole/topp, en klokke, en grå topp og nye sko. Det har vært veldig fint og varmt vær i dag, og meg å stefan har vært litt ute å spilt badmington og frisbee. Nå må jeg si at vi ruler i utespill! Synd at vi må reise hjem til bergen på lørdag. Men men borte bra, hjemme best.

Hva syns du om innkjøpet, u like ?

cimg3750


Silke topp fra Vila, 300 kr
Grå topp fra Gina, 99 kr
Klokke fra Cmyk, 199 kr
Sko fra skoringen, 199 krHei. I dag har jeg fisket en stor fisk. *kremt*  ehm stefan fisket en stor fisk, altså en torsk. Jeg derimot, koste meg med å se på fiskene sprelle i båten. wooho. Var en veldig fin dag å fiske på, siden det var fint vær og masse fisk på kroken. Vi leide en båt som hører til med leilighetene her vi bor, som var en skikkelig racing boat. naat. Jeg fikk faktisk en liten sild på kroken da, mens stefan og faren fisket opp 8 andre..
 Se på den stolte gutten, tror neppe dere har fått en så stor tosk?!


632912123989740653377240627669993535978n1


Jeg lurer forresten på en liten ting. Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde og litt forskjellig når jeg kommer hjem igjen til bergen på lørdag. Hvis jeg skal ha spørsmålsrunde, skal jeg svare alle på videoblogg! Det kan bli litt av ett show skal jeg si dere.  Så jeg lurer på om det er noen som er fast leser av bloggen min ?
Jeg har faktisk ingen peiling om jeg har noen faste lesere skjønner dere.


Birgitte, 18 år fra Bergen / http://birgittejeeves.blogg.no/
Headeren din var utrolig fin, det var et veldig pent bilde. At du fikk med blogg navnet i headeren er et stort pluss i mine øyne, den eneste som kanskje er litt dumt med den er at det er så stor hvis du skjønner hva jeg mener med det? Designet ditt er også veldig fint og enkelt. Du skriver veldig bra i innleggene dine, så de frister å lese videre. Du legger også inn veldig mange fine og stor bilder med bra kvalitet, og det fresher opp bloggen veldig! Likte bloggen din veldig godt.
Hvis jeg sier at jeg er i kristiansand akkurat nå, hjelper det?
Hvilket dyr likte dere best? Må si jeg ble betatt av den lille oransje apen som dere ser på ett av bildene under her.
Håper dere liker bildene bloggiser

cimg3665

cimg3681

cimg3670

cimg3740

cimg3676

cimg3677

cimg3682

cimg3683

cimg3685

cimg3687

cimg3689

cimg3691

cimg3692

cimg3702

cimg3700

cimg3711

cimg3722

cimg3739Har ikke lagt inn bilder av alle dyrene, noen bilder var ganske uklare.ja, i dag ble jeg nesten spist av kjedsomhet. Dette er fordi jeg er på ferie og så er det ikke er noe fint vær her i kristiansand. Så da ble det til at jeg har vært på pc'en min i hele dag og bare lest masse blogger og hørt på musikk. Forresten i går spiste jeg masse krabbe! Jeg har nå funnet ut at jeg faktisk er veldig glad i krabbe, det er faktisk litt bedre enn fisk og reker.
Eller hva syns dere?.. Uansett så har jeg kost meg i dag med stefan til tross for kjedsomheten. Jeg koser meg alltid med han, og vi har kost oss med masse snop og boller. Men, mens jeg har hatt tusenvis av surfetimer på internettet i dag, fant jeg en veldig fengende sang. Jeg pleier vanligvis ikke å høre på Hannah montana eller Miley Cyrus eller Miley stewart, herregud denne jenten har jo 3 navn. Ihvertfall så likte jeg denne sangen godt. Hva syns dere om sangen?


Ja, da er jeg for første gang med i en fotokonkurranse her på bloggen. Denne fotokonkurransen finner du på www.malinophaug.blogg.no. TEMAET ER DYR fordi hun nettopp har fått seg sin egen hund og vil se de søte bildene av dyrene til andre personer. Så da vil jeg gjerne vise bilde av min hund Elvis som valp.

REGLER:
1. det er bare lov å delta med et bilde.  
2. redigering er lov, men med måte. ikke rediger for mye, bare litt.
3. du må ha tatt bildet selv.
4. skriv om konkurransen på bloggen din og link til meg. 
5. har du ikke blogg kan du sende bidraget ditt på e-post til malinophaug@hotmail.com

Her er mitt bilde til konkurransen, hva syns dere ?

cimg2994
Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits