Vi tok en rolig dag ved bassenget på hotellet! Bare lå og solte oss og drakk drinker. Utrolig herlig..!
Utenfor hotellet

Amanda blåser opp bademadrass og er klar for å bade!

Tonje!

Amanda

Tonje

Herlig! Amanda og Christine

Gode herlige drinker ved bassenget!


Senere ble det ut å spise middag og så litt vorspiel på hotellrommet :-)

Søte Amanda!
SAVNER DET SÅ SYKT!

 

 
Åååh, som jeg savner Rhodos når jeg ser på disse bildene!

Jeg vil tilbake!! Dagene gikk og vi lå på stranden hver eneste dag fra klokken 10:00 til 16:00. Så dro vi hjem, dusjet og stellet oss fine og klar til middag! Vi spiste på restaurant hver dag, i og med at det er såå billig... Helt herlige dager! Så ble det selvfølgelig et par drinker og kos på kveldene etter middagen! Og et par turer inn til byen da..!

Skulle bare ønske vi var der i to uker og ikke bare en uke.... 
Fine Tonje!

Skjønne Amanda!

Og selveste luringen!Vi har hele gjengen hatt en fin tid med denne party dukken... synd den døde i bassenget på hotellet.

Så ble det en tur inn til Rhodos by for å feste litt!! Sykt gøy!


Men da vi kom hjem igjen denne første kvelden ute på byn... Var det utrolig klamt inne på hotellrommet fordi vi ikke hadde airkondision. Så vi åpnet terrasse døren for å lufte ut! Så har det seg slik at alle små krypdyr tiltrekkes av lyset og vi oppdaget fort at det var en jævla tarantell lignende edderkopp som hadde kommet seg inn!!

Det er søren med det skummleste jeg har opplevd, haha.. Kan dere tenke dere vi tre jenter på det rommet hylte og skrek mens edderkoppen på størrelse med en tennisball løp over taket! Og deretter ned i sengen til meg og Amanda!

Nå ligger den heldigvis død i doen etter en hard kamp mellom en venninne med et moteblad og en skvist edderkopp..Her har dere den hårete ekle edderkoppen..

Snart kommer del 3, følg med!

SNAKKES

 


SNAKKES IMORGEN!

 
Meg og en venninnegjeng dro til Hellas, Rhodos på sommerferie i en uke for litt siden. Der bodde vi på hotell Kalithea. Absolutt en anbefaling! Hotellet var lite, men utrolig koslig. Det familie hotell og de som jobber der er kjempe greie! I tillegg er ikke frokosten så aller verst heller. Hotellet ligger også midt mellom Rhodos by og Faliraki som begge deler er perfekt for shopping og festing! ANBEFALES!

Ps: Stranden ligger ca. 500 meter fra hotellet og den er veldig fin!!

Flyturen:
Tonje, meg og Christine

Tonje og meg

Haha, Rhodos 2011 <3 <3 <3

Hotellrommet vårt! Mye bedre enn forventet!

Amanda tar det med ro på sengen etter lang dag med reising.

Første dag på stranden, heeeeeerlig!!Deiger oss på stranden alle sammen!Det var en liten kiosk på stranden hvor vi pleide å spise en kjapp lunsj hver dag! De hadde en kjempe god pita der, som het Souvlaki.. Den var faktisk kjempe god! Så jeg tenkte jeg skulle prøve å lage det her hjemme og vise dere oppskrift her på bloggen!

Del 2 kommer litt senere i kveld!

Snakkes!

 
... Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge! Jeg har faktisk hatt masse å blogge om, så det er litt kjedelig at jeg ikke har fått fortalt det her på bloggen. Men jeg tenkte egentlig å ha litt oppsummering av hva jeg har gjort i det siste! Jeg har blant annet vært på ferie i Rhodos med venninner, vært på hyttetur med en god vennegjeng og så vært på Oslotur og besøkt et vennepar.

Såå, det høres vel greit ut med oppsummering fra den siste tiden!?

SNAKKES!

 

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits