DEILIGJEG ELSKER BLOMSTER


Stranden.. Jeg elsker stranden!! Stranden her er veldig fin og sjøen er varm og deilig å bade i! Men typisk nokk glemte jeg å smøre meg med solkrem i går og jeg ble så godt som svidd på skuldrene.. Jeg blir alltid solbrent på skuldrene,  men ingen andre steder! Det blir forhåpentligvis til brunfarge snart! Utover dagen blir det mest sannsynlig en sykkeltur i dag! Vi får leie sykler gratis på hotellet, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg! Jeg har faktisk ikke syklet på ca. 3 år, så jeg håper jeg ikke har glemt det, haha..

Hvor har dere forresten vært på ferie i sommer?Okei.. Når du er på stranden her i Italia er det sykt mye morsomt og se på. Sånn som på bildet under her! Det er jo alltid folk som selger ting på stranden, men her LØPER de faktisk rundt med en hel butikk på skulderen! Det er såvidt du ser personen under alle baderingene!! HAHA.Jada, jeg er såå fin, ekkelt strandhår!Min Stefan <3
Jeg har ikke hatt internett den siste tiden, så det blir litt lite blogging! Men gårsdagens innlegg kommer i dag heldigvis, haha! I går var det siste dagen i Roma, og jeg kommer virkelig til å savne det! Men nå er jeg et eller annet sted i Italia som jeg ikke husker navnet på! Det er kjempe fint her, med stranden rett ved siden av hotellet og alt <3

Det blir mer blogging senere med bilder fra stranden! SNAKKES!

Dette innlegget skulle egentlig bli lagt ut i går kveld, men jeg hadde ikke tid desverre! Men i går var vi innom vaticanet, hvor paven bor! Vi hadde lagd store planer om å gå inn i kirken, som er det store bygget bak oss på bildet rett under. Men da vi var på vei inn ble meg og mormor stoppet. Vi fikk faktisk ikke komme inn fordi vi var for lettkledd! Du må dekke både skuldre og ben for å vise respekt for paven og det katolske systemet... Men men pappa og mamma fikk komme inn og tok et par bilder for meg!

De to bildene under her er graver for tidligere paver.
Lusj tid! Da ble det Pizza i Italia for første gang...
I går var vi også inne i selve Colloseum, de andre dagene har jeg bare tatt bilder utenifra! Men det var kjempe stort og spennende! Det var jo her de kjente gladiatorene holdt til! Etter dette beøket fikk jeg veldig lyst til å se gladiator filmen!Har dere sett den?I midten av Colloseum her har det egentlig vært gulv over.. Slik dere kan se, er det bygget litt på nytt ved den ene siden! Nede under gulvet holdt de dyr som løver, tigre, bjørner, villsvin og reinsdyr faktisk til fange. Når kampene begynte heiste de opp dyrene til kamp.
Senere ble det middag på Hard Rock Café, noe som er sinsykt kult, haha !


SNAKKES SENERE !

Det er så utrolig deilig i Italia! Jeg elsker varmt vær hvor jeg kan gå med akkurat de klærene jeg vil og masse fine sommerklær! Hehe, jeg liker å pynte meg!

Hvit kjole fra Bik Bok
Sko fra Primark, 20 kr
Shorts fra Gina Tricot, 299 krVi startet dagen tidlig og tok en tur buss gjennom byen som viste oss det største og mest kjente rundt i Roma.Her ser dere Vaticanet, altså hvor paven bor!


Trevi fontenen! Den fontenen som skal bringe deg lykke og et ønske om du hiver en mynt i fontenen..
Jeg måtte selvfølgelig gi et ønske i den nydelige fontenen!


Her ser dere Spansketrappen!SNAKKES <3Huff, det irriterer meg faktisk noe dyrisk at bh'en min vises utenfor playsuit'en bak på ryggen! haha.. 

Playsuit fra Gina Tricot, 149 kr
Sko fra Bianco, 500 kr (?)
Armbånd og øredobber fra H&M


Dag nr 1 i Roma har sålangt vært kjempe bra! I dag har vi tilbrakt dagen med mest sightseeing rundt i byen. Det er jo utrolig stort her og mye og se! Vi er jo som sagt nabo med Colloseum og det er jo stort! Dere kan se bildet av det rett under her! Vi har for det meste bare gått rundt og sett litt rundt omkring. Så i dag har vi fått med oss Colloseum, et par veldig fine fontener og mye bra uteliv!  MEN.... I morgen blir det Shopping på oss! Can't wait!!

Colloseum, gladiatorenes hjem.
Noen italienere som underholdte oss på fonteneplassen. Veldig flinke til å danse!


Middag på en restaurant i et tettbygd strøk i Roma bortenfor hotellet vårt..
Italiensk underholdning ved middagen!  Utrolig koslig musikk <3


GOD NATT MINE SØTE


Jeg bor nå på et utrolig koslig hotell midt i roma og vår nærmeste nabo er det flotte Colloseum! Hotellrommene var så utrolig koslig og intimt, med en egen terrasse! Roma er akkurat som jeg forventet at det skulle bli! Folk er helt gale i trafikken og det kjører italienere rundt på vespa over alt! Nå sitter vi på hotelrommet og har terrasse døren åpen, og nedenfor sitter det en italiensk mann og spiller koslig italiensk musikk på trekkspill! Det er HERLIG! Været her er så utrolig mye bedre enn i Norge, i og med at Bergen holder på å fryse ned.... Her i Roma er det nemlig ca. 30 grader på kveldstid og vi skal straks ut å spise god mat! Jeg reiser forresten sammen med min mamma, pappa og mormor!

Har du vært i Roma før?


Her har du vårt lille koslige rom!


DAGENS OUTFIT
LA CITTA ETERNA <3

Roma, Evighetens by!

Nå reiser jeg! Vi snakkes når jeg er kommet til ITALIA <3

Det har vært en laang dag i dag! Det begynte med at jeg måtte stå opp klokken 7 i morges fordi jeg skulle på møte med jobben før butikkene åpnet. Og jeg har bare fått sovet to hele timer i natt! Deretter ble det litt shopping og litt sleiking av sol i solarium! Jeg lover dere, nå er grunnfargen på kroppen fin og jeg skal bli brun i Italia! Hah, jeg nevner italia i hvert eneste innlegg for tiden.... Nå er stefan her hos meg! Vi har spilt fotball sammen i dag.. har følt meg som den sporty'e typen! haha.

Har dere vært ute i solen i dag?!

Waka waka - Shakira

Forresten jeg sa at jeg hadde fått en fin grunnfarge på kroppen etter å ha tatt sol, meen nå når jeg ser på bildene ser jeg jo like blek ut som vanlig....! Det er nokk lyset som gjør det. Håper jeg.

Nå er sommerværet kommet til bergen igjen. Det er deilig! Helt blå himmel ute og varmt vær og da kan jeg endelig være ute! Nå drar jeg straks til stefan for å være med han før jeg reiser, så det skal bli koslig..Gleder meg til å se han! Senere i dag og i morgen kommer det nokk mest til bli pakking på gang. Mye sommerklær å pakke og mye å gjøre klart! Gleder meg til å komme meg vekk litt og slappe av i Italia!

Uansett, hva syntes dere om mine flotte innkjøp i dag? Jeg er storfornøyd!Bluse fra Bik Bok, 299 kr
Topp fra Bik Bok, 149 kr
Shorts fra Gina Tricot, 299 kr


Det er mye jobbing for tiden og jeg er nesten aldri hjemme før etter 8. Derfor blir det ikke mye blogging før senere på dagen desverre! Men bare vent til jeg skal til Italia på søndag.. da skal det bli mye reise blogging! Jeg gleder meg! Kanskje det blir noe videoblogging også innimellom... Ågud hør på meg da, jeg klarer nesten ikke å vente! Det skal bli deilig å gå rundt i sommerkjoler og lette klær, for her i bergen ser det ut som det er på vei til å bli vinter...............


Hva syntes dere om outfit'en ?

Jeg har forresten stripet håret også! Hva syntes dere om det? Vises det egentlig ?

Snakkes <3


I dag har jeg hatt fri fra jobb for en gangs skyld og jeg har rett og slett bare daffet på sofaen og sett film! Noe som er sykt deilig av og til.. Senere i dag skal jeg forhåpentligvis stripe håret og klippe tuppene mine litt! Sitter bare å venter på at mormor skal ringe. Hun er min faste frisør! I og med at min mormor er frisør, såå har jeg faktisk aldri klippet meg i en frisør salong før! Uansett, akkurat nå sitter jeg og ser på She's the man!

Har dere sett She's the man?

Jeg digger filmen hvertfall!


Svarte sko fra H&M, 399 kr
Hvite gadiatorsko fra Bianco, 550 kr
Jeg tenkte å informere mine kjære lesere og ikke-lesere om noe helt sinnsykt.... Jeg har nå kommet på TOPPLISTEN!! Jeg vet, det er O M G ! For å se mitt navn på topplisten må dere.. okei... først innom (18-24) aldersgrensen, derretter innom mest aktive! Der må dere bla en del nedover og straks vil dere se nr. 65-Birgittejeeves !!!

Suuuuupert! hahaDere kan forresten stemme på meg på blogg vs blogg HER
Hvis dere liker bloggen min da!


Jeg har hørt at stråvesker og stråhatter er veldig "inn" nå for tiden.. Så jeg lurte på hva dere syntes om dette? Jeg skal til Italia nå på søndag og lurte om noe sånt som dette er noe jeg skulle hatt med meg!  Jeg har faktisk en lignende stråhatt som den øverste dere ser på bildet under.. Men jeg er veldig usikker på dette! 

Hva syntes dere ? HOT OR NOT ?

Bildene er fra jobben min på Morris

I dag på den 18. juli har jeg bursdag! Jeg er nå blitt hele 19 år gammel, bare et år igjen nå så er jeg skikkelig voksen! Er det noen som egentlig kan fortelle meg hva som er så spesielt med å bli 19 år? Det er liksom ingenting spesielt som skjer... Men det er alltid like gøy å ha bursdag <3

Vil du gratulerer meg ? :)


Presang fra mamma, pappa og min bror.. Og hvit pakke fra kjæresten min <3Vi snakkes mine søte!I dag er det jo lørdag og jeg har ikke gjort noe annet enn å dusje. What a great life! Det er jo liksom søndager som pleier å være den "kjedelige" dagen. Jada, kjæresten min kommer snart til meg og da blir det taco og film kveld, så det skal bli kos! Jeg har forresten fått en del kommentarer fra lesere om at det er en google annonse som kommer over de øverste innleggene mine! Det som er tingen, er at min blogg vises best i Internett explorer og det er veldig irriterendes at google annonsen vises over innlegget mitt i alle andre typer internett programmer!

Er det noen som har peiling på hvordan man fjerner google annonsen helt fra bloggen?Jepp, jeg får krøller eller bølger i håret etter at jeg har dusjet og jeg hater det!

Jeg vet om et par tips hvor man kan forbrenne kalorier uten å faktisk trene! Noe som kan være veldig greit å vite for enkelte personer som bare hater å trene selv. Før trente jeg veldig mye. Jeg har spilt håndball og fotball, så det var mye trening i ukedagene og kamper i helgene. Men nå har jeg sluttet på begge deler og jeg angrer veldig på at jeg sluttet på fotball... Nå sitter jeg nemlig her med en hengemage på størrelse med en elefant og bare spiser burgere... He he neida... MEN jeg hater å jogge selv eller det å ta initiativet til å trene. Hadde jeg bare vært medlem på sprek og blid eller noe skulle jeg gjerne begynt!


TV - TITTINGNår du for eksempel ser på en dvd, tv eller film forbrenner faktisk kroppen kalorier. Ser du på en 1 og en halv times film, forbrenner du 95 kalorier!! Så jenter og gutter, se på masse film når sommerværet ikke er like fint som dagen før!


SHOP DEG SLANK!Kanskje du skal sette av en hel lørdag til shopping?? I løpet av bare 3 timer har du forbrent 641 kalorier !!!


DANSING ER TOPP!
                                                                                                                                                                                                             


To timer med heavy dansing på byen eller på fest forbrenner du hele 500 kalorier...! Så sleng på deg danseskoene og dra ut på dansegulvet med gode venner!


SENGEAKROBATIKKHaha, en hot og heftig omgang "sengeakrobatikk" i ca. 30 minutter forbrenner du hele 250 kalorier. Setter du av 10 minutter til litt klinings først har du fakitsk brent av 25 kalorier ekstra. En 30 minutters søvn etter "akrobatikken" forbrenner hele 35 kalorier..


TA TRAPPENOkei, denne har vel dere hørt før? Hvis du går i trapper i ca. 15 minutter forbrenner du faktisk 130 kalorier! Ekstra bra bonus: Dere får fin rumpe av det!!


PUSS PUSSHver gang du pusser tennene i ca. 5 minutter sammenhengende forbrenner du 12 kalorier. Kanskje du skal vurdere å pusse tennene etter lunj også?


Så hvis DU hater å trene, så kan du bare shoppe, danse og se på så mye film du orker! Det er jo sommerferie <3
Jeg vet at jeg kommer til å gjøre dette ihvertfall.. Hva syntes dere?

De nye innkjøpene er kjøpt på Gina Tricot. Jeg elsker kjolen og jeg gleder meg til bruke den! Dere kommer nokk til å få se den på meg i neste uke når jeg drar til Italia <3. Forresten så blir det mye blogging i Italia, så det er bare å følge med. Jeg har forhåpentligvis klart å fikse dataen min og fått tilbake alle bildene mine og alt før jeg reiser. Så det skal bli bra! PS; Jeg har forresten ikke noe redigeringsprogram eller noe på dataen, så bildene er kanskje ikke like gode som før! KJEDELIG!


Hva syntes dere om innkjøpene??

Kjole fra Gina Tricot, 199 kr
Øredobber fra Gina Tricot, 119 kr
Ring fra Gina Tricot, 89 kr

Det som gjør at det ikke er blitt noen blogging de siste dagene er at dataen min er blitt angrepet av virus. Jeg har nemlig ikke hatt noe virusprogram på over et år.. Ikke spør hvorfor, haha. Og nå har jeg ikke noe data, bilder eller slikt til å blogge med! Det er utrolig irriterendes! Jeg holder på å fikse problemet, så jeg kommer tilbake så fort jeg kan <3
Jeg ble nettopp medlem av Kupongkode.com, hvor man får rabatter på mange forskjellige nettbutikker som for eksempel Nelly, H&M og modekungen! Dere bør alle bli medlem her! Dere kan også velge hvilke butikker dere selv vil få mail om nye rabatter på! Handler dere mye på nettet, så er dette perfekt for dere!! Her er det penger å spare dere!

Dere kan også tjene poeng ved å verve andre gjennom din personlige link. Det vil si at du etterhvert kan handle gratis på dine favoritt butikker! PERFEKT for bloggere :-)

Dere kan bli medlem HER.


Ps; Jeg fikk tipset fra Livingdoll


...Jeg nettopp spist deilig taco. Yndlingsretten min! Meg og min bror er alene hjemme i helgen, så da er det taco, vm, leiefilm og masse snop! Vi har leid "Alice In Wonderland" og "Lyntyven". Noen som har sett disse filmene? Hva syntes dere om de? Akkurat nå er Stefan også kommet, og vi ligger helt avslappet på sofaen mens Stefan ser på fotball VM og jeg ser etter nye spennende blogger!

Vet noen av dere hvordan man mobilblogger fra Iphone forresten??
Snakkes!

Mamma kjøpte et hårfjerningssett som hun bestilte i forrige uke og som i dag kom i posten! Jeg har aldri vokset leggene mine før, så mamma ville at vi skulle prøve å gjøre det på hverandre. Dette hårfjerningssettet funket utrolig bra og du fikk skikkelig silky smuud hud etterpå. Du ruller rett og slett voksen på der du vil ha den og etterpå fjerner hårene og voksen med vanlig vokspapir. Det er veldig lett og alt håret forsvinner! Så jenter, det er bare til å bestille!

Hårfjerningssettet kan bestilles HER.


Det er med voksvarmer, 2x 100 ml voks, 20 papirstrips og beroligende ettervoksolje


Her er mamma i full gang med å vokse leggene mine. Det gjør faktisk jævlig, unnskyld ordbruket, vondt først, men etterhvert legger du ikke så godt merke til det.


Her ruller mamma voksen på leggen min, det var veldig lett som dere ser!


SUPERT!

Hei hei ooog hei.. I dag har jeg endelig hatt en fridag fra jobb. Jeg har jobbet nesten hver dag siden sommerferien begynte og jeg begynner nesten å bli litt sliten. Men i dag har det vært min slappe av - dag og det har sålangt vært deilig! Jeg våknet klokken to.. så slappet jeg av på sofaen med frokost, gikk en tur med min flotte hund Elvis og så gikk turen videre til solarium og smoothie! Jeg må si at skillet mitt begynner å komme seg og jeg håper jeg får en fin brunfarge til jeg skal sprade rundt med bikini i Italia!Et lite outfit bilde - ny veske fra Morris


Jeg glemte desverre å ta det "å så kule solariums bildet" som alle andre bloggere tar inne i solariumet...
Men jeg tok i det minste et utenifra.... :)FORRESTEN.. Dere må bare prøve denne smoothien!
Løp til nærmeste smoothie bar og spør etter "Barnslig glede".. Den er super god!!Ps; Jeg jobber mye for tiden, og det blir lite blogging.. men jeg skal gjøre mitt beste!
Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits