I dag stod jeg opp klokken 2, var så deilig å sove lenge! Spiste skiver med egg og majones til frokost sammen med ett glass sjokomelk. Så tenkte jeg, i dag må jeg legge inn noen bilder fra ferien, og her kommer jeg med noen!
Har ikke så veldig mange bilder enda, men her er noen fra ferien i mandal. Det er veldig fint her når det er fint og varmt vær. Har vært her i 6 dager og skal være her i 8 dager til.
 Håper dere liker bildene

img0583

img0584

img0596

img0691

img0693


img0699

img0706

img0654

img0741

img0752

img0831
 I dag har vi vært på shopping i kristiansand sentrum. Jeg kjøpte meg en ny bukse, sølv vest, en topp og ett par øredobber. Vi har bare gått rundt å sett i butikkene, ellers har vi bare vært hjemme og slappet av. Det har vært dårlig vær og mye regn her i dag, så er ikke så mye å gjøre på når man ikke kan være ute i fint vær. Jeg har forresten også vunnet en konkurranse for aller første gang her innpå blogg.no. Får en pakke i posten med klær snart. Blir spennende!

Hva syns dere om klærene?


cimg3658

Bukse - 100 kr (Vila)
  Grå singlet - 199 kr (Gina Tricot)
Sølv vest - 249 kr (Bik Bok)
Sølv øredobber - 69 kr (Gina Tricot)

Nå har jeg vært her i kristiansand i fire dager. Det er utrolig koslig og fint her og jeg koser meg masse. Vi har fått shoppet på sørlandssenteret og det eneste jeg kjøpte meg var 1 topp...men jeg skal nokk shoppe som en gal når vi skal tilbake en annen dag. Jeg fikk også et veldig fint og par med øredobber av stefan. Veldig skjønne bling bling'er. 
I dag har meg å stefan vært å kjøpt noen gøye utespill, slik at vi hadde noe gøy å gjøre på. Skulle egentlig kjøpe gummi båt, men endte opp med å kjøpe ett ball/kule spill og badmington. Etter middagen hoppet vi rett i sjøen å badet, eller det vil si vi gikk langsomt og brukte god tid til å venne oss til det kalde vannet, for å så legge oss på svøm. Det var deilig når du først var komt uti da. Senere på dagen gikk hele gjengen til stranden (sjøsanden) og fisket! Men kom hjem med ingen fisk. Ble tatt en del bilder der, som jeg helt sikkert legger ut i ett innlegg senere.
Hvordan har dagen din vært ??
Her er noen bilder fra dagen våres. 

cimg3641


cimg3638


cimg3639
ELSKER DENNE GUTTEN 

mandal
. . eller nesten helt ferdig pakket og klar, mangler bare å pakke sminken å sånt forskjellig. Ellers sitter meg å stefan på rommet mitt med hver sin pc og slapper helt av nå som klokken er 03:16..... Burde egentlig lagt oss slik at vi klarer å stå opp og være klar til klokken 9 i morgen tidlig. Men men, vi koser oss med musikk, sjokolade, coca cola og hver sin " Toro, rett i koppen". Gleder meg veldig til å reise nå, blir kjempe koslig med stefan og familien!

Her er forresten to fine bilder av de nydelige rosene jeg fikk på 18 års dagen min 18.juli. Det var 18 skjønne rosa roser. Litt dårlige bilder, men de er fra mobilen, så dere får nøye dere med disse.


         fkjdkjfk


         jhdhfoidiGOD NATT MIN SKATT

 
Da skal jeg endelig til Kristiansand. Vi drar klokken 9 i morgen tidlig, så god tur til meg! Jeg håper det er mye finere vær der enn det er her i bergen akkurat nå. Det har tordnet og regnet i hele natt, så håper det er sol og varme i kristiansand. Jeg gleder meg veldig fordi jeg skal reise sammen med kjæresten min og familien hans. Så har jeg aldri vært i kristiansand heller.
Noen bloggere som vet om det er noe sydenvær i kristiansand?

Her er bilder fra leiligheten vi skal bo i. Hva syns dere ?


  bilder20alle20feriesenter20041

  kjhlippp


kuihii


GOD TUR TIL MEG !Nå har jeg vært borte fra blogging en god stund. Ganske dumt nå som jeg faktisk begynte å få lesere, men ferie er ferie. Jeg har nesten ikke vært på pc'en i det siste, men nå kommer jeg sterkt tilbake. Nå som jeg endelig har blitt 18, (hadde bursdag 18. juli) har jeg faktisk ikke vært på byn eller kjøpt drikke selv enda. Jeg har brukt mesteparten av tiden min sålangt i sommer til å jobbe og vært masse sammen med kjæresten min stefan. Vi har kost oss masse, spesielt på bursdagen min da han spanderte middag på restaurant og kino på meg. Jeg fikk også et veldig skjønt armbånd med gull hjerte på. Jeg elsker denne gutten bare mer og mer for hver dag som går. Vi hadde i tillegg 9 mnd dag på bursdagen min. Denne uken har stefan bodd hos meg, siden jeg har vært alene hjemme hele uken. Har også lært meg selv å lage lasagne. Dette er altså den eneste middagsretten jeg klarer å lage foreløpig. ha ha. 
Det har blitt tatt masse bilder fra bursdagen min og litt forskjellig, men jeg har ikke fått bildene enda, så de kommer senere. På lørdag reiser jeg til Kristiansand med stefan og familien og skal være der i 2 uker. Gleder meg utrolig mye og er ganske spent på hvordan det skal gå å sånn. Blir sikkert kjempe kos. Ellers har jeg ikke så mye å si, jeg sitter i stuen sammen med stefan og ser litt på film og slapper av. Har vært på jobb i dag og det har regnet i hele dag, så er ikke så mye å gjøre på. 
Noen av dere som endelig er blitt 18 i sommer ? eller har hatt en super ferie sålangt ?   


           klfj
Bortsett fra at jeg i dag har spist en ikke så sunn frokost og bare slappet av i sofaen og sett på blogger, så har jeg vært på en lang tur opp på fjellet med pappa og hunden min. Det var deilig å gå den turen, så jeg har ingen dårlig samvittighet for at jeg spiste vafler til frokost. Været har vært deilig i dag fordi det har vært passelig temperatur og litt overskyet og ikke noe brennende varme fra den sterke solen. Det er det siste jeg trenger når jeg er så solbrent som jeg ble på stranden. Heldigvis er det begynt å bli en fin brunfarge. Ellers har jeg ikke noe annet å si enn at nå skal jeg ned å se en film med pappa som heter "Bedtime stories". Noen som har sett den?
Her er bilder fra dagen min

cimg3499
Herlig frokost må jeg si!

cimg3539

cimg3541

ijgopdpt
Under pilen er huset mitt.

Jeg er veldig glad i øredobber og har mange forskjellige par. Hvis jeg skal ut noen steder eller slikt må jeg ha øredobber på meg. Hvis ikke føler jeg at det er noe som mangler og det er irriterende. Hehe litt rart kanskje, men jeg bare må ha øredobber på. Hver gang jeg er på shopping eller innom en smykke butikk pleier jeg som oftes å kjøpe ett nytt par. Ikke alltid da, men veldig ofte. Så jeg har endt opp med å ha veldig mange par med øredobber. Har på en måte begynt å samle på de. Jeg liker veldig godt smykker, øredobber og slikt, så jeg har veldig mye av dette.
Her er bilder av noen få øredobber jeg har, resten fant jeg ikke akkurat nå fordi noen ligger hos stefan og andre har mamma lånt av meg. Disse er vel kanskje de jeg pleier mest å gå med.
Noen andre som samler på øredobber? eller samler på noe annet ?

ci
ci2

Jeg har ikke fått skrevet i bloggen, fordi jeg har vært på overnatting hos kjæresten min. Vi har slappet av, sett film og spist kebab. Men i dag var jeg med Stefan og noen i familien hans på kyrkjetangen, som er en liten fin badeplass. Det var kjempe koslig, deilig å sole seg og det var første gangen jeg har vært uti sjøen å badet i år. Passelig temperatur i sjøen, så det var deilig å bade! Alt var kjempe koslig og dagen var perfekt, bortsett fra at jeg så ut som en litt rød tomat når jeg kom hjem igjen. Ble ganske solbrent, men det blir vel en fin brunfarge etterhvert håper jeg. Så da var det bare til å ta en dusj å smøre seg inn med Aloe Vera. Etter dusjen ble vi så trøtt  etter en aktiv dag med masse bading og hopping fra stupebrett at vi sovnet på sengen. Senere ble det pizza til middag, så ble jeg kjørt hjem av søsteren til Stefan og nå sitter jeg her på sengen å slapper helt av.  
Noen av dere som har blitt solbrent ?? er ikke akkurat deilig.
Jeg har desverre ikke tatt noen bilder fra i dag, så dere får heller se på dette som er solnedgangen fra hytten vår.
Fint sant?

p1010212

p1010225


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits