Hahaha flaut, jaja...

Håper dere likte den!

 


UFF, det er såå flaut! Men jeg håper dere liker den..!

 Blazer // H&M, Topp // Bik bok, Shorts // Bik bok, Sko // Converse

Hadde det utrolig vanskelig for å bestemme meg om hva jeg skulle gå med i dag... Ble veldig rosa! Haha..


Hva syntes dere??

 

 


Alle smykkene er fra Bik Bok. Favoritt butikken min det vet dere!

Hva syntes dere??

 

 Bluse // Bik bok, Bukse // Gina Tricot, Armbånd // Gina Tricot


Ha en strålende fin dag!!

 

 

 
Jeg har hatt en herlig 2.pinsedag med masse gode venner! Siden det var mandag og helligdag, så passet det perfekt med en skikkelig jentekveld hos meg med god mat og snop. Alle jentene var med på å lage nachos med guacamole, rømme og salsa. Utrolig godt!

Etterpå ble det en god runde med Buzz faktisk! Fylt med konkurranse innstinkt og latter! Tror ikke noen av oss hadde spilt Buzz siden det året spillet kom ut... Men vi  koste oss med chips og dipp og masse snop! Så var jo det også en del jentesnakk, masse å gjenfortelle fra helgen og lørdagskveld! Hehe..

Håper det ikke blir lenge til neste gang!


Elisabeth, Christine  og Linn

Tine, Tonje og Elisabeth

Amanda og meg

Så tok vi turen ned i garasjen min, og var der resten av kvelden!

Amanda, Tine, Linn og Tonje

Elisabeth og Christine

Uff, jeg er ikke helt frisk! Jeg vet ikke om dere ser det.. Men jeg har fått øyebettennelse på begge øynene!

SNAKKES

 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en helt herlig fjelltur!

Det er herlig sommervær i Bergen, og da må vi nye dagen mest mulig! Så nå startet meg og to venninner dagen med fjelltur, og senere får jeg hele jentegjengen på besøk! Da blir det deilig mat og sol på terrassen resten av dagen. Jeg gleder meg!

Men nå er det dusjen, vi snakkes!


Meg, Tonje og Therese


Utsikt fra Fløien i Bergen! Her ser du hele Bergen sentrum pluss mer!

HERLIG!

Ha en strålende fin lørdagskveld!

SNAKKES

 
Den siste tiden har jeg virkelig begynt å like colorblocking! Jeg syntes det er utrolig kult og det er noe jeg har begynt å prøve meg på. Det er fint med farger, det ser jo så friskt og fint ut! Jeg blir spesielt veldig inspirert av stilen til Lene Orvik, og får en del ideer der ifra!

Så nå har jeg også planer om å fylle klesskapet mitt med farger av alle slag!

Hva syntes dere om trenden?!

Bildet er tatt fra Lene Orvik.

Vi har fått nye selvskapsvesker på jobben (Morris). Og de glir rett inn i colorblock trenden! Jeg elsker den, så den ble med meg hjem i dag! Den gled liksom inn med akkurat de samme fargene som bildet over. Gleder meg til å bruke den snart!

På baksiden er den bare rosa, så man kan velge hvilken side!

Hva syntes dere om vesken?
Blazer fra H&M // 299 kr

Blazer fra H&M // 299 kr

Topp fra Bik bok // 129 kr

Topp fra Bik bok // 129 kr

Weekendbag fra Morris // 399 kr

Truse fra Bik bok // 49 kr

Hva syntes dere om innkjøpene?!

SNAKKESSommeren er enda ikke kommet til Bergen. For noe drit. Jeg har gledet meg så lenge til sommeren, og sålangt har vi bare hatt tre fine solskinnsdager. Ellers bare regner det..

Men på søndagen var det helt herlig vær, så vi dro til en venninne for å bade. Hun har et svært basseng rett utenfor på en stor fin terrasse! Helt herlig på en fin sommerdag. Så jeg måtte ta med meg kamera! Håper det bare kan bli skikkelig sommer nå, slik at jeg kan ligge der å sole meg hver dag!

Uansett, skal til Rhodos med venninner neste søndag! Det skal bli herlig!

Her er bilder fra dagen:Herlig jenter!

SNAKKES

 
Ååååh, som jeg har savnet bloggingen! Jeg har tatt en lang pause nå, men det betyr bare at jeg kommer sterkere tilbake. Jeg har også savnet alle leserene mine, men de fleste har vel glemt bloggen min nå uheldigvis. Men jeg håper alle dere søte bloggere og ikke bloggere vil følge med nå fremover!

Det har skjedd utrolig mye den siste tiden! Jeg har det utrolig bra og jeg har masse å fortelle dere. Det er også veldig mye som skjer med meg fremover. Jeg skal blant annet til Rhodos neste søndag, Oslotur i juli og sååå den store hemmeligheten! JEG SKAL TIL NEW YORK!!! Jeg skal studere Fashion Management i  NEW YORK.

FAN - FRIKING - TASTIC.....!

Håper dere vil følge med videre søte folk!

Det er også på tide med litt forandring her!! Jeg vil ha nytt design... Jeg MÅ ha nytt design.. Jeg er lei av dette søte, uskyldige greiene... Noen som vil hjelpe?!

SNAKKES

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits