Jeg fikk ikke lagt ut bilder fra i går, fordi jeg ikke tok noen bilder! Men i dag har vi grillet, kost oss og solt oss. Det har vært så utrolig deilig vær og jeg har gått rundt i mini shorts og singlet. Det er så deilig å kunne gå med lette sommerlige klær igjen! Sant?! Ihvertfall startet dagen min med at jeg fikk besøk av mine søte små kusiner, så vi gikk en tur i skogen hele gjengen med hunden min. Senere tok meg, cathrine og ingrid bussen ut til en venninne for å ha en liten grillkveld med jentene. Vi ble faktisk hentet fra buss stoppet og kjørt til døren. Vi grillet først både hamburgere, laks, pommes frites og lagde ris og salat til. Etterpå var det dessert som stod på menyen. Vi skjærte opp jordbær og hadde is til :) Kjempe godt! Fikk ihvertfall skikkelig sommerfølelse og i tillegg fått litt mer farge på kroppen. Noen andre som har fått solt seg litt? :)  Denne uken må jeg ta en ordentlig shoppingtur. Trenger et par nye bikinier og noen fine sommertopper! Må jo se litt fresh ut når sommere er komt. haha

Har tatt noen bilder fra dagen i dag, så her kommer de. Kommenter i vei :)

lfjkhf

lejtedj

lfhdkj

ldifhg

lifhef

mmmmm :)Det er kommet en strålende fin dag med sol og skyfri himmel til bergen! Jeg har langhelg og det betyr masse grilling og soling. I går var jeg med stefan. Vi lagde brownies og det gikk ikke helt etter planen. Det stod på brownies pakken at det skulle være 1 dl vann oppi med blandingen. Men stefan leste feil og helte da 1 liter med vann oppi! Det verste er at vi ikke la merke til at det var noe feil med den før moren hans kom inn å så at deigen bare var brunt vann. Endte med at moren kjørte å kjøpte ny pakke, og lagde brownisene for oss :D. Var ihvertfall veldig koslig og gøy!
I dag blir det grilling! Skal snart ut med noen venninner til en som heter Hege for å grille å kose oss. Det er jo blitt skikkelig sommer her nå, varmt og fint ute. Kommer helt sikkert noen bilder innpå senere fra kvelden :)

                              sommerNå har det seg sånn at jeg tar den samme bussen halv 4 hver onsdag til jobben etter skolen. De siste 9 gangene nå, har en skummel gutt på sikkert 19-20 år som ikke er fult så frisk i hodet fulgt med på meg. Jeg skal ikke være slem, men han ser ikke ut, og oppførselen hans er helt merkelig! Jeg sitter helt fint for meg selv i buss skuret, og plutselig dukker denne gutten opp hver eneste gang. Han setter seg ikke ned på benken, han står heller rett foran meg og vasker brillene sine mens han glor. Det som er så irriterendes er at hver gang bussen kommer og jeg sitter meg ned på en helt tom plass, må han alltid spørre om å få sitte ved siden av meg! Selv om nesten h e l e bussen er ledig. Han sitter seg ned og begynner å smøre inn hendene sine som er fulle av eksem med 3 forskjellige håndkremer, og etterpå tar på seg ull hansker. Dette er egentlig ganske ekkelt å se på! Men så etter at han har gjort dette, så sovner han! Ha legger nemmelig hodet sitt på skulderen min og sovner! Det skjer akkurat det samme hver gang og da mener jeg hver gang! Buss turen varer jo faktisk i et kvarter mens han ligger sovende på meg.. Ikke så veldig koslig. Skal gjøre mitt beste for å unngå denne busse man stalkeren!
Hadde dere likt dere i samme situasjon? :S  Føler bare det er sykt rart!

ELLERS så ligger jeg nå i den gode sengen min! jeg skal ringe stefan straks. Så skal jeg prøve å få en god natt søvn uten de gale feber fantasiene jeg har hatt. 
232923
Et lite bilde av meg :)        

Aloha!
I dag har jeg ikke vært på skolen, fordi vi skulle gå en lang fjelltur og jeg er forskjølet til de grader! Jeg har bare holdt meg hjemme i sengen og mamma har laget et dusin kopper med solbærtoddy til meg. Snufsingen og hodepinen begynner endelig å minke, hurra! Mens jeg bare har holdt meg i sengen har jeg hatt veldig god tid til å lage en ny header. Hva syns dere :)?

Jeg lurer litt på en ting! Noen som vet hvordan man får bildene i innlegget større? For eksempel bildet i det forrige innlegget mitt! Jeg ville hatt det større, men får det ikke til!

Her er syke lille meg uten sminke og med scooby-doo koppen min.

                                   bl2

                                    bl

Jeg har ikke skrevet i bloggen på noen dager nå, så nå var det virkelig på tide å komme seg tilbake! Denne helgen har vært en deilig langhelg. Jeg har hatt fri siden onsdag og begynner ikke på skolen igjen før på tirsdag. I langhelgen har jeg bare slappet av og kost meg med Stefan og overnatting. Jeg har faktisk også vært på kino med mamma, pappa og min bror! Noe jeg ikke har vært på lenge. Vi så faktisk den nye x-men filmen (guttene fikk velge film).... men filmen var bra den, for de som liker action og deilige gutte kropper! Det var en veldig koslig kveld med familien.
Stefan overnattet hos meg fra fredag til lørdag. Vi leide filmene twilight, fatso og en eller annen cowboy film som mamma å de så. Jeg koste meg kjempe masse med snop, film og armene til stefan rundt meg. Elsker gutten min!
Forresten holdt vi nesten på å kjøpe oss en stor hytte i helgen! Bildene på nettet viste en kjempe stor drømmehytte til 2,5 millioner, men i virkeligheten var den ikke akkurat den fineste kiwi'en i fruktskålen.. Så vi fortsetter å leite videre :) Ellers har jeg på denne søndagen vært ganske dårlig. Jeg har faktisk mistet stemmen, snottet renner og hodepinen vokser til de grader :(  ønsk meg god bedring! he he.. Jeg tror jeg til og med har fått feber mareritt, vet ikke helt hva det er meeeen, jeg har mareritt om jobben haha! drømmer at det er gjenferd på lagerrommet.. spesielt? jeg vet.

Her er noen bilder av min kjære fra fredagskvelden :)

                                        min gutt


Jeg bare lurer på hva dere syns ?
Burde jeg gå tilbake til den forrige, eller skal jeg beholde denne :)?

Den gamle:

fff2I helgen har det vært masse stress. Eller mamma har stresset fordi min bror konfirmerte seg på søndag. Vi har hatt alt besøket hjemme, så har vært mye ommøblering og slikt!  Så har jeg bare ikke hatt tid til å blogge heller :)
Forresten min lille fetter på 5 år er blitt så flink å rime! Min onkel lærte han å rime navnet mitt med fitte forran hele familien mens vi satt med bordet å spiste :) kremt "stolt" kremt..
I dag var det enda en tentamen, denne gangen var det rettslære. Gikk faktisk helt fint for de som lurer! Nå har jeg bare 2 igjen, som kommer i morgen og på onsdag. Gleder meg til å bli ferdig!

Etter tentamenen i dag var jeg på senteret med Linn og Iselin, spiste noen cheesburgere og pommes frittes og bare gikk rundt å kikket litt på klær. Vi var for det meste innpå Bianco footwear, de har utrolig mange kule sko der. Jeg ble faktisk meget så glad i ett av parene, som var lilla! Var en lilla veske der og som matchet skoene perfekt! holdt nesten på å kjøpe det. skal nok gjøre det en dag når jeg får lønning! Jeg har begynt å like veldig godt silketopper! syns de er veldig fine! likte den i blå. så har jeg falt litt for lilla topper :P

Her er bilder av en bukse og en topp jeg likte sammen med et bilde av den lilla skoen!

                                  lilla

Skoen ser mer lilla ut i butikken. Den lilla vesken fant jeg ikke bilde av !
Lilla sko er fra Bianco, kr 550,-
Bukse og topp fra bik bok.
Hva syns dere ? kanskje jeg skal kjøpe det :D


Aloha!
Økonomi tentamen i morgen, shit! Jeg sitter her å øver og øver, men det går rett inn og rett ut igjen. Nå er jeg lei, så jeg følte for å skrive dette fantastiske innlegget :)

Jeg har en del planer fremover nå! Noen av de gleder jeg meg helt sinsykt til, og andre ikke fult så mye.  Her er planene mine:
- å være veldig glad når jeg er ferdig med økonomi tentamen.
- Konfirmasjon til min bror på søndag!
- Resten av tentamene neste uke.....
- 16 og 17. mai ! bursdagsfest til Linn den 16.mai
- Snart skikkelig sommer :D

det var de store planene mine foreløpig. Men den største planenen av de alle som jeg nesten ikke klarer å vente til nå, fikk jeg vite i går av min kjære Stefan!
Jeg skal nemmlig ikke på noe ferie denne sommeren, så jeg skal bare være hjemme å jobbe. kjekt sant? Ihvertfall så ringte Stefan meg i går å spurte om jeg ville være med de på en liten ferie i sommer. Jeg ble så glad, dere aner ikke! Ferie med kjæresten må være utrolig koslig. Moren hadde faktisk spurt om jeg ville være med. Stefan har den skjønneste familien. Elsker de :)  De har tenkt å leie ett hus ved sjøen, virker veldig koslig og gøy. Stedet vi skal til er altså Kristiansand. Så kunne det hende vi tok en dagstur over til Danmark. Men det går jo helt fint, har aldri vært i krisiansand før og heller ikke vært i Danmark siden jeg var ca 3-4 år gammel! GLEDER MEG!  Skal noen av dere på ferie med kjæresten ?  :)


                        lekfjkd

Bilder fra Danmark da jeg var liten. Så jo ut som jeg hadde det utrolig gøy!
Bare det skal bli mye gøyere i sommer sammen med kjæresten <3Lørdagen var det på gang med jobb fra 1 til 6 som vanlig. Ikke så veldig folksomt i butikken, så dagen var laaaaaaaaaaang.
Senere på kvelden var jeg med Cathrine, bestemte oss for en overnatting hos meg. Veldig koslig for dette hadde vi ikke gjort på lenge! Skikkelig koslig med en ordentlig jenteprat innimellom :) Ingrid kom også på besøk en liten stund, så ble som en liten jentekveld :) Vi gjorde egentlig ikke noe annet spesielt enn å snakke. men koslig var det ihvertfall !
I dag har meg å cathrine gått en tur med hunden min nede i skogen. Den er jo helt hyper når jeg slipper den løs. Elsker å løpe rundt, tar helt av! SÅ skal jeg bare slappe av resten av søndagen. Kanskje jeg tar en tur å øvekjører litt, jeg er blitt veldig god på det nå! kan alt med gir å greier.. Teorien og kjøretimer må jeg begynne på nå snart, så jeg blir ferdig med det.  Nå tenkte jeg ihvertfall å se en film som pappa leide i går. Den heter YES MAN med Jim Carrey.  Skal bare slaske i sengen å slappe helt av!
I morgen er det starter tentamene igjen, nynorsk tentamen i morgen og matte på onsdagen. wooho. jeg dør.

Her er noen bilder av meg og Cathrine som ble tatt for en stund siden.  
n6574900401846926665   
Cathrine & meg
n65749004018469374658
Cathrine før hun fikk brunt hår
n65749004018469302089

n65749004018469271011

Bestevenner vettu i53889078385926I går 1. mai var jeg først en liten tur på shopping med mamma, måtte hjelpe hun med å finne en fin topp til en fest hun skulle på. Endte opp med en kul grå topp til 800kr til mamma og en singlet og Harlem bukse til meg.
Senere på kvelden var jeg med cathrine. Vi dro opp til Karoline på en liten fest som var kjempe gøy med masse koslige folk! Etter festen dro de fleste på byn, så jeg dro opp til min kjære Stefan for å overnatte hos han. Kjempe koslig, elsker å sove sammen med kjæresten min! Hvem liker vel ikke å bli holdt rundt og kysset på ?! :D

32241902375600547679200546688277637344n
Et lite bilde fra festen i går :)

Hade på badet!


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits