Akkurat nå har jeg ryddet hele rommet mitt og hele badet våres. Så nå er det skinnende rent! Solen skinner ute og det blir bare varmere og varmere hver dag nå. Jeg elsker det! Da er det på med shortsen og lette sommerklær. Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag... Men jeg skal ihvertfall ut!

Kanskje det blir fotball med gutta.. Eller kanskje det blir grilling med venner.. Vi får se!

Håper alle har en kjempefin dag, lover å blogge mer fremover nå!

Hand's up for sommeren!

 
Her er dagens antrekk! Haha, veldig sterkt sollys, så jeg myser med øynene på alle bildene jo!

Det er utrolig fint vær i Bergen for tiden, og jeg bare elsker det!  

Hva syntes dere om antrekket?
Alt av antrekket er fra Bik bok.Elsker å ta bilder av blomster! Det er så sommerlig og fint!!

 


I går var det 50 % på alt i Bik Bok butikkene, så da ble det jo litt spontan shopping!! Da fikk jeg med meg hjem et par plagg som jeg har hatt lyst på lenge og til mye billigere pris! Utrolig gøy at Bik Bok har så mange gøye tilbud og såpass ofte! Herlig, i og med at Bik Bok er min yndlingsbutikk for tiden.. Finner alltid noe jeg liker der!

Hva syntes dere om innkjøpene?Orginal pris:

Hvit bluse // 299 kr , Hvit blondetopp // 179 kr, Hvit topp // 149 kr, Blå playsuit // 249 kr, Rosa Kjole // 249 kr

 


Jeg har falt helt for disse bikiniene fra H&M. Elsker fasongen og fargene!

Jeg gleder meg til sommeren kommer og jeg kan sprade rundt i bikini på badesteder sammen med kjæreste og venner! Jeg elsker sommeren. Det er da kjærligheten virkelig blomstrer!

Er dere ikke enig??

 

 Dette er bare litt av tiden sammen med deg Stefan!

JEG ELSKER DEG! VI HAR OPPLEVD MYE SAMMEN! ♥

 
Hei hei!

Fra lørdag til søndag ble det sleepover med noen av jentene! Det er så koslig! Jeg har ikke hatt overnatting med venninner siden første klasse på videregående! Og det er jo sånn ca. tre år siden nå... Vi bestemte oss å lage nachos! Det er så sykt godt med masse guacamole, salsa og mais! Resten av kvelden gikk til skikkelig jentesnakk.. Da mener jeg nesten hele fem timer med jentesnakk før vi la oss på puten! Jenter har alltid mye å snakke om!

Jeg har ihvertfall hatt en utrolig koslig helg med jentekveld både fredag og lørdag.

Nå savner jeg bare kjæresten min...!


Amanda og TineAmanda, meg og TineSøte Linn!

Jeg er ikke helt med på bildet...


Hvordan har din helg vært?

SNAKKES!

 
Jeg har hatt en kjempe koslig dag i dag!

Dagen startet med at meg og mamma gikk og tok godkjente kopier av vitnemålet mitt, deretter gikk mamma og fikset neglene sine mens jeg så på... Så tok vi en koslig lunsj/middag på senteret sammen med mormor! Deilig thai mat. Jeg bestiller alltid det samme da! Frityrstekt kylling i sursøt saus, namme nam!
Dårlige mobilbilder... ehe!

Ellers har jeg hatt jentekveld hjemme hos meg i dag! Utrolig koslig siden garasjen våres er ferdig. Vi har et stort rom over garasjen med flatskjerm, biljardbord, fotball bordspill og masse annet gøy! Tenkte å vise dere på en videoblogg kanskje!..

Men uansett, jentekvelden har vært kjempekos, synd jeg glemte helt å ta bilder!

NATTA!

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits