I dag har det vært en fiiinfin dag! Sol og fint vær, bare synd det blåser og er litt kaldt. Jeg føler meg skikkelig klar for sommer nå! I dag hadde vi en kort dag på skolen, var ferdig klokken ti faktisk! Grunnen er at jeg hadde forberedelsesdag for rettslære tentamen. Har vært en liten tur på senteret og kjøpte meg ny bikini. Dere skal få se den senere, den er kjempefin! Genser fra Bik bok, 199 kr
Veske fra Morris, 299 kr

Mååååå gå! Ellers kjører bussen fra meg. Skal på jobb nå!

SNAKKES!
Kjæresten min ble 18 år denne helgen! Vi har rett og slett bare tatt det helt med ro og slappet av. Hele lørdagen gikk ut på at stefan feiret voksenbesøk, så det ble masse god mat og gode kaker! Håper han ble fornøyd med presangen fra meg, og hadde en fin bursdag! Ellers har det ikke skjedd så mye i helgen, men jeg vet det er blitt litt lite blogging nå og det blir det kanskje nå denne uken også! Grunnen er masse tentamener som kommer, som jeg må konsentrere meg om!

Jeg ga stefan rose til 18 års dagen, så vi tok en liiten photoshoot!
SNAKKES
I dag tenkte jeg å ta en skikkelig ansiktsrens! Så jeg brukte tre produkter fra Mary Kay som jeg syntes funker utrolig bra. Jeg trengte virkelig å fukte huden min litt og forfriske den etter en lang vinter! Nå som sommerværet er kommet trenger huden litt forfriskning, fordi jeg syntes huden min virker så tørr! Så disse tre produktene anbefaler jeg til alle!!Den første kremen fra høyre er en lett rensekrem som fukter fjeset litt før du skal ta på skrubbe krem og ansiktsmasken. Kremen i midten er en skrubb krem, som har små krystall biter som skrubber vekk tørr hud mens du påfører den. Den siste kremen er ansiktsmasken som gjør tørr hud myk og glatt og den skal være på i ca 10 minutter.

Se heeer, uten sminke å greier! Ansiktskremen er faktisk rosa også, haha!

Snakkes!
ååååh, det er så utrolig deilig med sol og varmere vær nå! Alle blir i veldig godt humør og alle er mye ute. Det er heeeerlig! Blir et kjapt innlegg dette her, for nå skal jeg til byen og shoppe litt og kose meg i solen!

Håper dere alle er ute å koser dere masse i dag!!!

Vi snakkes!

I dag har det vært en deilig dag med masse sol og varmere vær! Jeg har overnattet hos kjæresten min til i dag og fått sovet lenge. Vi bestemte oss for å dra til byen for å shoppe litt, men stefan endte opp med en fotball shorts og jeg med ingenting for en gangs skyld. Ellers spiste vi på kina restaurant som alltid er like kos! Elsker maten der, får bare ikke nokk av den! Ellers har jeg vært på frisør show i dag sammen med min kjære mormor som er frisør. Det skal dere få se bilder av i morgen!

Håper dere har en kjempe fin helg!!

SNAKKES!! :)


Nå er rommet mitt så strøkent som det går ann å bli. Ifølge meg da!

Hva syntes dere om rommet mitt daaa ?Så nå har dere sett dette også :)

SNAKKES!
I dag var det min siste dag på skolen for denne uken. Jeg har glattkjøring i morgen og fri på fredagen. Deeilig! I dag skjer det ikke så veldig mye mer enn at jeg skal på jobb fra fire til åtte. Så det blir ikke mye blogging bortsett fra at jeg tenkte å vise dere rommet mitt senere i dag. Jeg har nemlig ett veldig rotete rom akkurat nå, så utfordringen min i dag blir å rydde rommet!  Får håpe dere liker rommet mitt!!

Her er en liten smakebit på hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå!Jeg har funnet meg tre farger jeg vil satse på til sommeren, som jeg liker veldig godt! Jeg elsker disse fargene på grunn av den lyse og sommerlige tonen i klærene. Nedenfor har jeg funnet akkurat det jeg vil kjøpe, og det meste er fra H&M, så det er ikke i det dyreste slaget. Dessuten elsker jeg denne søte og sommerlige klesstilen!

Her er det jeg ser for megHvit Topp, finnes i alle butikker til en billig pris!
Finnes lignende rosa/beige jakke på Gina Tricot
Øredobbene fra H&M, 29,50 kr
Lignende
shorts fra H&M, 199 kr
Jeg har også kjøpt meg armbånd i make mønster som øredobbene fra H&M, 69,50 krHva syntes dere? Hvilke sommerfarger blir dere inspirert til å bruke?


Vanligvis bruker jeg aldri neglelakk. Hvis jeg gjør det, bruker jeg kun blank neglelakk. Men så fant jeg disse her på H&M til 39,50 kr og jeg er kjempe fornøyd! De har neglelakker i alle slags farger, men jeg har funnet meg tre favoritter.

Har dere prøvd disse før?


Den blå neglelakken er driit kul! En knall blå farge, som folk legger godt merke til og setter prikken over i'en i ett antrekk! Personlig syntes jeg at blå neglelakk er utrolig kult!

Dette er den absolutte favoritten min. Fargen er en sterk og fin sommerfarge som jeg bare elsker. Kjempefin!
Den siste fargen er en veldig lys rosa farge og veldig sommerlig.


Disse neglelakkene er veldig fine å ha på! Men det er ett lite minus med dem. For det første så blir de litt svak på, så du er nødt til å legge på to strøk. Da blir de perfekt! Men de bruker også litt lang tid på å tørke, så du må nokk vifte rundt og blåse på dem en liiiten stund før du kan vimse rundt omkring!
Å jobbe på påskeaften... det er kjekt det! Bortsett fra at jeg ikke hadde noen kunder i butikken meste parten av dagen. Det var kanskje litt kjipt å stå opp tidlig i dag, men det var ganske så lett tjente penger, og det trengte jeg! Det har vært litt full fart i dag. Etter jobb var det rett i middagsbesøk som varte til halv 1 i kveld. Hva i helsikken gjør man i middagsbesøk fra klokken 4 til klokken halv 1??? Jo.. vi ser filmer fra da jeg ble født til den unge damen jeg nå er blitt!
Det forklarer saken med sen blogging i dag :)

Fikk dere påske egg i år?!Når jeg kjeder meg på jobb ender jeg opp med dagens PENESTE outfit bilde!Endte opp med å lese [mag] mens jeg spiste GO' morgen yoghurt, lakket neglene og hørte på Michael Jackson.. Tror søren med at jeg kan alle sangene hans nå! Kommer ett nydelig bilde av kjedsomhet her under ♥ 
 


Høydepunktet av dagen min!!! Jeg fikk påske egg i år, etter at meg å min bror har mast i to uker om å væære så snill å få det i år.. Du skjønner, mamma mener vi er blitt for stor. Jeg er overlykkelig!!!
mmmmmmmmmmmmmm!

Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits