Ser dere noe nytt med meg i dag??

Jeg har faktisk dusjet i går kveld og IKKE strittet håret i dag!! Jeg har til vanlig en del fall i håret, men jeg hater det, så derfor stritter jeg håret hver dag! Men, i dag prøver jeg noe nytt... Haha, begynner egentlig å like det... Litt ihvertfall!

SNAKKES!

 
Jeg tenkte å komme med en liten anbefaling til dere! Jeg kjøpte en neglelakk på H&M da jeg var i Oslo forrige helg, og jeg er bare så utrolig fornøyd med den! H&M neglelakkene har jeg sjeldent vært fornøyd med før, fordi du må minst ta på tre lag med lakken før den sitter fint på! De er vanligvis veldig tynne og blir skrelt av bare dagen etterpå..

Jeg elsker neglelakk! Da ser neglene mine mye finere ut og de blir mye sterkere. Mine negler knekker og deler seg hele tiden fordi de er så tynne.. Og da hjelpe neglelakk veldig mye for meg hvertfall!

Uansett. Over til anbefalingen min! Jeg kjøpte denne neglelakken på h&m og er utrolig fornøyd med den! Den trenger bare et strøk og så holder den i nesten en uke..! Stor forbedring fra de andre neglelakkene de solgte på h&m før denne nye kom! De koster bare 39,50 kr!!

Har du prøvd denne neglelakken?!
Hehe, jeg griser sånn når jeg tar på neglelakken selv... Umulig å få den skikkelig innenfor kantene!


SNAKKES!
 

 


Nå er det Paradise Hotel tid! Kom nesten nettopp hjem fra jobb, så jeg skal slappe helt av på sofaen med litt middag... Kommer med en liten anbefaling etterpå!!

Følger du med på Paradise Hotel? Hvilket par heier du på?

 Skjorte // Bik bok, Topp // Bik bok, Bukse // Gina Tricot, Sko // Converse

Hva syntes dere om antrekket?


Vest // Avenue, Topp // Zara

Hva syntes dere om antrekket?

I dag er det mandag og da betyr det jobb. Så jeg må nesten løpe til bussen nå!! Jeg jobber som oftest senvakter, så da blir det lite blogging utover dagen. Jeg er ikke hjemme igjen før halv ni tiden...

 
I dag har jeg vært med kjæresten min! Så da har det vært kjærestetid og ikke bloggetid. Det har bare vært en helt rolig søndag, så vi har bare slappet av og sett søndagsfilmen på tv! Det er alltid like koslig med litt film, kos og snop! Er det noen av dere som så søndagsfilmen "Along came Polly"?

Stefan kom og hentet meg i den nye bilen sin i dag tidlig! Veldig gøy at han endelig har fått bil! Men når han kom så hadde ikke jeg stelt meg ferdig! Så da er det jo veldig kjedelig å vente på meg, hehe...


Måtte stritte håret ferdig vettu..Stefan sitter på doen og venter på at jeg skal bli ferdig.....K j e d e l i g.

Skjønningen min!

 
Hva syntes dere om den lille videosnutten? Hehe...
Veske fra Morris // 499 kr

I går kom det nye vesker på jobben igjen! Kjempe masse fint!! Jeg fant en favoritt med en gang, men er usikker på hvilke farge jeg skal velge! Hva sier dere?!

Skal jeg være litt vågal og tørre å kjøpe vesken i den kule grønnfargen, eller skal jeg kjøpe den i brun?!

 


Jeg filmet ikke så veldig mye mens vi var i Oslo i helgen, men jeg har klart å lage en liten gøy videosnutt av det! Så jeg håper dere liker den! Jeg er jo fortsatt nybegynner på det med redigeringen av filmer...sååå, men jeg håper det blir bra!

Nå skal jeg på jobb, så jeg må løpe til bussen! Videbloggen kommer senere i dag når jeg er ferdig på jobb!

SNAKKES!
Skjorte // Bik bok, Smykke // Bik bok, Singlett // Gina Tricot, Belte // Gina Tricot, Bukse // Gina Tricot.

Hva syntes dere om antrekket?

 


Oi... Jeg er på 9. plass på topplisten i Bergen! Det er jo veldig kjekt, bloggelysten bare vokser og vokser! Tusen takk til alle de som går innom bloggen min, håper dere liker det dere ser! :-)

 Playsuit fra Bik bok // 149 krShorts fra Gina Tricot // 299 krShorts Bik bok // 299 krTopp fra Bik bok // 249 krTopp fra Bik bok // 99 kr

Topp fra Zara // 99 krBelter fra Gina Tricot // 129 kr stk.
HVA SYNTES DERE OM INNKJØPENE?

 
Jeg kom over en video der Voe spiller i "Paradise" med sine venninner! Jeg syntes det bare var tidi!

Er jo gøy å dumme seg litt av og til!

Hva syntes dere om Paradise Hønefoss ?!


SNAKKES!

 
Jeg spiste det til frokost og jeg spiser det igjen til kvelds!

Det er jo ganske så sunt og veldig godt med et kaldt glass melk til. Blir aldri lei av det!  

 


Jeg elsker disse toppene og shortsene fra bik bok! Disse hadde vært perfekt i sommer. Veldig sommerlig og fint! Jeg bare ser det for meg! haha..

Hva syntes dere om det?

 
På søndagen ble det bare en helt avslappet morning, i og med at vi var ute på lørdagskveld! Vi skulle egentlig ta en tur til Frognerparken og så operaen, men vi droppet det og bare gikk til operaen siden det var rett ved siden av Oslo S.. Like greit, vi var så sykt slapp den dagen!

Her er bilder fra dagen:

SNAKKES

 
Dag nr. to i Oslo ble det masse shopping! Vi tok turen inn mot byen og til Karl Johans gate. Det var utrolig koslig, spesielt når det plutselig var så fint vær på lørdagen! Solen skinte og det var rett og slett deilig! Vi fikk sett på slottet, shoppet masse og spist på en restaurant som heter Olivia på Aker brygge. Kjempe god pizza der!

Vi shoppet for det meste på Bik bok, H&M og de andre vanlige kjedebutikkene! Vi var jo også selvfølgelig innom Zara, siden vi ikke har den butikken i Bergen. Men jeg må egentlig helt ærlig si at jeg syntes Zara butikken er veldig oppskrytt! De har jo veldig mye fint, men man må virkelig lete for å finne noe man liker! Jeg syntes også at butikkene var veldig rotete, men det var jo lørdag og masse folk så jeg skal ikke si så mye på det! Haha..

Uansett, jeg har tatt masse bilder denne dagen! De fleste har jo sikkert sett slottet, Karl Johans gate og stortinget og slikt! Men jeg syntes det er litt koslige bilder, så her er de!


Amanda, Iselin, Tonje og Christine!

Utenfor Jan Thomas studio, haha...
Slottsparken, på vei mot slottet!


Solen stråler jo! Det var helt herlig! Hadde vært kjedelig med dårlig vær første gangen vi var skikkelig i Oslo. Hehe.
På dette bildet under, får jeg faktisk kjeft av slottsvakten fordi jeg stod alt for nærmt det "lille huset" haha..
Etterpå var vi innom Pascal, som er et konditori! Tonje er utdannet konditor, så vi måtte jo innom og se! Kjempe masse gode saker der. Og masse masse god sjokolade! Nam nam nam!
Karl Johans gate
Så gikk vi til Aker brygge for å spise god middag! Vi spiste pizza hele gjengen og koste oss med et glass øl. For så og senere gjøre oss klar til fest hos Iselin og Jesper!


Senere på kvelden etter vorset hos Iselin og Jesper skulle vi egentlig på byn.. Men herregud! Det er jo INGEN utesteder i Oslo.. Vi var utrolig skuffet over hvor dårlig det var..! Altså, vi er jo snart 20 og noen var allerede blitt 20. Men det er ingen 18 års steder og det kostet 230 kr å komme inn på flere steder! Det er helt utrolig, Bergen er helt klart mye bedre på utesteder. Vi dro like godt bare tilbake til Iselin og Jesper og fortsatte der i stedet..

Vi gikk faktisk rundt og spurte masse ungdommer om hvor de beste utestedene i Oslo var.. Og ingen klarte å svare på det! De visste faktisk ikke, fordi det nesten ikke var noen! Så da spør jeg dere bloggere fra Oslo!

HVOR ER UTESTEDENE?!

Hvor går dere fra dere er 18-20 år liksom... Merkelig, når det er hovedstaden! Haha.

 
Jeg har ikke fortalt dere grunnen til at jeg ikke bloggen i helgen! Fordi jeg har vært i OSLO for "første" gang. Da har jeg ikke hatt dataen min med meg, så jeg tenkte og blogge om Oslo-turen nå i stedet! Jeg har vært i Oslo før, men bare når jeg var liten.

Jeg har tatt masse bilder og jeg har filmet en del! Så jeg har tenkt å blogge en dag om gangen fra Oslo og så til slutt vise dere filmen når den er ferdig redigert! Høres det bra ut? hehe.

Her er bilder fra toget og når vi kom frem til Oslo hos et godt vennepar av meg! Det var kjempe koslig å bo hos de! Lenge siden jeg har vært i Oslo.

Bilder fra toget:Nå vi kom frem til Iselin og Jesper lagde vi god taco til hele gjengen! Kjempe mett etter all maten, men det er alltid plass til litt godteri etterpå med film til!Det ble en litt tidlig kveld denne dagen! Vi var så trøtte etter en lang syv-timers togtur, så vi fikk skjønnhetssøvnen våres til å shoppe dagen etterpå!

SNAKKES!


Jeg er så glad vi har fått inn alle disse fine vårveskene på Morris! Dette er ihvertfall noen av mine favoritter på jobben. Vi har alle veskene i forskjellige farger også! Vi har forresten 300 kr rabatt på alle våre fine vesker i skinn nå, så det er bare å stikke innom og se!

 Dere kan gjerne sjekke ut de fleste veskene fra Morris HER.

 
Jeg tok en liten pause. Ikke fordi jeg trengte det! Men fordi jeg ikke har hatt tid til bloggen. Det skjer så mye for tiden! Det skjer masse ting på jobben, det skjer masse ting med venner og det skjer masse ting hjemme. Så jeg har rett og slett vært skikkelig busy busy..!

Men nå blir det andre baller her! Og det skal jeg fortelle dere i morgen tidlig, for nå skal jeg få skjønnhetssøvnen min! hehe...

Her kommer tidenes dårligste bilder på bloggen. Webcam bilder...


Tommel ned for dårlig tid til blogging!


Tommel opp for mer blogging fremover!! hurra.

SNAKKES I MORGEN TIDLIG!

 


Kjolen er fra asos.com og koster bare 467 kr.

Jeg elsker fasongen på den!

 
I dag klarte en venninne og dra meg med ut på tur! Så da ble det tur på fjellet, og jeg dro med meg hunden min Elvis! Jeg syntes egentlig det er veldig kjekt og sunt å gå på fjellet, men av en eller annen grunn bare skjer det aldri. Jeg er den typen som absolutt stresser veldig med å komme seg opp fra sofaen og ut på trening... Man skulle egentlig ikke tro det, siden jeg har gått på håndball i ca 8-9 år. I tillegg til at jeg gikk på fotball i 2 år rett etterpå!

Men jeg kan bare ikke noe for det, og det suger rett og slett.. Jeg har så lyst å trene, men jeg liker best å trene i lagsport om dere skjønner! Ikke det at jeg ikke vil trene på treningsstudio for eksempel, men jeg vil bare ikke bruke penger på det! Da kan jeg like godt jogge ute på gaten. Men jeg jogger jo bare om sommeren eller når det er passelig fint vær. Jeg har faktisk brukt 1 år nå på å bestemme meg om jeg vil begynne på treningsstudio eller ikke.

Men nå er jeg så heldig som har en god venninne som pusher på meg og får meg til å være med på fjelltur! Det er egentlig utrolig greit!.. Da kan jeg ta med meg hunden min, som absolutt elsker fjellturer, og jeg har en god venninne og snakke med på veien. Det gjør det litt mindre kjedelig! Så er det litt greit å føle seg litt sporty innimellom. Jeg skulle ønske jeg aldri sluttet med fotball!

Er det noen av dere som har det slik også?! Håper det ikke bare er meg som er litt slapp i fisken, hehe.

SNAKKES!

 


Skjorte // Bik Bok, Shorts // Bik Bok, Smykke // Bik Bok, Ring // Bik Bok

Altså, hele antrekket fra Bik bok... Jeg elsker Bik bok! Haha... Bik Bok Bik Bok Bik Bok......

Dette var gårsdagens antrekk fra da jeg skulle i bursdagsbesøk til venninnen min!

 Hva syntes dere?

 
Nå er jeg nettopp kommet hjem fra bursdagsbesøk hos en venninne av meg som heter Tine! Hun ble 20 år i dag og feiret det med god mat, vin og en helt herlig oreokake. Enda en dag med en del av jentegjengen samlet. Det er såå koslig! Tine hadde stelt i stand masse god mat, kake og pai helt selv. Denne jenten er flink! Så jeg kan godt si at jentene rullet hjem på store mager etterpå! Eller vi rullet hjem i bilen min, haha..

Ellers sitter jeg nå i god-stolen i stuen og slapper av! Er av en eller annen grunn bare utrolig sliten akkurat nå. Skal bare lese litt blogger og så er det rett i seng! Bare veldig kjedelig at jeg har søvnproblemer for tiden...

MEN, uansett...

Jeg håper bursdagsbarnet koste seg masse i dag, det var veldig koslig!!!


Her er Tine, bursdagsbarnet!


Masse god mat!


Jeg liker absolutt ingen kaker, utenom brownieskake! Men denne oreokaken var helt herlig! Det var første gangen jeg smakte oreokjeks i det hele tatt.. Så nå har jeg smakt det også!!


Skikkelig serriøs samtale på gang... Har ikke peiling på hva vi snakker om, haha!

Så vil jeg bare til slutt si at outfit bilder fra kvelden kommer i morgen dere. Så jeg håper dere liker det!

SNAKKES!
I dag har jeg vært på café med masse gode venninner! Det er så koslig å gjøre slike ting innimellom med venninner som man sjeldent ser. Det ble god og varm kakao med krem og sjokolade på toppen på hele gjengen! Det var kjempe koslig og bare sitte å snakke sammen og få blitt litt oppdatert på hva som skjer rundt i vennekretsen.. Vi satt faktisk på café i hele fem timer!!! Tiden bare fly forbi når man har det gøy!

Håper vi fortsetter med dette og at det ikke går så lang tid mellom hver gang!


Amanda og Iselin
Rebekka og meg

Nå sitter jeg hjemme i leiligheten til to gode venninner sammen med to andre og koser oss med masse snop, chips og god vin! Så blir det sikkert enda mer jentesnakk resten av kvelden! Med gode venninner er det alltid noe å snakke om. Det er så herlig!

SNAKKES!


Nå har jeg tatt på meg min nydelige grønne morgenkåpe, mens jeg sitter slapp som en fisk og ser på Batman på tv faktisk. Jeg skal bare spise en bolle eller to og så er det rett i seng! Skal opp tidlig i morgen og så skal jeg inn til byen med en del venninner og spise lunj sammen. Er så sjeldent vi er hele gjengen sammen for tiden. Alle går på skole og jobber, så da er vi veldig opptatt hele gjengen!

Uansett, god natt dere! Sove godt og drømme søtt alle sammen, så blir det mer blogging i morgen og bilder fra lunsjen! ♥

 


Det er sol og fint vær i Bergen! Utrolig deilig, selv om det snør et par sekunder og så er det blå himmel og sol igjen! Det har skiftet mellom snø og strålende vær i hele dag!

SNAKKES!
I dag har jeg hatt fri fra jobb og bestemte meg for å fikse hele klesskapet mitt! Jeg har ikke hatt orden i det på lenge, fordi det holder på å falle fra hverandre! Så klærene mine har lagret seg på pulten min på rommet i en god stund. Men med litt høy musikk og synging, så var det ferdig på bare tre timer! haha...

Nå er jeg endelig ferdig med klesskapet. Jeg har fått hevet masse klær som jeg aldri bruker og klesskapet er blitt mye mer ryddig og oversiktlig! Deilig å endelig være ferdig med det! Så nå skal dere få se før og etter bilder fra klesskapet mitt! Jeg er fornøyd!! 

FØR:ETTER:Den øverste skuffen med topper og shorts har jeg ikke hatt til til å rydde i enda! Men det skal gjøres så fort jeg får tid! Nå skal jeg til mormor og stripe håret mitt, endelig! Jeg er blitt så mørk i håret nå..

Så blir det deilig hjemmelaget pizza med familien der etterpå!

SNAKKES!

 


Skjorte // Bik bok, Smykke // Bik Bok

Jeg er litt usikker på den nye skjorten. Jeg syntes den er veldig kul, men på en måte så minner den meg om en nattskjorte! Skulle bare hatt en matchende nattbukse liksom, haha.. Men den er drit kul og jeg håper jeg får brukt den mye!

Hva syntes dere? Skal jeg beholde den eller ikke?

 
Nå skal jeg kose meg med tv og gode boller som mamma har kjøpt! Deilig å slappe av litt, men nå er jeg lei av å ha så mange fridager fra jobb.. Trenger å jobbe, elsker jobben min! Det er så kjedelig å bare sitte hjemme på fridagene i uken, mens alle venner er på jobb og skole selv. Heldigvis får jeg en del ekstravakter fremover!

Men som sagt, nå skal jeg kose meg med boller og tv titting. Ha en fin onsdags kveld videre jenter og gutter!

Hva syntes dere om antrekket mitt for i dag?Genser // Bik bok, Haremsbukse // Bik bok, Sko // Bianco, Jakke // Vila

Deilig og komfortabelt med haremsbukser, syntes jeg! Elsker det

 

bloglovin bloglovin bloglovinImage and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits