Jeg er litt sent ute med bildene fra lørdags kvelden! Jeg beklager for at det har blitt veldig lite blogging i det siste, men nå fortsetter jeg! En av grunnene til at jeg ikke har blogget er at jeg ikke har funnet kameraet mitt, fordi mamma har ryddet det vekk ett sted.. typisk! haha. Men dere lesere følger med på meg i tykt og tynt! Liker jeg å håpe på da! ♥

Festen starter med noen fine og søte bilder...
Meeen sååå, blir det helt vilt for seg !
Snakkes ♥
I dag har Stefan og jeg vært å besøkt akvariet i Bergen! Jeg elsker akvarium. Det er så mange fine og kule fisker der som tar all oppmerksomheten. I dag skulle vi til akvariet fordi de hadde endelig klart å få hai tunellen "opp å gå". Men så må jeg si at den skuffet meg. Den var mye mindre enn det jeg hadde trodd og haiene var pitte små. Hadde trodd det skulle være kjempe svært og fått meg til å gape etter de! Men neeeeeidaaa. Ellers er det jo påskeferie nå folkens!!!!!! Det er så deilig med litt fri og slippe å tenke på skolen en liten stund. Håper dere alle finner på masse tull og kos i påsken, det skal ihvertfall jeg!


Hva syntes dere om fiskene da?


Tok bilder med mobilen, så ble ikke så veldig klare og fine bilder denne gangen!


Ble litt dårlige bilder siden jeg brukte mobilen denne gangen, men men!


Øredobbene er fra Morris, 49 kr

Jeg elsker øredobber! Hva syntes dere?

Dette må være den kosligte kvelden jeg har hatt på lenge!! Det er så utrolig koslig å gå ut å spise med venninner. Det er alltid noe spennende å snakke om eller ting å dele med hverandre. Ender alltid opp med skikkelig girltalk! Håper det ikke blir lenge til neste gang!


Karoline


Linn


Amanda


Maten var utrolig god, som alltid på T.G.I Fridays

SNAKKES
HVA SYNTES DERE?

Genser fra Zara, 120 kr
Neglelakk fra H&M, 39 kr ?
Topp fra Gina Tricot, 129 kr
Bukse fra Gina Tricot, 199 kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr
Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjonen, 600 kr
SHIT... jeg kan ikke skrive mer, må løpe til bussen! Skal på T.G.I FRIDAYS med venninner!!

SNAKKES

Nemmlig.... RUSSEKLÆRENE! Jeg kan ikke vise alt jeg har bestilt, det kan bli litt for mange bilder!

Her er den fantastiske russebaggen min, med det spennende innholdet jeg skal vise dere!


Dette er hva baggen inneholder:

Mørkebrun puuuse genser, kjempe deilig!Russehatt og russefløyteRussebuksen min <3


    
Genseren, russebuksen og skoene
   

Onepiece og coolerbagOg sist men ikke minst, RUSSEKORTET MITT!

Sååååå.... hva syntes dere?? Jeg gleder meg så sinnsykt!
  
SNAKKES ;)
Husker dere at jeg trengte hjelp til å velge en av disse veskene?Veeeel, jeg føler meg litt flau.... men jeg endte opp med alle tre!!Her er dagens Outfit!!  Hva syntes dere?


Genser fra Zara, 120 kr
Topp fra Primark, 40 kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr

Fikk også min første russepakke på mandag! Det var bare tre par med solbriller, så nå venter jeg spent på russeklærene som kommer neste uke. Gleder meg!!
Kule? De kan kjøpes på Beltespenner.com


MÅ løpe og rekke bussen til jobben. Snakkes!Vel, det har seg slik at det er en blogg her på blogg.no som utgir seg for å være andre personer på blogger her! Jeg anbefaler å ta en sjekk om akkurat dine bilder er blitt brukt! Jeg har blitt utsatt for dette selv, og fikk nettopp vite det! Bildet hun har brukt på det ene innlegget på bloggen sin, er et bilde av MEG og MIN kjæreste!!! Jeg ble så forbanna av å se dette bildet på hennes blogg!
 
Jeg vet ikke om dere har sett dette bildet på min blogg før, men det er ett bilde fra første gangen meg og kjæresten min var med hverandre.. Det er ett ganske så personlig bilde og jeg ønsker overhode ikke å ha det på hennes blogg!
DETTE ER BLOGGEN HENNES: http://shootitbaby.blogg.no/ og her er innlegget hun har med bildet mitt i : http://shootitbaby.blogg.no/1267890566_ringen_min_kan_ikke_s.html

Håper dere vil hjelpe meg :)Bilde av bloggen


Innlegget hvor hun bruker bildet mitt.........Jeg skjønner ikke hva enkelte folk tenker med.
OKEI.... dette er min aller første videoblogg, jeg er så flau over meg selv. Det virker ikke som om det er meg! Men men, jeg har lovet flere ganger å legge ut denne videoen, så sånn får det bare være. Det er første gangen jeg redigerer en video i tillegg, så ikke noe frekkhet :D hahaha. Tror forresten jeg aldri har brukt så mye "øøøhm" før.!

 Håper dere liker det da!


Headeren min er laget av http://loosethreads.blogg.no/ . Hun er utrolig flink, anbefales!
Venninnen min sin blogg er http://yvjo.wordpress.com/ . Hun jeg ble inspirert til å blogge av.

Nå håper jeg virkelig dere fikk svar på alt, og at jeg ikke virket heelt ute på videobloggen. haha!
Hvis det er noe mer, er det bare til å stille spørsmål under i innlegget.

SNAKKES!


Jepp, det var det 10-ende paret med sko det ;) Nå er jeg forresten hjemme i Bergen igjen, Home sweet home! Ellers var det absolutt ikke koslig å komme hjem til snøen... åh er sååå lei, gi meg sol og varme!!

Snakkes!Jeg har ikke fått skrevet noen blogg innlegg nå mens jeg er i London. Det koster nemlig 50 kr for en time med internett tilgang her!!! Men men, det stopper ikke meg! I dag har vi fått gjort masse gøy, vi har vært i Tower of London, London eye og i tillegg en super gøy musikal forestilling av Queen. Det var sinssykt gøy! Det blir ett innlegg med masse bilder dette her, men men det er vel bare bra ?!

Har dere vært i London eye før?

Her er vi i Tower of London
Det var også noe skuespill inne i borgen, hahaha.

Jepp, jeg slenger med ett lite outfit bilde også jeg!

hehehehe, jeg har ikke ord!!!


På vei bort til London Eye, verdens største pariserhjul!Slottet!


Queen musikalen var sinnsykt bra! ANBEFALES!


  Nå må jeg legge meg, skal opp tidlig i morgen for å shoppe og besøke englands historiske museum!

SNAKKES :))

Jeg måtte bare ha noen par med sko til, så nå har jeg kjøpt 9 par med sko her i englad.........
Jeg er blitt skogal!  Hva syntes dere?Nå skal jeg på bowling, så jeg må løpeeee.
 snakkes!I dag har det vært storshopping på PRIMARK. Jeg må rett og slett si at jeg elsker denne butikken. Jeg endte opp med seks par sko, ett par solbriller, tre topper, to par bikinier, armbånd og to par hotpants. Jeg er svært fornøyd, så jeg skal tilbake i morgen tidlig! Hvem får vel nokk av shopping? Alt jeg kjøpte i dag på primark kostet tilsammen 420 kr !!!!! Det er SYKT! Ellers har vi vært ute å spist på restaurant i dag også, noe som alltid er like koslig!

Har dere shoppet på PRIMARK før?
Hva syntes dere om innkjøpene?
Jeg digget disse skoene!! Kostet bare 99 kr.I dag har meg å gjengen vært å sett Liverpool kamp på hjemmebanen Anfield. Noe som var sinnsykt gøy! Jeg må si at stemningen på en stadio som dette tar kaken over alle stadionene i Norge, og det gjør det enda gøyere å heie! Jeg vet ikke helt hvilket lag jeg holder med enda, fordi jeg står i mellom stefan som heier på Arsenal og pappa og min bror som heier på Liverpool. Liverpool spilte mot Blackbrun denne gangen, så nå har jeg sett både Fernando Torres og Morten Gamst Pedersen på en gang! Er jeg heldig eller hva? haha.

Hvilket lag holder DU med?


Mamma og pappa under kampen


Meg og Stefan

Stefan og min bror Mikal


Rett før kampen begynte


Fernando TorresFernando Torres scorte det andre målet
Kampen endte med at Liverpool vant 2-1 over Blackburn


Men nå skal jeg endelig legge meg, utrolig trøtt etter en lang dag med masse kjøring, Snakkes!


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits