I dag våknet jeg til strålende fint vær ute! Det var bare helt herlig! Solen skinner og kanskje det er litt varmere i luften. Eneste som er kjipt på en så fin dag som denne, er at jeg skal på jobb! Kjedelig å stå inne i en butikk hele dagen når det er sol for en gangs skyld!

Men men, siden det var så fint vær, så ble det outfit ute denne gangen! Ps; Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, så innlegget ble lagt ut litt for sent i dag!

Hva syntes dere om antrekket?

Skjorte // Bik Bok, Shorts // Bik bok, Sko // Gina Tricot

Ha en strålende dag videre dere!!

 
Hei dere! Jeg har endelig funnet ut hva bloglovin er for noe. Jeg har aldri hatt peiling på noe sånt før, men bestemte meg nå får å skaffe meg bloglovin! Så nå vet jeg litt av hva det består av, og håper virkelig at dere vil følge meg der. Jeg har faktisk ingen peiling på om jeg har faste lesere som følger med på bloggen min! Det er noe jeg veldig gjerne vil vite. Jeg setter STOR pris på lesere, og det hadde vært enda bedre om jeg visste hvem dere var! Det hjelper veldig på bloggelysten min, og så får jeg bedre mulighet til å lese mine leseres blogger!

Jeg ser at statistikken min bare har steget oppover i det siste, så jeg vil vite hvem dere er!

Hvis du er en fast leser av min blogg, så håper jeg at du vil følge min blogg og skrive i kommentarfeltet på dette innlegget: Navn, bloggadresse, alder, bosted og om du er leser av min blogg! ♥

Det hadde vært utrolig snilt om dere hadde giddet å gjøre dette for meg! Tusen takk!

bloglovin    bloglovin    bloglovin    bloglovinSi ifra i kommentarfeltet om du/dere følger bloggen min på bloglovin!

 
Så var det søndag igjen... Den kjedelige dagen i uken!

Jeg har stått opp og spist frokost mens jeg har sett på at Petter Northug jr. har vunnet gull! Og hilst på kongefamilien! Stefan ligger fortsatt i sengen (!). Ellers har vi ingen planer i dag. Det er jo ingenting å finne på på søndager. Kanskje det blir filmkos i kveld med en venninne! Hvis ikke blir det bare meg.... helt alene. Haha.

Uansett, jeg har ikke så mye fornuftig å si akkurat nå! Sitter her og leser MAG. Det bladet blir bare bedre og bedre. De skulle bare hatt litt flere sider, så jeg ikke leser det opp på 1,2,3!

Noen forslag til hva jeg kan gjøre på denne søndagen? Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om?

SNAKKES SENERE DERE!

 
Genser // Gina Tricot, Veske // Morris, Armbånd // Gina Tricot, Bukse // Silvian Heach

Hva syntes dere om antrekket ? Veldig enkelt og greit i dag!

 
Nå sitter jeg i stuen og slapper av, mens jeg venter på kjæresten min! Jeg er egentlig bare drit trøtt etter jobb fra ni til fire i dag. I tillegg til en sterk forskjølelse og skikkelig bergensregnvær, føler jeg bare for å ligge som en slakt på sofaen med Stefan og film! Er det noen som vil anbefale en god film vi kan se?!

Ellers, dro jeg med meg hjem den brune boxer vesken fra jobb! Jeg har snakket om den i et tidligere innlegg på bloggen! Jeg elsker den. Håper jeg får brukt den mye, selv om jeg vanligvis ikke bruker så veldig mye brunt.

Hva syntes dere om vesken?

Veske fra Morris // Kun 99 kr !!!

Litt senere kommer det bilder av dagens outfit! Vi snakkes! 

 
Var på en liten shopping runde i går med mamma! Ble ikke så mye shopping på meg, men det ble en del på mamma derimot! Helt greit det... I og med at mamma bruker samme størrelse som meg i klær, så kan jeg bruke det hun kjøper og hun kan bruke det jeg kjøper! haha...

Hva syntes dere om innkjøpene?Grå joggedress // Bik bok, Brun genser // Gina Tricot, Armbånd // Gina Tricot

 
Egg og majones er den beste frokosten! For å være helt ærlig så var dette den første gangen jeg har kokt egg selv, haha! Dårlig av meg... Men det er jo kjempe lett! 8 minutter i kokende varmt vann.. Og vips så er de ferdig! Ikke noe stress for en god frokost.. haha.

Jeg er forresten syk! Jeg har ikke vært syk på veldig lenge nå.. Men i går natt dukket det opp en kraftig forskjølelse! Uff, hater virkelig å være forskjølet. Nesen er tett, halsen er tett og sår og jeg helt slapp i hele kroppen. Ååh, gi meg styrke slik at jeg kan gå på jobb i morgen tidlig!!!

 
Nå er jeg endelig hjemme fra jobb! Var så sulten at jeg kjøpte med meg en liten kebab på vei hjem. Det er deilig med litt junkfood innimellom! Er dere ikke enig?! Uansett, jeg har fri resten av uken utenom fredag.. Så da blir det mer blogging! Det er jo bra!

Jaja, ellers sitter jeg bare helt slapt i sofaen nå og ser på "Happy day". Jeg kommer sikkert til å bli sittende å se på tv resten av kvelden, man må jo det også av og til. Avslappende!

Herregud. Jeg har litt skrivesperre for tiden... Bare babling som kommer på bloggen!Ha en fin kveld videre!

 
Jeg har jobbet mye de siste dagene nå, så det har blitt lite blogging på grunn av at jeg heller ikke har data på dagen. Men det fikser seg snart!

Nå må jeg faktisk løpe til jobb! Jeg begynner klokken to og skal jobbe til åtte. Så blir ikke blogging før i kveld igjen! Forresten så sov jeg med flette i natt for å få krøller! Jeg har ikke gjort det på kjempe lenge nå.. Så jeg tenkte jeg måtte prøve det igjen! Blir så søte krøller/bølger av det.

Hva syntes dere? Sover du ofte med flette for å få krøller?SNAKKES!

 
Hei hei dere! Nå har jeg stelt meg klar til å gå på Kristian Valen show med Stefan. Det var litt av julepresangen min til stefan, så i dag er endelig dagen kommet! Håper det blir bra og forhåpentligvis er showet morsomt! Det er jo litt gøy å finne på slike ting som komedieshow med kjæresten. En sikker vinner i og med at Stefan digger Kristian Valen... haha!

Har dere vært på komedie show før? I så fall, hvilket ?Suss til dere lesere!


Håper dere har en kjempe fin lørdagskveld videre, snakkes !!

 
Nå sitter jeg hos venninnen min Tonje og skal snart på fest til en annen venninne! Så blir det byntur etterpå!!

Ha en fin kveld videre dere! 
Nå er jeg hjemme fra kino-date med venninnen min Elisabeth. Vi har sett etterfølgeren til "Mannen som elsket Yngve", altså den nye filmen "Jeg reiser alene". Jeg må si at jeg digger Rolf Kristian og jeg digger stavanger dialekten! Men selve filmen, var ikke den beste jeg har sett.. Jeg syntes filmen var utrolig morsom gjevnt gjennom hele filmen, men den var ikke i nærheten så bra som "Mannen som elsket Yvnge".

 Jeg syntes filmen var heelt grei med mye humor, som er bra! Bare ikke bra nokk, haha...

Her er traileren til "Jeg reiser alene" :

Har dere tenkt å se denne filmen ?! Hva syntes dere om den ?

Meg og Elisabeth kjøpte et tonn med snop på kinoen... Men vi hadde ikke klart å spise noe i nærheten av halvparten engang til filmen var ferdig! Så, nå sitter jeg i min deilige rosa morgenkåpe og småspiser på snop mens jeg vurderer å lese litt bok til jeg sovner!Jeg leser Twilight - Breaking dawn på engelsk.

 NATTA DERE!

 
Shorts // Bik Bok, Genser // Bik Bok, Veske // Morris

Nå skal jeg på kino med en god venninne. Vi snakkes senere i kveld dere!

 

I tillegg til spandert middag på TGI Fidays!

JEG ELSKER DEG GUTTEN MIN! ♥

Hva syntes dere? Har dere fått noe valentine's gave?!

 
Vi har fått masse nyheter på jobben igjen! Denne gangen ble det denne vesken som ble en favoritt. Jeg syntes de er utrolig kule og vi har fått den inn i hele tre farger! Kjempe gøy!!

Disse "bokser" veskene blir jo bare mer og mer populær føler jeg. De bare fyker ut av butikken med en gang vi får dem inn i butikken! Så syntes jeg at slike vesker spriter opp antrekket veldig. De har  jo også litt retro preg på seg!

Hva syntes dere om disse veskene ?

Vi fikk også inn nøkkelring og Iphone - beskyttelse i samme farge! Alt står i stil vet dere... Herlig!Her er de to andre fargene vi har fått inn i den vesken! Veskene har både kort og lang reim..

Du finner veskene på Morris til kun 399 kr! Den brune vesken er satt ned til 99 kr!!!
Hei hei! Jeg har vært på jobb i hele dag og har hatt varetelling på jobben. Så det har vært litt stress i dag, men vi ble ferdig til stengetid heldigvis! Sist gang ble to kollegaer sittende med det til klokken tolv på natten! Slitsomt..

Forresten, så ble det ikke blogging i går på grunn av "Valentine's day". Da var det kjæreste tid vet dere! Stefan tok meg med på restauranten Fridays. Så fikk jeg til og med kjole og ring av han fra Bik Bok! Noe jeg har ønsket meg! Han er så snill med meg!!

Her er dagens outfit! Hva syntes dere om det ?!Blazer // H&M, Playsuit // Bik Bok, Smykke // Bik Bok, Strømpebukse // Change

De tykke strømpebuksene er utrolig herlig å gå med! Du kan jo bruke de til absolutt alt nesten! Den er fra change og så er det den tykkeste de selger... Den holder faktisk varmen i dette kalde vinterværet. Anbefales..!

SNAKKES!
Så var det søndag igjen. Bare at i dag er det morsdag!! Gratulerer med morsdagen mamma! Jeg er så glad i deg ♥. Jeg har ingen planer i dag.. Vi skal bare spise god middag og ha gelé til dessert! Så skal jeg kanskje få farget håret mitt av mormor, og mest sansynlig blir det nintendo wii spilling resten av kvelden! haha..

For en god stund siden leste jeg på en blogg om dette forkost tipset! Så jeg tenkte jeg skulle prøve det som frokost i dag. Det er jo veldig enkelt og greit! Det er bare å kjøpe en musli blanding og ha i melk, banan og syltetøy! Jeg har aldri smakt banan og syltetøy sammen før i frokostblanding... Men jeg syntes det var veldig godt jeg!

Har du prøvd dette før? haha.SNAKKES!

 
I går natt sov jeg hos stefan til i dag, derfor tok jeg blogg fri i hele går. Kjærestetid vet dere!! Men i dag har jeg bare slappet av etter at jeg kom hjem fra kjæresten min. Vi fikk familiebesøk til middagen, så vi lagde et koslig bord med taco som lørdagsmat. Jeg elsker taco!

Ellers har vi bare slappet av og sett på at Stella vant Melodi Grand Prix. Haba Haba! Jeg hadde faktisk ingen favoritter i år.. men det var mange flinke da!!

Hvem heiet dere på i MGP? 

Mamma står på kjøkkenet og lager guacamole til taco'en, mmm!


NAM NAM NAM! Jeg lager alltid for stor taco.... så stor at jeg ikke klarer å lukke den igjen og blir sittende med taco over hele meg! Det er vanskelig å beherske seg!

 
Her er den rotete delen av rommet mitt... Jeg orker bare ikke å rydde det før jeg skulle ta bilder, haha... Så det blir ikke så veldig mye bilder av det...!
Hva syntes dere ?

 
I dag har jeg hatt besøk av Stefan, så det har ikke blitt særlig mye tid til blogg når det er kjærestetid! Vi har egentlig ikke gjort på noe særlig. Bare slappet av og sett på the simpsons, haha! Også har jeg tvingt han til en liten photoshoot med meg da!

 Så jeg har virkelig ikke noe annet å blogge om i dag utenom disse helskjønne bildene av meg og kjæresten min. Hihi! Jeg elsker deg ♥

Hva syntes dere om bildene ?SNAKKES I MORGEN DERE, GOD NATT!!
Dette er hunden min Elvis! Han er to og et halvt år nå. Midt i ungdomsalderen! Elvis er en sjokoladebrun labrador retriver, som det absolutt ikke finnes noe vondt i. Han er verdens greieste hund og har aldri knurret, bitt eller noe av den slags. Han er utrolig leken da, men det er bare gøy!

Det var litt vanskelig å ta bilder av han, haha.... Men dette var de beste bildene jeg fikk tatt!

Hva syntes dere om hunden min? Hva slags kjæledyr har du ?!Han er fortsatt i det "sutte" stadiet.. Han elsker å sutte på bamsene sine! Det perfekte stedet å sutte på er baken på bamsene. Han lengter vel litt etter moren sin! ♥
Forresten!! Jeg er med i blogg vs blogg HER. Dere må gjerne stemme på bloggen min om dere mener den bør vinne. Det hadde vært utrolig snilt!

Nå sitter meg å mamma i sofaen og storkoser oss med skillingsboller. Vi har nettopp sett "Tid for hjem" på tv 2, mens pappa og min bror er på fotball trening! Jeg syntes "Tid for hjem" er utrolig koslig og gøy å se på. Mamma og meg har fulgt med på det lenge nå. De lager så mye fint!! Neste episode, altså neste onsdag, skal min gamle håndball trener være med i programmet. Det blir morsomt og se, haha!

Det har vært en skikkelig avslappende dag i dag... Men i morgen skal jeg være med en venninne og så kommer Stefan på overnatting senere på kvelden. Gleder meg!

Ser dere på "Tid for hjem" på tv2 ??Mmm, gode skillingsboller!


Shorts // Bik Bok, Topp // Bik Bok, Blazer // H&M, Smykke // Bik Bok, Strømpebukse // Change

Hva syntes dere ?!

 
Dette er min aller første bestevenn Tonje. Vi ble kjent med hverandre da jeg var fem og hun var seks år gammel. Siden det har vi alltid vært bestevenner! Vi har gjort mye rart opp igjennom tidene.. Tenkte å vise dere bilder fra da vi var liten, men jeg fant ingen nå!

Rart at vi ble bestevenner i så tidlig alder, og likevel er vi kjempe gode venner den dagen i dag! ♥

Har dere en bestevenn fra barndommen som dere fortsatt er like god venn med?!Shorts // 299 kr, Topp // 149 kr, Playsuit // 349 kr, Smykke // 99 kr

Alt av innkjøpene er fra Bik Bok!
Hva syntes dere om innkjøpene ??

Nå har jeg fri hele uken, utenom en tidligvakt på fredagen! Så jeg aaaaner ikke hva jeg skal finne på denne uken.. Det blir sikkert en del blogging ihvertfall! Eneste er at på dagen, så har pappa med seg pc'en på jobben sin. Han trenger den en liten stund til han får jobb pc'en han skal ha. Så da blir det ikke blogging tidlig på dagen!

Nå skal jeg legge meg, men jeg er ikke trøtt! Så jeg tenkte å lese litt bok og følge med til på forskjellige blogger til jeg sovner!

Natta alle sammen!


Kanskje jeg skal spise en liten sjokolade også?!


Eller kanskje jeg unner meg to stykker !! Ja, tror nokk det...

 
Innlegget kom litt sent. Har vært på jobb i hele dag.  Men men!!

 
Dag 1 - Bilde av deg selv
Dag 2 - Bilde av den første bestevennen din
Dag 3 - Bilde av dagens antrekk
Dag 4 - Bilde av kjæledyret ditt
Dag 5 - Bilde av rommet ditt
Dag 6 - Bilde de beste vennene dine
Dag 7 - Bilde av noen/noe du savner
Dag 8 - Bilde av det som alltid er i vesken din
Dag 9 - Bilde av håndskriften din
Dag 10 - Bilde av utsikten fra huset ditt
Dag 11 - Bilde av mobilen din
Dag 12 - Bilde av sminkepungen din
Dag 13 - Bilde av deg selv, uten sminke
Dag 14 - Bilde av favoritt maten din
Dag 15 - Bilde av deg selv

Jeg begynner på utfordringen i morgen, altså mandag. Tenkte at det var litt gøy å ha en bilde utfordring siden jeg endelig har fått nytt kamera. Dette skal bli bra!

Hva syntes dere?
Hele denne helgen har jeg vært hos kjæresten min! Vi har bare slappet helt av og sett film på lørdagen.. Men i dag spiste vi god middag hos foreldrene til Stefan sammen med søsteren og kjæresten hennes. Og så gikk hele søndagskvelden på å spille Nintendo wii med hele gjengen! Det er så utrolig gøy å være en hel gjeng som er med å spiller sammen. Masse forskjellige spill og konkurranseinstinkt!!
Har du Nintendo Wii ?

Deilig med en frihelg fra jobb og alt annet, bare slappet av og vært med kjæresten!

Her er bilder fra i dag:Tok mange fine bilder av hunden til Stefan som heter Tinka. Fikk prøvd ut det nye kameraet litt mer!
Utrolig søt hund! ♥

 
Jeg trodde vinteren endelig var over her i Bergen, siden været har blitt litt "varmere" og bakken var helt tørr. Men neida, i natt har det snødd og blåst noe helt sinssykt ute! Jeg har lagt lenge våken i natt og hørt på at måkebilen har måkt gatene og været har ulet...

Jaja, jeg håper snøen blir vekke i løpet av natten siden det er meldt regn! Jeg er lei vinteren nå, ser heller frem til varmere dager... Men så er vi bare i februar da!

Er det snø der du bor nå ?!Tok et par bilder med det nye speilreflekskameraet mitt! Angrer absolutt ikke på at jeg kjøpte det ♥

 


OG JEG ELSKER DET! ÅÅH, NÅ BLIR DET SKIKKELIG BLOGGING FREMOVER!

Speilreflekskameraet er Canon Eos 500DImage and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits