Hva syntes dere om outfit'en i dag da? :)

Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjonen, 600 kr
Genser fra Bik Bok, ? kr
Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr

Stefan er også med på outfit bildene i dag, haha!

Genser fra Jack & Jones
Bukse fra Jean Paul


Nåååw, søte kjæreste bilder, saaaaant?

I går ble det en liten shoppingtur i byen, og dette er det jeg fikk kjøpt!Det måtte selvfølgelig bli på Zara, siden vi ikke har det i Bergen!


Den grå genseren, 26 £ (ca. 260 kr)
Den rosa toppen, 10 £ (ca. 100 kr) 


Kjøpte noen øredobber og en ring på Diamonds & Perls og fikk en parfyme gratis med på kjøpet! Parfymen heter Midnight Love. Veldig frisk og god parfyme faktisk!

Snakkes!

Nå er jeg jeg stappmett etter en deilig middag på indisk curry restaurant. Kjempe god mat der, spesielt deilig med en tandoori kylling rett. Deilig å være tilbake i england og få truffet familien her igjen! I morgen blir det kanskje litt mer shopping, så dere skal få se innkjøpene jeg gjor i dag og skal ha i morgen!Virgin Mohito's til meg og Stefan!Snakkes!..... jeg er i england !!! Jeg har faktisk helt glemt å si på bloggen at jeg skulle til england. Jeg dro i går kveld, så jeg har ikke hatt noe tid til å blogge noe særlig! Nå er jeg nettopp kom hjem fra en liten shoppingtur her i Derby, i tillegg til en liten spa behandling med basseng, bobblebad og badstue. Deeeeilig! Jeg skal være i England i åtte dager til sammen og så blir det også to dager i LONDON... gleder meg!

Her er noen bilder fra flyturen ned til England 
Men nå må jeg løpe! Skal straks ut å spise på restaurant, så må gjøre meg klar.
Snakkes!Strittetangen jeg fikk av min kjære mormor i går, var knall rosa med diamanter på. Jeg digget den! Jeg tror faktisk at jeg har strittet håret i snart 8 år, så jeg føler jeg begynner å kunne en del om strittetanger. haha. Jeg har aldri prøvd en bedre strittetang enn den nye ghd den strittetangen, før jeg fikk prøve ut denne rosa dingsen. Strittetangen heter Ice Diamond og har den samme gode kvaliteten som en ghd strittetang. Den eneste forskjellen er at denne strittetangen tåler en trøkk, som for eksempel at den ville ikke knus om den datt i gulvet, noe ghd derimot ville gjort. Ellers er denne strittetangen litt billigere og kommer på ca. 1200 kr.
Jeg farget jo og klippet håret mitt i går også. Hva syns dere ?


Noe dere kanskje ikke visste, er at jeg har veldig fall i håret mitt... Men jeg stritter det nesten hver dag fordi jeg ikke liker det! Slik ser det ut når jeg ikke har strittet det etter at jeg er nydusjet og fiiiiin.Nå skal jeg se ferdig Lovlig blond på tv 3. Så vi snakkes!!Hei! Jeg har gledet meg veldig til akkurat i dag... fordi i dag kommer min mormor her for å ordne og stelle håret mitt. Hun er en veldig god frisør, så jeg er veldig glad for at hun gjør dette gratis for meg og mamma. Noe dere kanskje ikke visste er at jeg har aldri klippet meg i en frisørsalong før. Snakk om luksus, en liten lyd så kommer mormor på døren og fisker det gratis! hahaha, mente fikser.... jepp, jeg er også litt i siget i dag skjønner dere! Ellers, pleier mamma og meg å få dyre produkter til håret av mormor, slik at vi skal teste det ut for salongen. Og så har det seg slik at jeg bruker stritte tang nesten hver dag, så hun kommer med en ny stritte tang som er lik ghd som jeg skal prøve ut. Jeg får også beholde den!!  Kommer innlegg senere senere med bilder av den nye look'en jeg får.

Hva syntes dere om outfit'en?

Jakke fra Jenny Skavlan kolleksjon, 600 kr
Genser fra Voice of europe, 300 kr
Skinn tights fra Bik Bok, 199 kr
Sko fra Bianco, 800 kr

Armbånd fra Gina Tricot, 199 kr
Ring fra Vita, 30 kr ?


Snakkes!
....jeg vil ha sol og sommer nå!
Akkurat nå er jeg komt hjem fra jobb på Morris. På jobben har vi nettopp fått inn nye varer og jeg fikk øye på noen dritkule vesker! Jeg vil kjøpe en av de, så jeg trenger hjelp fra dere til å velge hvilke farge. Svart er egentlig ganske vanlig med nagler, men men råkul forde. Veskene er ikke så dyre heller, men jeg får i tillegg 30% !!! Jeg kan ikke holde fristelsen vekke.....Så, hva syntes dere?

Hvilke farge bør jeg kjøpe, Blå, svart eller grønn??Veskene kan kjøpes på Morris for 199 kr


Tenkte å kaaanskje gå for den grønne, men vanskelig å velge!


Eller den blå kanskje??


Jeg kjøpte meg boller, iste, go morgen yoghurt og de to beste blandene mens jeg var på jobb! Er ikke så veldig mye action på jobb klokken 9 om morgningen! Kan bli veldig kjedelig i lengden skal jeg si dere. Haha, eneste action som har skjedd i dag, var en dame som trynte ann i rulletrappen! Dagens latter, men huff stakkar...
Snakkes!Heeei heeeei... Nå sitter jeg hos stefan og venter på at han skal komme hjem fra trening. Han er så skjønn, han har vært på butikken å kjøpt boller og sjokomelk til meg, som jeg kunne kose meg med mens han var på trening! Så nå sitter jeg har å koser meg med blogging og facebook! haha. Jeg har forresten en veldig god nyhet også. Jeg kan ENDELIG begynne å videoblogge!! Første videoblogg kommer på mandag og da skal jeg svare på smørsmålsrunden!

Hva syns dere om det hææ?
Jeg bestemte meg for å lakke neglene mine før jeg legger meg. Ble det fint?Hahah. Dere kan såvidt se hva jeg har gjort! Tok på et lite sølvhjerte på lillefingeren. Pleier aldri å lakke neglene, syns det ble fint jeg! haha. Mens jeg gjorde dette mesterverket hørte jeg på denne sangen, som plutselig dukket opp på Spotify! heeeerlig...
Snakkes!I går var det rosettballet med russen, så her kommer det en liten smakebit fra gårsdagen. Det var en utrolig gøy kveld sammen med venner og kjente og en rå start på russetiden 2010!!

Er du russ i år? de som ikke er det, kan bare glede seg!
Bilder over her liker jeg best! 

Jeg kan forresten fortelle litt om hva rosettballet gikk ut på. Vi startet med å ha vorspiel hos en venninne som heter amanda. Alle jentene dro til henne rett etter skolen. Vi pyntet oss sammen før festen gikk videre til Sas hotellet i Bergen sentrum. På sas hotellet ble vi servert en deilig middag og sjokolade mousse til dessert. mmmmm! Endte opp med en super duper tale fra tertnes russens president og litt show på scenen. Til slutt ble det full fest med dansing og alkohol på utestedet Metro. Jeg syntes det var en god start på russetiden vår!
Snakkes!ENDELIG ER DET BALL MED RUSSEN! Nå sitter vi en god vennegjeng og venter på at vi snart skal på deilig middag på sas hotellet i bergen og så på en super fest på metro i byn!! 


SNAKKES!Greit, folkens... Jeg lover å skjerpe meg med bloggingen denne gangen. Nå om ca 2 og ett halvt minutt skal jeg ned til en venninne som heter Elisabeth. Vi skal ha en liten sånn kose jentekveld sammen! Gleder meg veldig, venter bare på at hun skal få bilen i gir og komme å hente meg..

Hva syns dere om outfit'en daaa?
Genser, Bik Bok 199,-
Tights, Gina Tricot 199,-
Klokke, Cmyk


Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits