Hallooo! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra middagsbesøk hos mormor og besse. Mormor hadde laget deilige raspeballer med pinnekjøtt til oss. Lenge siden sist jeg har spist dette! Men herregud for et matvrak jeg har blitt for tiden.. Nettopp kommet hjem fra god mektig middag, og det eneste jeg tenker på er at jeg vil ha kebab eller chips og dipp!!

Nå har jeg nettopp også hatt en god treningsøkt på Nintendo Wii'en. Jeg er faktisk helt utslitt i armen etter all wii sports spillingen. Jeg slo broren min i både tennis, baseball og boksing. Ikke værst, hæ?!

Nå skal jeg ihvertfall bare slappe helt av på sengen med en god sex and the city film og kinder maxi sjokolade!

Stelle håret før bildet ble tatt.... ops miss....


Ha en strålende søndagskveld jenter og gutter!!

 
Jeg fant to kjoler på Nelly.com som jeg rett og slett bare elsket! Poenget er bare det at jeg ikke har råd til begge to! Så da må jeg velge en av de. Jeg syntes dere lesere er så flinke til å hjelpe meg å velge, så da spør jeg dere igjen.

Hvilke kjole burde jeg velge ?!                  Grå kjole // 979 kr                                                       Rosa kjole // 449 kr

 
I dag blir det jentekveld med meg og mamma alene! Guttene er ute av huset, slik at vi jenter kan kose oss uten fotball på tv. Om en liten stund kommer det Peppes Pizza på døren, noe jeg ikke har spist på lenge! Nam nam, elsker pizza og rømmedressing! Gjør ikke dere ?!

I kveld klokken 21:30 begynner lørdagsfilmen "Life with Helen" der Kate Hudson spiller hovedrollen! Så vi tenkte vi skulle se den, hvis ikke dere kan anbefale noen annen lørdagsfilm for oss ??

Uansett, dere må ha en kjempe fin lørdagskveld videre!!SNAKKES!

 

// Bilde fra Google

JEG VIL HA YSL RING! OG JEG VIL HA DEM I ALLE FARGENE! Jeg elsker denne ringen, den er utrolig spesiell!
Det ble visst mye jobbing denne uken likevel. Fikk en del ekstravakter som jeg er veldig glad for! Trenger penger vettu.. Så jeg beklager for null blogging i går! Men det går vel fint.

Nå skal jeg straks på jobb i dag også! Skal jobbe fra 16 - 20, så det blir ikke blogging før jeg kommer hjem igjen! Og da har jeg også med meg Stefan hjem. Han skal møte meg i byn etter jobb! Så dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi i kveld!

Jobb outfit:
Forresten, i går kom den inn flere godsaker i butikken!


Jeg tror kanskje jeg tar med meg hjem den brune vesken i dag :-D


Hva syntes dere?!

 
Normalt sett tar man ikke ultralyd før etter uke 18 under graviditeten. Abort får man ikke ta etter uke 12 i graviditeten. Flere og flere vil ha tidligere ultralyd, slik at det går ann å se om barnet er sykt eller om det er noe gale med fosteret. Da kan de ha muligheten til å ta abort før det er for sent.

I dag får landets gravide tilbud om en ultralyd i uke 18 av svangerskapet. Først da får de vite om barnet de bærer er sykt eller friskt. Hvis barnet er alvorlig sykt, har store misdannelser eller en dødelig diagnose har fosterets mor rett til å få innviglet sen-abort om hun ønsker det.


Bilde // Google

I Norge kan man ha muligheten til å ta tidligere ultralyd på private klinikker, men det er ett tilbud som i dag har forbeholdt de som har mest ressurser, penger og bor på ett sted der tilbudet finnes. Det er både positive og negative sider på denne saken. Det positive er at både medisinsk sett og fysisk sett er det en fordel med tidlig ultralyd. Dersom fosterets tilstand er så alvorlig at det er aktuelt å avbryte svangerskapet er det en stor fordel å gjøre dette tidligere. Det megative er at fagfolk frykter flere og flere aborter og at det vil bli et sorteringssamfunn.

  
Bilde // Google


Så da spør jeg dere!
Hva syntes dere om tidligere ultralyd ?! Er dette noe dere vil være for eller imot ?Jepp, dette er standard om morningen. Sjekke meldinger på mobilen og sjekke facebook og blogg på dataen. Før jeg i det hele tatt klarer å komme meg opp fra sengen! hehe.. neida. joda. Uansett, jeg har fri fra jobb i dag! Hva skal jeg gjøre på?! Jeg har ihvertfall sovet lenge nokk.. Klokken er jo snart halv 3!

På tide å stå opp å lage frokost og på tide å få døgnrytmen tilbake!!!!

Ps; Dere har sett den reklamen "Sover du? nei, jeg skrur" saant? Ellers er ikke overskriften morsom...
Nå er jeg utrolig lei bildene mine med dårlig kvalitet! Jeg skal kjøpe meg Canon Eos 500D for 4.495 kr i løpet av denne uken, og det fortest mulig! haha... Foreløpig får dere bare holde ut med mitt falleferdige kamera med 3.2 megapixels! Denne uken blir det også litt mer blogging. Jeg har fri hver dag fra jobb utenom torsdag, så da er det mye tid til overs for dere!

Uansett, hva syntes dere om dagens outfit ?Genser // Bik Bok, Armbånd // Bik Bok, Bukse // Silvian Heach, Sko // BiancoSøte søte Elvisen min!


I dag da jeg kom på jobb, hadde vi fått masse nyheter. Noe som alltid er like gøy! Jeg fant meg to favoritter med en gang, som er de to veskene på bildet. Jeg klarer bare ikke å velge hvilken farge jeg skal kjøpe! Den beige vesken syntes jeg var kjempe fin, men den svarte passer jo til alt! Veskene er fra Morris.

Hva syntes dere jeg burde velge?!

 
Beklager for ingen blogging i går! Jeg var på jobb hele dagen og på fest hele natten. haha. Nei, jeg er faktisk aldri ute på byn eller fest. Det er veldig sjeldent, og så syntes jeg egentlig at det ikke er så veldig gøy, utenom tiden sammen med venner da! Når du har kjæreste, så blir det jo litt andre prioriteringer selvfølgelig. Men jeg sier aldri nei til en jentekveld og kos! 

Uansett, så var det veldig gøy i går med både kjente og ukjente! Jeg ble kjent med to jenter fra Bryne som skal gå på BI slik jeg skal til høsten. Litt greit å kjenne noen jeg skal begynne på skolen med!

Her er litt bilder fra i går. Det ble ikke tatt så veldig mange!


Meg og Tine


Litt random folk
Chillern liksom!


Amanda og Tonje ♥Hva har dere gjort på lørdagskveld?!

 
Har dere sett den ?!
Her er videobloggen som egentlig skulle blitt lagt ut myye tidligere i dag! Jeg har hatt problemer med nettet og youtube som ikke ville laste opp videoen. Utrolig kjipt, men fikk det til til slutt da!

Husk at jeg lager aldri videoblogger! Så virker veldig nervøs og flau, haha.. Jeg er ikke så flink å redigere heller, men men. Uansett, hva syntes dere om videobloggen?! Håper dere likte den!

 
I dag har jeg vært med en venninne som heter Linn. Vi bestemte oss i dag for å lage smoothies etter en shopping tur på åsane storsenter! Ingen nye innkjøp utenom ett svart belte som jeg skal bruke på lørdags kveld. Da blir det fest hos en venninnen min. Uansett, vi sullet bare rundt på senteret og fant egentlig ingenting interessant på salg.

Da vi kom hjem til meg, hadde vi bestemt oss for smoothies, som er både sunt og godt! Det eneste du trenger er appelsinjuice, vanilje youghurt og frossen frukt av det du foretrekker!

JEG ELSKER SMOOTHIE! Forresten, jeg har egentlig laget en videoblogg tidligere i dag. Men jeg fikk ikke postet den, så jeg gjør det en annen dag!
Hei hei. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra frisør showet og kino premieren på BURLESQUE! Jeg må bare si at jeg elsket filmen og jeg hadde frysninger fra topp til tå igjennom hele filmen! Christina Aguliera var helt rå, og jeg har aldri likt henne like godt som jeg gjør nå! Det er flere kjente skuespillere med i filmen som blant annet Cher og Kristen Bell fra tv serien Veronica Mars. Burlesque er en perfekt film for jenter som elsker musikaler, diamanter og glitter, kjekke gutter, kraftige stemmer og sexy dansere! Jeg anbefaler denne filmen til det ypperlige!

Her er traileren:

Det var bare litt av filmen....!

Men, jeg skal fortelle litt av hva som foregikk i dag! Jeg fikk desverre ikke tatt noe bilder, men jeg skal forklare litt. Først og fremst fikk vi være med på dette gjennom Ramsvik Frisør, hvor min mormor jobber. Showet var inne i kino salen før filmen begynte og det var kun Ramsvik frisører der og deres kunder som var invitert. Frisørene hadde stelt i stand show med fire forskjellige modeller som var sminket, kledd og stylet på håret med inspirasjon fra "Burlesque".Alle frisyrene i "Burlesque" er stylet av proffisjonelle frisører gjennom Sebastian. Om dere er interrisert i å bli stylet på lik eller lignende måte som kvinnene i filmen, er det bare å dra til nærmeste Ramsvik frisør salong! Alle frisyrene var utrolig sexy med forskjellige typer krøller og av siste mote. Utrolig stilig!


Som sagt var Cher med i filmen, som en av hovedrollene. Tenk at hun er snart 65 år gammel !? Så ikke slik ut i filmen hvertfall. Hun spiller eieren av klubben Burlesque i filmen.
Filmen er full av dansing, synging og masse annet!


Og dette er.... ja, det er filmens kjekkas!!


Har dere lyst å se denne filmen?!  

 
Se hva mamma har kjøpt. Nespresso maskin! Med alle slags mulige kaffi typer du kan tenke deg! Ååh, jeg gleder meg til å prøve ut alle de forskjellige smakene. Jeg liker egentlig ikke vanlig svart kaffi, men cappucino og slike andre typer kaffi er kjempegodt! Selv har jeg egentlig mest holdt meg til kakao! Men nå skal jeg finne min favoritt smak!

Har dere nespresso maskin? Drikker du kaffi eller andre typer?!


Dessuten syntes jeg maskinen var utrolig stilig!Nå skal jeg bare lakke neglene mine ferdig før min mormor henter meg klokken seks! Da skal jeg være med henne på ett frisørshow, der hvor blant annet sebastian hårprodukter skal være! Noe jeg bruker hele tiden. Vi vil først se ett frisør show med forskjellig modeller og ting og få goodie bagger med sebastian hårprodukter. Deretter kino premiere på en film jeg ikke har fått vite hva er!

Jeg gleder meg!! Snakkes!
For litt over en uke siden bestilte jeg en pakke fra nelly.com. I den pakken var det ett par med svarte wedges som ventet på meg da jeg kom hjem fra Egypt! Jeg har letet etter wedges over alt, og da mener jeg over alt !! Endelig har jeg funnet noen jeg virkelig er fornøyd med! Grunnen til at jeg har letet etter slike, er fordi de passer til både dongri bukser og harems bukser. I tillegg er de utrolig kule!

Eneste som er litt kjipt, er at jeg ikke vil bruke de før snøen har gått vekk. Det er så mye salt i snøen som gjør at skoene blir fort ødelagt. Når du først får salt på skoene, så går det aldri vekk uansett hvor mange ganger jeg har imprignert skoene!

Hva syntes dere om outfit'en og wedges'ene ?!Jakke // H&M, Topp // Bik Bok, Harems bukse // Bik Bok, Sko // Nelly.comSkoene kan kjøpes HER og koster bare 379 kr. Jeg elsker dem!!

 
Jeg snakket om denne photoshooten på ett tidligere innlegg, der de fleste ville se bildene. Og her kommer de! Jeg må si igjen at jeg ble ikke noe særlig fornøyd med disse bildene og jeg er glad vi fikk de gratis! Haha.. Stefan min skjønne, var jo like fin som alltid, og jeg ser ut som en skikkelig huldra! Uff, hehe..

Jaja, her er bildene dere ville se! Hva syntes dere om de egentlig?Haha, lysene gjør at jeg ser helt gul ut i fjeset på alle bildene!!
Da skal jeg på jobb igjen for første gang etter ferien i Egypt! Det skal bli deilig og begynne på vanlig hverdag igjen. Elsker jobben min! Jeg jobber forresten på Morris i Bergen sentrum. Uansett, jeg må straks løpe til bussen, så dette blir et kort lite innlegg med webcam bilder! ♥

Forresten så vil jeg bare si til dere lesere at dere er fantastisk!! Statistikken på bloggen min bare stiger og stiger nå og det er kjempegøy! Kan ikke akkurat si at den stiger sånn kjempe mye, men det er ihvertfall utrolig koslig å se at flere leser bloggen. Jeg har fått skikkelig bloggelysten tilbake!

En stor suss til dere lesere!! ♥
Hehe, ett lite outfit bilde:


Pelsvest // Avenue, Genser // Bik Bok

SNAKKES ♥


Alle bildene jeg har tatt mens jeg har vært i Egypt, ble tatt med Canon Eos 500D. Desverre var ikke dette mitt eget kamera, men min mormor sitt! Etter at jeg har brukt det i Egypt har jeg forelsket meg helt i det. Kameraet tar utrolig fine bilder og det er absolutt noe jeg trenger. Kameraet filmer også like bra som bildene blir! Noe som er perfekt til bloggen!

Jeg har nettopp vært inne på expert sine sider og fant Canon Eos 500D til prisen 4.495 kr. Jeg syntes det høres ut som en rimelig bra pris for ett slikt kamera. Eller hva syntes dere?!

 Er det noen av dere som har Canon Eos 500D ? Hvilket kamera bruker du?!
Elsker disse bildene av Stefan, meg og min lille fetter. Helskjønt! haha... Dette var siste dagen i Egypt, så følte jeg måtte ta en skikkelig strand photoshoot for dere! Syntes bildene ble ganske så fine jeg, selv om jeg ikke er noe proffisionell fotograf..!

Hva syntes dere om bildene?!Vet det var litt mange bilder.. Men men, hva er vel en blogg uten bilder?!

Forresten!! Meg og stefan lot en proffisionell fotograf ta bilder av oss på hotellet i Egypt... Jeg ble ikke særlig fornøyd med noen av bildene, så jeg er glad vi fikk de gratis! Er dere interessert i å se disse bildene? Jeg ser ut som en huldra på alle bildene.......
Den nest siste dagen i Egypt var vi inne i byen Hurghada! For dere som ikke vet det, så er det ikke noe bra shopping i Egypt. Shopping gatene er bare fulle av masse jalla butikker som kun selger suvenirer og tull. Man blir også forfulgt av selgere over alt og taxi sjåfører som tuter på deg hver gang de kjører forbi. Alle butikkene er også helt make, eller selger akkurat de samme tingene og ingenting er ekte!

Uansett, det vi skulle i byen, var å spise på Hard rock Café'en! Jeg elsker Hard Rock Café'er. De har bare god mat og mye mat!! Jeg digger hele konseptet og musikken der er drit kul. Stemningen der blant folk og servitører er også utrolig gøy!

Har du noen gang vært på Hard Rock Café?

Dagens outfit:


Jeg har vært på Hard Rock Café i Egypt, Roma, Thailand og England om jeg husker riktig!

Det som er litt gøy, er at du også kan samle forskjellige Hard Rock t-skjorter fra alle de forskjellige landene. Det er det mange som gjør dette! Jeg har ikke samlet da, men jeg har to stykker nå og de er ganske dyre...
Her er videobloggen fra da vi var på ørken safari! Jeg fikk ikke filmet alt vi var med på, noe som var litt kjedelig. Vi kjørte ATV, edderkoppbil og jeep i ørkenen. Vi fikk også ri på kameler, se på slanger og andre ørken dyr. Vi kunne også ri på hester og eseler om vi ville! Men jeg liker ikke å ri på hester.. jeg syntes de er fine da, men liker bare ikke å ri... Eselene så bare så triste og svake ut at jeg syntes synd på dem!

Etter alt dette sprellet spiste vi god egyptisk mat i "basen", og fikk prøve å røyke vannpipe med epplesmak! Deretter var det show med magedansere og en rar mann med kjole. Forresten, vannpipe er ikke RØYK... Det er vanlig damp med smak!

Hva syntes dere om filmen ?!

 Han mannen som snurrer rundt og rundt hele tiden, stod slik i 10 minutter. 10 MINUTTER! Jeg hadde svimlet av scenen etter 1 minutt...

PS; Nå er jeg hjemme igjen i Norge. Home sweet home! Men jeg har fortsatt en del innlegg fra Egypt å vise

 
I dag har vi vært på Safari i Ørkenen!! Det var utrolig gøy og masse å gjøre. Vi har hatt det gående i ett sett i dag siden klokken tolv i formiddag, helt til klokken ni på kvelden. Vi har kjørt både edderkoppbil, ATV og safari jeep i ørkenen, noe som var utrolig gøy! Vi har også ridd på kameler, spist god mat og sett på slanger, skilpadder og andre ørkendyr. Det har vært en spennende dag!

Jeg har laget en liten videoblogg, der dere skal få se litt om hvordan dagen våres har vært. Jeg har ikke fått filmet alle de forskjellige tingene, men jeg har tatt masse bilder som kommer i dette innlegget! Hvis dere noen gang skal til Egypt, anbefaler jeg virkelig Safari i ørkenen. Utrolig mye interessant!

Mens dere venter på videoblogg, kan dere kose dere med bildene!SNAKKES!
 
I går kveld spiste vi middag på en libanesisk restaurant! Restauranten var på hotellet, så det var ikke noe stress. Det var utrolig koslig, men kanskje litt for kaldt å sitte ute slik vi gjor. Det blåser for mye her om vinteren..

Full dansing på gang på uteplassen ved hotellet! Mamma, min bror og min lille fetter.


Så gikk vi på ett av diskotekbarene etter middag og slappet av. Litt forskjellig live underholdning og bortennisspill.


Har noen av dere vært i Hurghada før?!

 
Da er jeg i Egypt. Eller rettere sagt Hurghada! Vi storkoser oss i solen med "all inclusive" alle sammen og bare slapper helt av på hotell-området. Det er et utrolig svært hotell, så jeg har ikke rukket å få sett alt enda. Men jeg har jo en uke på meg! Min mormor har kjøpt seg et helt nytt speilreflekskamera som jeg løper rundt med her nede, og da er det heldigvis mye bedre kvalitet på bildene jeg tar. Tenker på dere vettu!

Uansett, her er det utrolig fint, sol og varmt vær! Det eneste er at vi er jo her nede på vintertid så det blåser ganske så kraftig innimellom. Det er ikke så kjekt, fordi det er iskald vind. Det luneste stedet er faktisk nede på stranden. Vi har ihvertfall fått slappet av, spist god mat og snorklet litt i dag! Snart skal vi ut og spise middag...

Her er litt bilder fra dagen

Dagens outfit:
På vei ned til stranden for å snorkle og sole oss. De har utrolig mange fine fisker her, så jeg skulle ønske jeg hadde undervannskamera!!


Så var det lunsj i et av restaurantene på hotellet. Forskjellige restauranter over alt på området her!Edit: Dette innlegget skulle egentlig vært postet mye tidligere i dag, men nettet i resepsjonen på hotellet er så utrolig dårlig. Men jeg skal gjøre mitt beste ut av det. Innlegget for kvelden kommer i morgen tidlig om jeg får det til!
JEG REISER TIL EGYPT I NATT.... Dere bør følge med på bloggen, for da blir det mye blogging om det er nett der! Jeg gleder meg noe helt sykt akkurat nå. Det skal bli så deilig å komme tilbake i varmen og få litt brunfarge forhåpentligvis. Vi er tolv stykker i familien som reiser til Egypt og vi skal være der i en uke! Hotellet heter Makadi Palace og Grand Makadi. Det er utrolig svært og utrolig fint. Jeg har vært der en gang før og det er det fineste hotellet jeg noen gang har vært på! Og jeg har reist en god del...

Det er alltid gøy å blogge når du er på ferie. Det er alltid mye å blogge om, føler ihvertfall jeg da!

SNAKKES!
Pelsvest // Avenue, 1990 kr

Genser // Bik Bok, 149 krGenser // Bik Bok, 249 krTopp // Bik Bok, 199 krBody // Bik Bok, 199 krSkjørt // Bik Bok, 199 krSkinn shorts // Bik Bok, 249 krHarems bukse // Bik Bok, 299 krKjole // Bik Bok, 399 krUndertøy // H&M, topp 129 kr, truse 59,50 krSko // Bianco, 700 kr

Hva syntes dere om innkjøpene?

Åååh, nå skulle jeg virkelig ønsket at jeg hadde ett kamera som Canon Eos 550 d... Da hadde det vært mye bedre kvalitet på bildene! Jeg har faktisk speilrefleks kamera, men jeg har ikke USB ledning til den og minnekortet til kameraet passer ikke i dataen! Så jeg får ikke bildene direkte inn på pc'en. Jeg må faktisk til fotoknudsen for å få de sent på nettet til meg... utrolig kjedelig. Og ja, jeg har letet OVER ALT etter en USB som passer til kameraet! 


Nå skal jeg bare spise opp frokosten min, så skal jeg legge ut ett innlegg av alle de nyeste innkjøpene mine! Jeg ga opp det å lage videoblogg. Jeg setter det heller på ventelisten til jeg får meg ett ordentlig kamera. Så dere får nøye dere med et kjedelig innlegg foreløpig! ♥

 Edit: Jeg rakk ikke å gjøre innlegget ferdig før jobb! Så jeg må løpe til bussen nå. Innlegget kommer senere når jeg er hjemme igjen!!
I dag har jeg hatt veldig lite å gjøre på. Jeg sov til klokken halv tre... HALV TRE FAKTISK! Men det var utrolig deilig å sove lenge i dag når jeg har hatt fri fra jobb. Jeg har vel egentlig bare stått opp og spist middag i dag. Det at jeg sov så lenge i dag skyldes søvnproblemer! Jeg får bare ikke sove for tiden og da ligger jeg i sengen våken til langt på natt og gjør alt mulig rart..

Uansett. Her er dagens outfit! Jeg skulle jo også lage videoblogg, og den holder jeg faktisk på med nå. Eneste er at jeg har bare lagd en videoblogg før... og den tør jeg ikke å se på. Jeg har bare windows moviemaker til å redigere videobloggene med, derfor gjør jeg det aldri!! 

Er det noen som kan anbefale meg et bra redigeringsprogram?! Jeg lover dere!! Hvis jeg får noen tips om et bra redigeringsprogram til videoblogg, så skal jeg begynne å lage videoblogg hele tiden....

 

I dag har jeg kjøpt nye sko! Jeg har letet lenge etter et par sko som skulle passe til både dongeri bukser og harems bukser. Egentlig skulle jeg se etter noen svarte enkle wedges, men jeg falt for disse skoene i dag! Jeg kjøpte de på Bianco for 700,- og de er i ekte skinn!

Jeg anbefaler også om noen kjøper disse, å ha i noen små såler fremme i skoen. Da kommer man litt høyere opp i skoen, den sitter bedre på og sålen vil dempe litt slik at det ikke verker ved å gå med skoene lenge på!

Hva syntes dere om skoene? Noen som har make til meg?!Jeg har forresten kjøpt masse nytt i det siste! Nesten så mye at det skulle ikke vært lov. lol. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alle innkjøpene på videoblogg om dere er interresert i det ?!

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits