I går hadde jeg jentekveld hos meg, noe som var utrolig koslig! Vi startet med å dra på butikken for å kjøpe mat og masse snop til å kose oss med. Så endte vi opp med å lage taco til middag, nam nam! Vi slappet av i stuen med en god morsom film på tv som het "Bringing down the house" hvis jeg husker riktig og koste oss med chips og dipp, chilli nøtter og masse smågodt. Endte faktisk opp med ENDA en film senere! Sweeney Todd med Johnny Depp. Altså både min og Elisabeth sin yndlings skuespiller. Og jeg må si at sangtalentet hans er også ett stoort pluss i boken! ENIG??

Hvem er deres yndlings skuespiller ?Ingrid, Cathrine, Meg & Elisabeth
Idag har jeg ikke noe bedre å blogge om enn dette. Jeg jobber nemlig på en butikk som heter Morris, og jeg jobber her hver onsdag og lørdag.  Jeg var på jobb i går og det var så utrolig kaldt! Jeg har heldigvis en liiten ovn forran meg slik at jeg kan holde varmen haha.  Jeg var faktisk hos tannlegen i går også, og gjett hva?! Jeg hadde null hull og kjempe fine tenner. Så jeg er kjempefornøyd!

Jobber du? Hvis du gjør, hvor :)??Holder varmen med kakao hele dagen! Gal etter kakao og varm sjokolade for tiden.


Å jobbe med så mangen fine vesker og dill er ikke så gale!!


Jepp, denne tingen her holder jeg varmen med sammen med en kopp kakao :)

Lilla veske fra Morris, Svart silke skjørt fra Gina Tricot, Undertøy fra H&M,
Genser fra Vero Moda, Sølv veske fra CMYK, Manikyr sett fra Vita.

Jeg er blitt så glad i paljetter og silke i det siste! Det tar helt av for meg. haha. Akkurat nå sitter jeg og ser på "4- stjerners middag halv åtte". Jeg holder på å le meg ihjel av hvor dum Tommy Sharif er! Hvis dere i det hele tatt vet hvem det er da. Rettene hans var rett og slett sykt bra, en skikkelig klassiker. Tomatsuppe til forrett, pølse og potetstappe til hovedrett og is til dessert. Noen som så det?  

Uansett, denne vesken skal bli brukt masse!


Greit, jeg starter med å si at jeg har hatt en slapp dag på skolen som alltid. Det var en overraskelse! Neida, jeg har faktisk hatt en veldig kjekk dag i dag. Skolen endte opp med at meg og Yvonne dro på senteret en kjapp tur med Rebekka, kjøpte oss pizza og smoothie til middag og dro hjem til Rebekka sin leilighet! Jeg har ikke besøkt den fine lille hybelen hennes enda, og jeg må si at der kunne jeg virkelig ha flyttet inn selv! 
Ellers har jeg vært i bursdag til min kjære onkel og spist en hau med vafler, deretter brente jeg alt flesket vekk med en j*vla god runde på Nintendo Wii!

Har dere spilt Nintendo Wii før? Det er sinsykt bra!Et snikbilde tatt på skolen av Amanda og meg  ♥


Pizzatime!
  Yvonne og Rebekka


Tok bilder av den fine blomsten til Rebekka ♥
Full gang med plastikk negle operasjon på Yvonne! Ble veldig fint til slutt !!


SOVE GODT ♥Endelig er det 2010! Det skal skje så mye gøy dette året at jeg nesten ikke kan vente.
Skal dere noe gøy dette året? Hvem av dere er russ i år?!

  Jeg skal til England i vinterferien med Stefan, kjæresten min.
 Det nærmer seg sommeren og russetid for 2010 kullet!!
 Det er veldig mye fridager fra skolen dette halvåret!
 Blir helt ferdig med videregående skole for alltid!
 Sommerferie i Hawaii mest sannsynlig!                             Her er noen bilder fra nyttårsaften hos meg. Kjempe koslig!
                                                                                                     
                                                Måtte desverre sensureres!


                       GODT NYTTÅR TIL DERE BLOGGERE OG LESERE!!


De siste ukene har vært tøffe når det gjelder blogging, gitt! Jeg har virkelig ikke hatt noe interesse av å blogge i det hele tatt og det beklager jeg for. I got a life liksom. haha.   
Nå er det skole igjen, og jeg må si jeg er helt utrolig lei allerede, noe jeg hører de fleste er. Syns egentlig at det er skummelt at jeg bare har ett halvt år igjen på skole. Jeg vet da faen hva jeg skal gjøre etterpå, så det er skremmende ja! Jeg tenker ihvertfall å ta ett friår med masse jobbing, mens jeg prøver å finne ut hva jeg vil bli.

Noen andre som sliter med å finne ut hva de vil bli?


Bare noen bilder på vei hjem fra skolenImage and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits