Haha... prøvde å lage et hjerte ut av bena mine! hihi.. 

Nå skal jeg ut å spise med en venninne, så er det kino date! 
Det blir så koslig, gleder meg :-))SNAKKES!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang tur!

Har vært på jobb i hele dag frem til klokken fem, og etter ble det en godtur med 
en venninne og denne herlige hunden!
Ingenting føles bedre enn frisk luft og trening for tiden. Jeg prøver å jogge og gå på tur så mye jeg kan, når det først er sol og fint vær i Bergen! Noe det er sjeldent.. 
I dag dukket plutselig solen frem bak skyer og regn, så da må man nyte det når man kan! Haha..

SNAKKES!
 
I går var det byntur med jentene, lenge siden sist nå! 
 

Lenge siden sist!!!!!!


GOD JUL ALLE SAMMEN! 

 // Alt er fra Bik Bok 

Ikke så veldig lang ønskeliste i år, hehe. 

 

 


// Alt er fra Forever 21 utenom "Nail polish remover" fra Sephora.


Hva syntes dere om innkjøpene?SNAKKES!

 

// Alt er fra Forever 21 New York


Hva syntes dere om mine nye accessories?

 

SNAKKES!

 

Timbuktu - Resten av ditt liv
 

Jason Derulo - It Girl 

Gym Class Heroes ft. Adam Lavine - Stereo Hearts
 

Beth - Someone like you
 

Skrillex - Scary monsters and nice sprites
 

Skrillex ft. Benni Benassi - Cinema


Nicki Minaj - Super Bass Hvilke sanger hører dere mest på for tiden?!  

Jeg trenger virkelig flere nye sanger å høre på, så gjerne legg igjen en kommentar med den sangen dere hører mest på nå for tiden! Jeg hører på så mye forskjellig musikk, så jeg liker nesten alt, hihi..
 

SNAKKES!

 
Nå skal jeg på jobb, min tredje siste dag på Morris etter 3 år som butikkmedarbeider der. Litt trist, men men. I dag skal jeg jobbe fra fire til åtte. Bare fire timer, så det er ikke så lenge! Jeg ser virkelig frem til senere i kveld, for da får jeg besøk av Christoffer fra Oslo! Han skal bo hos meg hele helgen, så det blir koslig!

Men nå må jeg løpe! Vi snakkes senere ikveld! Noen andre som mister mobilen sin i bakken minst 10 ganger om dagen?...

Uff, nå er iphonen min så ødelagt at det virkelig er på tide å kjøpe en ny! Det går ikke en eneste dag nå uten at en ny liten bit detter av telefonen min. I tillegg har jeg mistet den i bakken så mye at lyden har helt sluttet å virke. Jeg kan verken ringe eller bli oppringt av andre, noe som er utrolig kjipt! Forresten, skjermen på iphonen min er det mamma som har klart å ødelegge. Så alt er ikke bare min feil, haha.

Jeg fikk snakket med skadeforsikringen i går og de tilbyr meg en helt ny iphone, så lenge jeg betaler en liten egenandel. Men jeg tror ikke jeg får den nye mobilen før jeg flytter på torsdag neste uke.. Irriterendes at jeg ikke tenkte på dette lenge før, jeg visste ikke at jeg hadde forsikring på iphonen engang... 

Har dere sett noe så hardt skadd iphone før?? 

Har vært alt for glad i denne telefonen at jeg ikke har klart å gi den fra meg til forsikringen og fått ny, tydligvis...

SNAKKES! 

 

I dag jeg har jeg bare vært hjemme og slappet av. Jeg har hatt fri fra jobb og ikke hatt noen planer! Så jeg har faktisk sittet i hele dag med mac'en min på fanget og prøvd å komme skikkelig inn i det. Endte opp med å sitte i over en time og leke meg med "photo booth" haha.. Mac'en har så mange rare forskjellige effekter på webkameraet, det er kjempe gøy! 

Ellers må jeg begynne å tenke på å pakke kofferten min! Jeg må vaske klær og finne ut hvordan jeg skal pakke hele klesskapet mitt i en koffert, når jeg bare har lov til å ta med 23 kg!! Uff, dette blir vanskelig... 
//Froske-effekt

Haha, herregud.. det ser helt jævlig ut for å si det rett ut..!


SNAKKES!

 

 


Loving it!

Noen andre som har MacBook Pro? Tok det lang tid før dere kom skikkelig inn i det?

 
Hei dere!

Nå blir det mer blogging fremover! Jeg har bare gitt helt opp med bloggingen den siste tiden.. Jeg har ikke hatt tid eller lyst til å blogge i det hele tatt.. Var så lei designet på bloggen, syntes det var altfor "sukkersøtt" i og med at alt var rosa.

Uansett! Jeg har mye å fortelle dere og det er en grunn til at jeg begynner å blogge igjen. Men det skal dere få vite i morgen.. hihi.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg tok turen inn til byen for å gjøre noen ærender. Ellers har jeg vært i bursdagsbesøk til min kjære Oldemor (!). Hun er blitt hele 87 år gammel nå. iiiiik.

Det har vært skikkelig dritt vær i Bergen i dag, baaaare regn som vanlig. Så da fikk jeg sjangs til å ta på meg de nye fine støvlene mine fra Moods of Norway, som jeg har fått av mamma! Jeg har forresten vært innom eplehuset i byen i dag! Noen som kan tenke seg til hva jeg har kjøpt der?!
Åååh, jeg er helt overlykkelig over innholdet i denne posen!!!


SNAKKES!
Vi tok en rolig dag ved bassenget på hotellet! Bare lå og solte oss og drakk drinker. Utrolig herlig..!
Utenfor hotellet

Amanda blåser opp bademadrass og er klar for å bade!

Tonje!

Amanda

Tonje

Herlig! Amanda og Christine

Gode herlige drinker ved bassenget!


Senere ble det ut å spise middag og så litt vorspiel på hotellrommet :-)

Søte Amanda!
SAVNER DET SÅ SYKT!

 

 
Åååh, som jeg savner Rhodos når jeg ser på disse bildene!

Jeg vil tilbake!! Dagene gikk og vi lå på stranden hver eneste dag fra klokken 10:00 til 16:00. Så dro vi hjem, dusjet og stellet oss fine og klar til middag! Vi spiste på restaurant hver dag, i og med at det er såå billig... Helt herlige dager! Så ble det selvfølgelig et par drinker og kos på kveldene etter middagen! Og et par turer inn til byen da..!

Skulle bare ønske vi var der i to uker og ikke bare en uke.... 
Fine Tonje!

Skjønne Amanda!

Og selveste luringen!Vi har hele gjengen hatt en fin tid med denne party dukken... synd den døde i bassenget på hotellet.

Så ble det en tur inn til Rhodos by for å feste litt!! Sykt gøy!


Men da vi kom hjem igjen denne første kvelden ute på byn... Var det utrolig klamt inne på hotellrommet fordi vi ikke hadde airkondision. Så vi åpnet terrasse døren for å lufte ut! Så har det seg slik at alle små krypdyr tiltrekkes av lyset og vi oppdaget fort at det var en jævla tarantell lignende edderkopp som hadde kommet seg inn!!

Det er søren med det skummleste jeg har opplevd, haha.. Kan dere tenke dere vi tre jenter på det rommet hylte og skrek mens edderkoppen på størrelse med en tennisball løp over taket! Og deretter ned i sengen til meg og Amanda!

Nå ligger den heldigvis død i doen etter en hard kamp mellom en venninne med et moteblad og en skvist edderkopp..Her har dere den hårete ekle edderkoppen..

Snart kommer del 3, følg med!

SNAKKES

 


SNAKKES IMORGEN!

 
Meg og en venninnegjeng dro til Hellas, Rhodos på sommerferie i en uke for litt siden. Der bodde vi på hotell Kalithea. Absolutt en anbefaling! Hotellet var lite, men utrolig koslig. Det familie hotell og de som jobber der er kjempe greie! I tillegg er ikke frokosten så aller verst heller. Hotellet ligger også midt mellom Rhodos by og Faliraki som begge deler er perfekt for shopping og festing! ANBEFALES!

Ps: Stranden ligger ca. 500 meter fra hotellet og den er veldig fin!!

Flyturen:
Tonje, meg og Christine

Tonje og meg

Haha, Rhodos 2011 <3 <3 <3

Hotellrommet vårt! Mye bedre enn forventet!

Amanda tar det med ro på sengen etter lang dag med reising.

Første dag på stranden, heeeeeerlig!!Deiger oss på stranden alle sammen!Det var en liten kiosk på stranden hvor vi pleide å spise en kjapp lunsj hver dag! De hadde en kjempe god pita der, som het Souvlaki.. Den var faktisk kjempe god! Så jeg tenkte jeg skulle prøve å lage det her hjemme og vise dere oppskrift her på bloggen!

Del 2 kommer litt senere i kveld!

Snakkes!

 
... Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge! Jeg har faktisk hatt masse å blogge om, så det er litt kjedelig at jeg ikke har fått fortalt det her på bloggen. Men jeg tenkte egentlig å ha litt oppsummering av hva jeg har gjort i det siste! Jeg har blant annet vært på ferie i Rhodos med venninner, vært på hyttetur med en god vennegjeng og så vært på Oslotur og besøkt et vennepar.

Såå, det høres vel greit ut med oppsummering fra den siste tiden!?

SNAKKES!

 

 


UFF, det er såå flaut! Men jeg håper dere liker den..!

 


Alle smykkene er fra Bik Bok. Favoritt butikken min det vet dere!

Hva syntes dere??

 

 Bluse // Bik bok, Bukse // Gina Tricot, Armbånd // Gina Tricot


Ha en strålende fin dag!!

 

 

 
Jeg har hatt en herlig 2.pinsedag med masse gode venner! Siden det var mandag og helligdag, så passet det perfekt med en skikkelig jentekveld hos meg med god mat og snop. Alle jentene var med på å lage nachos med guacamole, rømme og salsa. Utrolig godt!

Etterpå ble det en god runde med Buzz faktisk! Fylt med konkurranse innstinkt og latter! Tror ikke noen av oss hadde spilt Buzz siden det året spillet kom ut... Men vi  koste oss med chips og dipp og masse snop! Så var jo det også en del jentesnakk, masse å gjenfortelle fra helgen og lørdagskveld! Hehe..

Håper det ikke blir lenge til neste gang!


Elisabeth, Christine  og Linn

Tine, Tonje og Elisabeth

Amanda og meg

Så tok vi turen ned i garasjen min, og var der resten av kvelden!

Amanda, Tine, Linn og Tonje

Elisabeth og Christine

Uff, jeg er ikke helt frisk! Jeg vet ikke om dere ser det.. Men jeg har fått øyebettennelse på begge øynene!

SNAKKES

 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en helt herlig fjelltur!

Det er herlig sommervær i Bergen, og da må vi nye dagen mest mulig! Så nå startet meg og to venninner dagen med fjelltur, og senere får jeg hele jentegjengen på besøk! Da blir det deilig mat og sol på terrassen resten av dagen. Jeg gleder meg!

Men nå er det dusjen, vi snakkes!


Meg, Tonje og Therese


Utsikt fra Fløien i Bergen! Her ser du hele Bergen sentrum pluss mer!

HERLIG!

Ha en strålende fin lørdagskveld!

SNAKKES

 
Den siste tiden har jeg virkelig begynt å like colorblocking! Jeg syntes det er utrolig kult og det er noe jeg har begynt å prøve meg på. Det er fint med farger, det ser jo så friskt og fint ut! Jeg blir spesielt veldig inspirert av stilen til Lene Orvik, og får en del ideer der ifra!

Så nå har jeg også planer om å fylle klesskapet mitt med farger av alle slag!

Hva syntes dere om trenden?!

Bildet er tatt fra Lene Orvik.

Vi har fått nye selvskapsvesker på jobben (Morris). Og de glir rett inn i colorblock trenden! Jeg elsker den, så den ble med meg hjem i dag! Den gled liksom inn med akkurat de samme fargene som bildet over. Gleder meg til å bruke den snart!

På baksiden er den bare rosa, så man kan velge hvilken side!

Hva syntes dere om vesken?
Blazer fra H&M // 299 kr

Blazer fra H&M // 299 kr

Topp fra Bik bok // 129 kr

Topp fra Bik bok // 129 kr

Weekendbag fra Morris // 399 kr

Truse fra Bik bok // 49 kr

Hva syntes dere om innkjøpene?!

SNAKKESSommeren er enda ikke kommet til Bergen. For noe drit. Jeg har gledet meg så lenge til sommeren, og sålangt har vi bare hatt tre fine solskinnsdager. Ellers bare regner det..

Men på søndagen var det helt herlig vær, så vi dro til en venninne for å bade. Hun har et svært basseng rett utenfor på en stor fin terrasse! Helt herlig på en fin sommerdag. Så jeg måtte ta med meg kamera! Håper det bare kan bli skikkelig sommer nå, slik at jeg kan ligge der å sole meg hver dag!

Uansett, skal til Rhodos med venninner neste søndag! Det skal bli herlig!

Her er bilder fra dagen:Herlig jenter!

SNAKKES

 
Ååååh, som jeg har savnet bloggingen! Jeg har tatt en lang pause nå, men det betyr bare at jeg kommer sterkere tilbake. Jeg har også savnet alle leserene mine, men de fleste har vel glemt bloggen min nå uheldigvis. Men jeg håper alle dere søte bloggere og ikke bloggere vil følge med nå fremover!

Det har skjedd utrolig mye den siste tiden! Jeg har det utrolig bra og jeg har masse å fortelle dere. Det er også veldig mye som skjer med meg fremover. Jeg skal blant annet til Rhodos neste søndag, Oslotur i juli og sååå den store hemmeligheten! JEG SKAL TIL NEW YORK!!! Jeg skal studere Fashion Management i  NEW YORK.

FAN - FRIKING - TASTIC.....!

Håper dere vil følge med videre søte folk!

Det er også på tide med litt forandring her!! Jeg vil ha nytt design... Jeg MÅ ha nytt design.. Jeg er lei av dette søte, uskyldige greiene... Noen som vil hjelpe?!

SNAKKES

 


Alt er fra Bik bok.

I dag skal jeg i bursdag til min skjønne lille kusine! Så nå venter jeg bare på at mamma skal komme å hente meg skal at vi kan dra til besøket. Herlig å komme seg ut litt i det fine været også!

Det er så kjedelig, tror jeg begynner å bli syk! Har skikkelig vondt i halsen, hodepine og bare slapp. Utrolig kjipt når sommeren endelig er kommet til Bergen..!

SNAKKES.

 
Akkurat nå har jeg ryddet hele rommet mitt og hele badet våres. Så nå er det skinnende rent! Solen skinner ute og det blir bare varmere og varmere hver dag nå. Jeg elsker det! Da er det på med shortsen og lette sommerklær. Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag... Men jeg skal ihvertfall ut!

Kanskje det blir fotball med gutta.. Eller kanskje det blir grilling med venner.. Vi får se!

Håper alle har en kjempefin dag, lover å blogge mer fremover nå!

Hand's up for sommeren!

 Image and video hosting by TinyPic <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>
<br>
Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-) <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>
<br>
<br>
<a href=Legg meg gjerne til som venn!


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits