Nå er vi hjemme i New York igjen etter en kjempe fin skoletur til Washington D.C!

Jeg har kost meg kjempe masse sammen med de andre klassene. Alle i gjengen fra Gateway er utrolig greie og jeg er glad for å ha blitt bedre kjent med dem denne helgen. Vi tok bussen til Washington fra New York tidlig lørdags morgen, og var hjemme igjen sent søndags kveld. I Washington ble det skikkelig sightseeing, der vi fikk gå rundt og se det vi selv ville se hele søndagen. Vi så blant annet "The White House", President Lincoln statuen, "The Declaration of Independence" og var innom et par museumer. Har dere sett filmen "National Tressure" med Nicholas Cage før? Det var mye jeg kjente igjen fra den filmen! Haha... 

Da vi først kom frem til Washington, gikk vi rett på hotellrommet for å gjøre oss klare til en festaften. Alle pyntet seg og var kjempe fine! Etterpå samlet vi oss i en kjempe stor sal på hotellet for å spise en herlig Tapas middag. Noe som var kjempe koselig!  

Etter middagen dro alle til en "Liqour store" i nærheten og gjorde seg klare for en fest aften i hele tredje etasje på hotellet! En helt herlig gjeng å gå på skole med!!


Det hvite hus!! Vi ble alle utrooooolig skuffet... Det var jo så utroooolig lite i forhold på film og tv?!... HmmmVi dro på et av museumene og fikk sett alle kjolene til "The first Ladies". Altså alle presidentene sine koner sine kjoler!

Michelle Obama sin kjole!Utenfor bygget med "National Archives", hvor vi fikk se "The declaration of Independence".På vei for å se President Lincoln statuen!Memorial for World War 2!!

Iselin og meg!

Kamilla, Andrine, Iselin, Natali og Guro

Her skal det egentlig se helt herlig ut! Dere ser på bildet at de holder på å arbeide, men egentlig er det et kjempe fint vann der. Noe de fleste har sett i filmer og slikt... President Abraham Lincoln!!

Meg, Iselin og Kamilla <3
Her er litt bilder fra middagen. 

Her ser dere litt av antrekket mitt også. Jeg er den blonde jenten med paljett kjole og hvit topp.. hihi.

Bordet vi satt med!Her har vi Wolfgang som er Marketing læreren vår, Joshua som er Fashion læreren, Carrie som er Entrepreneurship læreren og Katryn som er Business English læreren! Veldig greie lærere!

Sheela, Helena, Monica og Mette

Lisa, Magnus, Kristina, Linda, Tonje og Pia

Kjetil, Darre og Jens

//Bildene fra middagen er lånt av Gateway. 

Kjempe gøy å ha fått opplevd Washington D.C. Det er faktisk veldig fint der!!SNAKKES! 

   0 kommentarer på "WASHINGTON D.C TUR MED GATEWAY"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic Hei! Jeg heter Birgitte og kommer fra Bergen. Jeg er 22 år gammel og studerer ved Høyskolen BI Bergen. :-)

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2014 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Blogg · Instaweek · NEW YORK · Outfit · TRAVEL · Videoblogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits